- 17 Eylül 2021
- 1.708
- 782
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #1.441
Canım hayırlı olsun gayet net bir çizgi insAllah kan sonucunda güzel çıkar ki bence çıkacak bizede haber et olurmu birde bu ay herhangi bir değişik bir şey falan kullandınız mı beklenen bir gebelik mi vitamin vs anlatır mısınızEki Görüntüle 2974465
Kızlar bat 26 aralık ilk 5 dakikada bu sonuç çıktı testin markası oncomed daha önce bu testi kullanan var mı aranızda ?
Koskoca negatifi gördüm yineYap canım varsa cıkar artık
Amin canım benim insallah vardır ya
Belirmeye baslamıs sende 15 16 17 gorursunBunu hergun yapması ne kadar heyecanlısanki gebelik testi yapiyorum 12.gundrn selamlar
Üzülme canım öbür aya umutla merakla heyecanla devam et illa ki olcak bu bi süreç kendini oyle şartlaKoskoca negatifi gördüm yine
Herkez şıp dıye hamile kalmıyor rahmin de bi alısma süreci var hayırlı zaman da nasip etsin rabbimKoskoca negatifi gördüm yine
Bu soruyu bana sorsan bi sürü sey anlatabilirimCanım hayırlı olsun gayet net bir çizgi insAllah kan sonucunda güzel çıkar ki bence çıkacak bizede haber et olurmu birde bu ay herhangi bir değişik bir şey falan kullandınız mı beklenen bir gebelik mi vitamin vs anlatır mısınız
Evet istiyorduk tabiki sağlıklı beslenmeye dikkat ettim folik asit ve d vitamini başladım ben normalde çok kahve içerim 1-2 fincana düşürdüm bir de kafam rahattı bu ay hani takvime göre 12sinde yumurta çatlıyordu ama ben o gün değil ertesi gün ilişki yaşadım ve yarım saat dinlendim hemen kalkmadım işin açıkçası olmamıştır diye düşünmüştüm herhangi bir ovulasyon takibi yapamadım sadece uygulamaCanım hayırlı olsun gayet net bir çizgi insAllah kan sonucunda güzel çıkar ki bence çıkacak bizede haber et olurmu birde bu ay herhangi bir değişik bir şey falan kullandınız mı beklenen bir gebelik mi vitamin vs anlatır mısınız
Aynenn insallah canim hayirlisi olur umarimBelirmeye baslamıs sende 15 16 17 gorursun
Üzülme canım öbür aya umutla merakla heyecanla devam et illa ki olcak bu bi süreç kendini oyle şartla
Ayyy insallah canim beklemesi çok sabırsız oluyorEvet beraber bekleriz
Ayyy canım sen en iyisini yaptın anlatır mısın bana ne gibi değişimler uyguladin birde benim belim fena ağrıyor ne göğüslerim de ağrı sızı var nede bir şey yok galiba yaBu soruyu bana sorsan bi sürü sey anlatabilirim
İnsAllah hayırla sonuçlanır canım yaEvet istiyorduk tabiki sağlıklı beslenmeye dikkat ettim folik asit ve d vitamini başladım ben normalde çok kahve içerim 1-2 fincana düşürdüm bir de kafam rahattı bu ay hani takvime göre 12sinde yumurta çatlıyordu ama ben o gün değil ertesi gün ilişki yaşadım ve yarım saat dinlendim hemen kalkmadım işin açıkçası olmamıştır diye düşünmüştüm herhangi bir ovulasyon takibi yapamadım sadece uygulama
hayırlı olsun canımEki Görüntüle 2974465
Kızlar bat 26 aralık ilk 5 dakikada bu sonuç çıktı testin markası oncomed daha önce bu testi kullanan var mı aranızda ?
Hayırlısı olsun canım insAllah birdahaki aya artıkKızlar ben bugün adet oldum
Ben de cok cok belirti yok akıntı goguslerim sis biraz kasık batması bu kadar var mı yok mu bilmiyorum ama ben baya bi seyler yaptım 3 aydır keçiboynuzu pekmezi yediriyorum keciboynuzu nun kendini kaynatıp sabah aksam içirıyorum her aksam muz ceviz fındık fıstık iki diş de bitter cıkolata yediriyorum ek evicap E içiriyorum bide 3 adet kuru incir içine ceviz koyup sokusturuyorum agzına eşime yaptıklarım bunlar kendim de aksam onla ceviz fındık falan yıyorum 21 gün sabah aksam incir suyu içtim d vitamini folik asit magnezyum iyot folat içeren vitamin kullanıyorum troid için hapın dozunu arttırdım düssün diye bu kadar bide yumurtalamayo gorunce havuc suyu kaynatıp içtimAyyy canım sen en iyisini yaptın anlatır mısın bana ne gibi değişimler uyguladin birde benim belim fena ağrıyor ne göğüslerim de ağrı sızı var nede bir şey yok galiba yasen ne durumdasin OKYANUS302
Olsun canım devam bittikten sonra insallah olacak nasip bu isler yola devamKızlar ben bugün adet oldum
CanımBen de cok cok belirti yok akıntı goguslerim sis biraz kasık batması bu kadar var mı yok mu bilmiyorum ama ben baya bi seyler yaptım 3 aydır keçiboynuzu pekmezi yediriyorum keciboynuzu nun kendini kaynatıp sabah aksam içirıyorum her aksam muz ceviz fındık fıstık iki diş de bitter cıkolata yediriyorum ek evicap E içiriyorum bide 3 adet kuru incir içine ceviz koyup sokusturuyorum agzına eşime yaptıklarım bunlar kendim de aksam onla ceviz fındık falan yıyorum 21 gün sabah aksam incir suyu içtim d vitamini folik asit magnezyum iyot folat içeren vitamin kullanıyorum troid için hapın dozunu arttırdım düssün diye bu kadar bide yumurtalamayo gorunce havuc suyu kaynatıp içtim
Olsun canım devam bittikten sonra insallah olacak nasip bu isler yola devam
@OKYANBen de cok cok belirti yok akıntı goguslerim sis biraz kasık batması bu kadar var mı yok mu bilmiyorum ama ben baya bi seyler yaptım 3 aydır keçiboynuzu pekmezi yediriyorum keciboynuzu nun kendini kaynatıp sabah aksam içirıyorum her aksam muz ceviz fındık fıstık iki diş de bitter cıkolata yediriyorum ek evicap E içiriyorum bide 3 adet kuru incir içine ceviz koyup sokusturuyorum agzına eşime yaptıklarım bunlar kendim de aksam onla ceviz fındık falan yıyorum 21 gün sabah aksam incir suyu içtim d vitamini folik asit magnezyum iyot folat içeren vitamin kullanıyorum troid için hapın dozunu arttırdım düssün diye bu kadar bide yumurtalamayo gorunce havuc suyu kaynatıp içtim
Emeklerin boşa gitmesin insAllah canım guzel haberini bekliyorum senin gönlüne göre versin rabbim hepimizin senin benim isteyen herkesin şifa olsun yaptıkların masAllah azimli olmak güzel bir şey tebrik ederim süpersinBen de cok cok belirti yok akıntı goguslerim sis biraz kasık batması bu kadar var mı yok mu bilmiyorum ama ben baya bi seyler yaptım 3 aydır keçiboynuzu pekmezi yediriyorum keciboynuzu nun kendini kaynatıp sabah aksam içirıyorum her aksam muz ceviz fındık fıstık iki diş de bitter cıkolata yediriyorum ek evicap E içiriyorum bide 3 adet kuru incir içine ceviz koyup sokusturuyorum agzına eşime yaptıklarım bunlar kendim de aksam onla ceviz fındık falan yıyorum 21 gün sabah aksam incir suyu içtim d vitamini folik asit magnezyum iyot folat içeren vitamin kullanıyorum troid için hapın dozunu arttırdım düssün diye bu kadar bide yumurtalamayo gorunce havuc suyu kaynatıp içtim
Ben bi sey istedi mi bian once olsun diye çabalarım cok sabırsızm bu konu da bazı iyi yonleri var ama kotu yonleri de var bu hırsınCanım
@OKYAN
Emeklerin boşa gitmesin insAllah canım guzel haberini bekliyorum senin gönlüne göre versin rabbim hepimizin senin benim isteyen herkesin şifa olsun yaptıkların masAllah azimli olmak güzel bir şey tebrik ederim süpersin
Ovulasyon testlerim geldi bakalım bu ay ovulasyon deneyeceğimOlsun canım devam bittikten sonra insallah olacak nasip bu isler yola devam
Oyy maşallah inşallah bu ay tutacakOvulasyon kullanıyorum diz dirsek pozisyonun da yapıyorum eşim hemen cekilmiyo sonra yavsaca cekiliyo kacak olmuyo baya oyle bekliyorum uyusuyorum artık sonra uzanıp yatıyorum hemen banyo yapmıyorum öncesi yada banyo yaptıktan sonrası manaviyatı mı da yapıp beklemeye calısıyorumrabbim hepimize nasip etsin diye dua ediyorum esarp