Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2974465
Kızlar bat 26 aralık ilk 5 dakikada bu sonuç çıktı testin markası oncomed daha önce bu testi kullanan var mı aranızda ?
Canım hayırlı olsun gayet net bir çizgi insAllah kan sonucunda güzel çıkar ki bence çıkacak bizede haber et olurmu birde bu ay herhangi bir değişik bir şey falan kullandınız mı beklenen bir gebelik mi vitamin vs anlatır mısınız

Eklentiler

• E59D5F84-0CB3-4D37-AD03-55537F97EED3.jpeg
    124,8 KB · Görüntüleme: 28
  • C766BD97-B2E3-4D76-B4C7-4FDC3AE6A21E.jpeg
    136,4 KB · Görüntüleme: 34
  • 47F10FFE-705F-4CDF-B717-BB6C2FC664AC.jpeg
    86,4 KB · Görüntüleme: 23
Bu soruyu bana sorsan bi sürü sey anlatabilirim

Evet istiyorduk tabiki sağlıklı beslenmeye dikkat ettim folik asit ve d vitamini başladım ben normalde çok kahve içerim 1-2 fincana düşürdüm bir de kafam rahattı bu ay hani takvime göre 12sinde yumurta çatlıyordu ama ben o gün değil ertesi gün ilişki yaşadım ve yarım saat dinlendim hemen kalkmadım işin açıkçası olmamıştır diye düşünmüştüm herhangi bir ovulasyon takibi yapamadım sadece uygulama

İnsAllah hayırla sonuçlanır canım ya

Ben de cok cok belirti yok akıntı goguslerim sis biraz kasık batması bu kadar var mı yok mu bilmiyorum ama ben baya bi seyler yaptım 3 aydır keçiboynuzu pekmezi yediriyorum keciboynuzu nun kendini kaynatıp sabah aksam içirıyorum her aksam muz ceviz fındık fıstık iki diş de bitter cıkolata yediriyorum ek evicap E içiriyorum bide 3 adet kuru incir içine ceviz koyup sokusturuyorum agzına eşime yaptıklarım bunlar kendim de aksam onla ceviz fındık falan yıyorum 21 gün sabah aksam incir suyu içtim d vitamini folik asit magnezyum iyot folat içeren vitamin kullanıyorum troid için hapın dozunu arttırdım düssün diye bu kadar bide yumurtalamayo gorunce havuc suyu kaynatıp içtim

Kızlar ben bugün adet oldum
Olsun canım devam bittikten sonra insallah olacak nasip bu isler yola devam

Canım @OKYAN Emeklerin boşa gitmesin insAllah canım guzel haberini bekliyorum senin gönlüne göre versin rabbim hepimizin senin benim isteyen herkesin şifa olsun yaptıkların masAllah azimli olmak güzel bir şey tebrik ederim süpersin

Ben bi sey istedi mi bian once olsun diye çabalarım cok sabırsızm bu konu da bazı iyi yonleri var ama kotu yonleri de var bu hırsın

Ovulasyon kullanıyorum diz dirsek pozisyonun da yapıyorum eşim hemen cekilmiyo sonra yavsaca cekiliyo kacak olmuyo baya oyle bekliyorum uyusuyorum artık sonra uzanıp yatıyorum hemen banyo yapmıyorum öncesi yada banyo yaptıktan sonrası manaviyatı mı da yapıp beklemeye calısıyorum rabbim hepimize nasip etsin diye dua ediyorum esarp

Oyy maşallah inşallah bu ay tutacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…