Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yalnız kalınca hep biseyler uapma isteği geliyor zaten 🙈😅
Aynen yapsam mı dur yapım modu oluyo o cok kızıyo bekle diye ondan korkuma dururum 😂
14.gunden Selam kızlar koyulmaya niyeti yok bu testin ya ne nazlı cikti aynı ben 😅🤣🤣
15 16 17 bekliyorum senin 30 günde bir oluyorum demistin erken basladın biraz amanolsun yaklastı artık

Aynen yapsam mı dur yapım modu oluyo o cok kızıyo bekle diye ondan korkuma dururum 😂

15 16 17 bekliyorum senin 30 günde bir oluyorum demistin erken basladın biraz amanolsun yaklastı artık
Yarından sonra kızarcak mi dersin önümüzdeki hafta pik görürüm o zaman bide yumurtlama olmuyormuş bu ay 🙈😅

işin değişiği karnımın alt tarafı çok şiş içeri bile çekemiyorum seninde öylemi
DEdiğin sey Kasık batması olabilir mi bilmiyorum cok kendimi dinlemek de istemiyorum ben en belirgin sey akıntı ve batma suan belki ben oyle istediğim içindir adet gecmeden belirtiye de inanmıyorum ama ne kaldı varsa da cıkacak yoksa da 🤗

Canim benim Bata 18 gun var.dun sag kasik agrim oldu.ovulasyonda kullanmiyorum.degerlendirmedik te. Yumurtlama mi acaba.catlamada mi agri oluyor yumurtlamadami.
Olur canım hissedersin ben sıcak su torbası yatmıstım bide incir suyu içiyordum guzel gelıssın diye

Hamile misin noldu seninü
kız yok benim adetim 31 aralık bakalım o gün hastalanmazsam test yapçam bende sabırsızım çok belirti var ama ben kendimi çok dinliyorum olabilir oyüzden akıntım var kasık agrısı bel agrısı karnımın altı çok şiş bide hep bi yorgunluk uyku isteiği hemen sızıyorum koltukta bide mesela vucudun kalkmak ister kalkmaya çalışırsında biri senin üstüne oturmuş gibi bişi :KK70: bi ağırlık bide bacaklarım agrıyor çok aşırı üşüyorum aman belkide ben psikolojiktir zaten bizim ilk denememiz yeni evlendim ben mayısta

DEdiğin sey Kasık batması olabilir mi bilmiyorum cok kendimi dinlemek de istemiyorum ben en belirgin sey akıntı ve batma suan belki ben oyle istediğim içindir adet gecmeden belirtiye de inanmıyorum ama ne kaldı varsa da cıkacak yoksa da 🤗
aynı canım benimde öyle kasık batması mı desem agrı mı desem ama çok şiş sabah yyedim daha karnımın altı şiş acıkmadım değişik bişi

Ben bir ve gebenin günlüğüne atmıştım testlerime oda bana çatlama olmuş bu aralar yumurtlama ağrısı sancı lekelenme kanama görebilirsin yumurtlamayı değerlendirdiğin için göreceksin bunu dedi

Ben bir ve gebenin günlüğüne atmıştım testlerime oda bana çatlama olmuş bu aralar yumurtlama ağrısı sancı lekelenme kanama görebilirsin yumurtlamayı değerlendirdiğin için göreceksin bunu dedi
kelimenin tam anlamı benım sancım var sürekli sancı giriyor bıçak gibi agrıyor

O yüzden degıskendir iste normal de de oynuyo zaten hep aynı zaman olmaz yumurtlaman

Gorcen az kaldı sabır 🥰🤗
Ben bir şey soracağım benim bugün bir akıntım var beyaz ama böyle uzamıyor elde böyle kaygan bir akıntı ama ne top top ne de uzuyor bir de benim yumurtlama günümde bile uzayan akıntım olmadı

X