- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #1.421
Canım hcg bu bariz cıkmıs hayırlı olsunEki Görüntüle 2974465
Kızlar bat 26 aralık ilk 5 dakikada bu sonuç çıktı testin markası oncomed daha önce bu testi kullanan var mı aranızda ?
Hadi inşallahCanım hcg bu bariz cıkmıs hayırlı olsun
Ben kendimi bi bilsem bazen 50günde bir olurumSenin baya gecikmiş niye oyle oldun ki benim mesele erken yumurtlama oldugu zaman 26 bazen 27 gün adet oluyorum bu sefer eminim gununde olcagına cunkü 15inci günü koyuydu oynar canım 14 ile 16 arası sabit dönem yumurtlamadan sonra
Uzun döngün de pko var mı o da etkiler kılı vermen cok iyi olmusBen kendimi bi bilsem bazen 50günde bir olurum5 kilo verdim düzene girdi döngüm en azından 3 5 gün oynuyor
Evlenmeden önce vardı şimdi yok yani ultrasonla bakılıp teşhis koyuluyosa yok. Hormon testi bayadır yaptırmıyorum.Uzun döngün de pko var mı o da etkiler kılı vermen cok iyi olmus
Hormon bakıp söylüyolar canım adet düzensizliği geç yumurtlama ondan sordum var mı diyeEvlenmeden önce vardı şimdi yok yani ultrasonla bakılıp teşhis koyuluyosa yok. Hormon testi bayadır yaptırmıyorum.
Olur belki bilmiyorum canım valla son zaman İsal yada kabızlık oluyo hamilelik de ama kalır kalmaz olur mu bilemedimkızlar hamilelik belirtisi olarak kabızlık varmıdır deliricem yapamıyorum
En son catladigindq ne kadar silikti kuzum benim yumurtlama dönemine girdim şuan bu kadar bile degil
Çıkmaz ya test yapmaktan yoruldum üzülüyorum sonra çok 15 gün olsun diye bekliyorumE yapsanaaaa
15-17 gün sonra çıkar diyorlar ya o yüzden yapmadımYap canım varsa cıkar artık
Amin canım benim insallah vardır ya
İnsallah vardır bi cıvcıvım cuma bi daha bakcam yaklastıkca sanki öyle geldi bana daEn son catladigindq ne kadar silikti kuzum benim yumurtlama dönemine girdim şuan bu kadar bile degil
Olmus canım calıs artık bugun 17 demi dediğim gıbı oldu bugun yarın ve doger gün mutlaka calıs
Aynen 17. Geçen ay da aynı olduysa biz sadece 16. Ve 19. Gün yapmıştık ama tutunamadı. İnşallah bu ay olur. Havuç yiyeceğim bu akşamdan itibaren bir arkadaş öyle tavsiye ettiİnsallah vardır bi cıvcıvım cuma bi daha bakcam yaklastıkca sanki öyle geldi bana da
Olmus canım calıs artık bugun 17 demi dediğim gıbı oldu bugun yarın ve doger gün mutlaka calıs
Ooo geliyor sizin deBunu hergun yapması ne kadar heyecanlısanki gebelik testi yapiyorum 12.gundrn selamlar
Aramız da bir kaç gün olacak galiba bizimOoo geliyor sizin de
Evet beraber beklerizAramız da bir kaç gün olacak galiba bizim