Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kendimi bi bilsem bazen 50günde bir olurum 5 kilo verdim düzene girdi döngüm en azından 3 5 gün oynuyor

Evlenmeden önce vardı şimdi yok yani ultrasonla bakılıp teşhis koyuluyosa yok. Hormon testi bayadır yaptırmıyorum.
Hormon bakıp söylüyolar canım adet düzensizliği geç yumurtlama ondan sordum var mı diye
kızlar hamilelik belirtisi olarak kabızlık varmıdır deliricem yapamıyorum
Olur belki bilmiyorum canım valla son zaman İsal yada kabızlık oluyo hamilelik de ama kalır kalmaz olur mu bilemedim

Bişey sorabilir miyim? Adete beyaz losyon kıvamında akıntı ne oluyor enfeksiyon mu olur? Baya sulu losyon gibi krem gibi akıntım var çok fazla da bu şekilde yaşayan var mı?

İnsallah vardır bi cıvcıvım cuma bi daha bakcam yaklastıkca sanki öyle geldi bana da

Olmus canım calıs artık bugun 17 demi dediğim gıbı oldu bugun yarın ve doger gün mutlaka calıs
Aynen 17. Geçen ay da aynı olduysa biz sadece 16. Ve 19. Gün yapmıştık ama tutunamadı. İnşallah bu ay olur. Havuç yiyeceğim bu akşamdan itibaren bir arkadaş öyle tavsiye etti

Bunu hergun yapması ne kadar heyecanlı sanki gebelik testi yapiyorum 12.gundrn selamlar

Eklentiler

• 20211222_163513.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 25
  • 20211222_163411.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…