- 16 Eylül 2020
- 1.185
- 606
- 29
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #1.741
İnşallah hamilesindir canım ondandırİşiyorum sanıyorum yogun bi akıntı hayırlara gelsin Eki Görüntüle 2975637
Anladım canım ben yakalayamadım olduysa da ama ovulasyonlar koyulcak gibi cıkıyo daha da yapmayacam kaldı 11 öbür aya kalsın olmazsa kullanmaya diye düşündüm olursa zaten hususi yapacamOKYANUS302 hani tezin vardı ya senin döllenme sonrası hormonlardn bidaha pik oldu belki demiştn o gün iki kez yapmıştm aksamki silikti belki o anlık hormon Yükseldi ondn oldu ben de tam o saatine denk geldide yaptım olabilir bence belki o zmn biz bilemiyz valla nasıl anlttm bilmiyom ama anldn inş
Kuzum sanki önceki gunlere göre kızarıyor gibi28 adet günüm Eki Görüntüle 2975470
Bana da öyle geldi valla bide yogun bi akıntım var bugün kendimi de com kaptırmak istemiyorum ama insallah olmusturKuzum sanki önceki gunlere göre kızarıyor gibi
İnsallah canım valla ne zor sey beklemek az kaldı ama insan cok merak ediyoİnşallah hamilesindir canım ondandır
Adet yakın mı benim olmazdı kuruluk olurdu genel de bu ara hep bi ıslaklık Boylebunun aynısı bendeki akıntı daha fazlası
benim hastalıgım 31 aralık ya da 1 le 3 ocak arası olacakAdet yakın mı benim olmazdı kuruluk olurdu genel de bu ara hep bi ıslaklık Boyle
Insallah canim benim surda kaldı 4 gün hayirli güzel haberlerle insallahBana da öyle geldi valla bide yogun bi akıntım var bugün kendimi de com kaptırmak istemiyorum ama insallah olmustur
Anammm farka bak sende var kesin biseuler bebisimOKYANUS302 hani tezin vardı ya senin döllenme sonrası hormonlardn bidaha pik oldu belki demiştn o gün iki kez yapmıştm aksamki silikti belki o anlık hormon Yükseldi ondn oldu ben de tam o saatine denk geldide yaptım olabilir bence belki o zmn biz bilemiyz valla nasıl anlttm bilmiyom ama anldn inş
Yarın Hoca'dan randevu aldım ona gozukcem. Tam tahlilerim çıkmadı bişey vermedi daha.Bısey verdi mi
benim hastalıgım 31 aralık ya da 1 le 3 ocak arası olacak
sence normalmı adetim 31 aralık ya da 1 ocak gibi falan olcakAdet yakın mı benim olmazdı kuruluk olurdu genel de bu ara hep bi ıslaklık Boyle
O geçen aykı canımmAnammm farka bak sende var kesin biseuler bebisim
İyi yapmışsın insallah ciddi bi sey yoktur etkileyecekYarın Hoca'dan randevu aldım ona gozukcem. Tam tahlilerim çıkmadı bişey vermedi daha.
Normal de nasıl olursun ben de kuruluk olur mesela senin de az kalmış insallah gebeliktendirsence normalmı adetim 31 aralık ya da 1 ocak gibi falan olcak
İnsallah ya Allah dan hafta sonu evde esim oyle gecer vakıtInsallah canim benim surda kaldı 4 gün hayirli güzel haberlerle insallah
benim normalde hep kurudur ama bakalım eşimle değerlendirdik yumurtlama günlerinde bende sapıttım aklımdan çıkmıyor yaNormal de nasıl olursun ben de kuruluk olur mesela senin de az kalmış insallah gebeliktendir
işin değişiği karnımın alt tarafı çok şiş içeri bile çekemiyorum seninde öylemibenim normalde hep kurudur ama bakalım eşimle değerlendirdik yumurtlama günlerinde bende sapıttım aklımdan çıkmıyor ya
Yalnız kalınca hep biseyler uapma isteği geliyor zatenİnsallah ya Allah dan hafta sonu evde esim oyle gecer vakıt
Hamile misin noldu seninüişin değişiği karnımın alt tarafı çok şiş içeri bile çekemiyorum seninde öylemi