- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #1.721
Aynen bana da oyle geldi insallah olmustur pazartesi günü sabah gebelik testi yapayım varsa vardır yoksa yoktur tırlatmak üzereyimKoyulck gibi dört gün var daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bana da oyle geldi insallah olmustur pazartesi günü sabah gebelik testi yapayım varsa vardır yoksa yoktur tırlatmak üzereyimKoyulck gibi dört gün var daha
Kaç gün kaldı kşBu arada günaydın kızlar dayanamayan ben hcg de yaptım elimde var dıye bi sey cıkmadı erken biliyorum ama ya cıkarsa diye yapıyorum yazmak istedim
28 Aralık canım bugünü saymazsam 4 kaldı yumurtlamam 15. günü testim koyuydu daha 9 günü cıkmaz 16 da yumurtladıysam en garanti pazartesi yaptığım test cıkarsa çıkar cıkmazsa yokturKaç gün kaldı kş
En doğrusu ne zaman yapmak testi acaba28 Aralık canım bugünü saymazsam 4 kaldı yumurtlamam 15. günü testim koyuydu daha 9 günü cıkmaz 16 da yumurtladıysam en garanti pazartesi yaptığım test cıkarsa çıkar cıkmazsa yoktur
12 13 14 yumurtlamadan sonraEn doğrusu ne zaman yapmak testi acaba
Zaten adet gelmiş oluyor12 13 14 yumurtlamadan sonra
valla hamile yaaaaaa çok mutlu oldum ALLAH anaalı babalı büyütsün yavrumP Papatyakircicegi kız çiçek hamilesin ya olm neyini soruyon
Aynen canımZaten adet gelmiş oluyor
İyi ki gitmissin canım bak için rahat olur tedavini ol yola devam et etkisi var mıymış ama düzenli adetinYine kist varmış hemde 4cm olmuş.cooook yoruldummmm. Tekrar başa dönüyorum tedavi olcamm. İns sizlerin olur bebeginiz nasip artikkk...
Ben hep düzenli olurr. Sadece kanamam azalirdi.fakat kanamamda azalmamisyo bende çok sasirdimm. Nasip artikkkAynen canım
İyi ki gitmissin canım bak için rahat olur tedavini ol yola devam et etkisi var mıymış ama düzenli adetin
Evet iyiki de gitmişsn boşa üzülme canım tedavi ol yine olurYine kist varmış hemde 4cm olmuş.cooook yoruldummmm. Tekrar başa dönüyorum tedavi olcamm. İns sizlerin olur bebeginiz nasip artikkk...
Evet canım koyu sonra siliniyo sonra koyulasıyo anlayamadım ben de yogun bi akıntım var cekip atacam goruntü için kusura bakmayınOKYANUS302 canım bu bugünkü 20sinde pikti bu da baya koyu geldi bana
İnanamıyorum güzelim napayım yaP Papatyakircicegi kız çiçek hamilesin ya olm neyini soruyon
Bısey verdi miBen hep düzenli olurr. Sadece kanamam azalirdi.fakat kanamamda azalmamisyo bende çok sasirdimm. Nasip artikkk
Amin biriciğim rabbim sizlere de nasip eylesinvalla hamile yaaaaaa çok mutlu oldum ALLAH anaalı babalı büyütsün yavrum
bunun aynısı bendeki akıntı daha fazlasıİşiyorum sanıyorum yogun bi akıntı hayırlara gelsin Eki Görüntüle 2975637