- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #1.381
Yapmaya calısın canım Bos gecme aylar gecıyo yumurtlama haftası calısınEvet haklısınn. Öyle yoğun bir haftaya denk geldi ki yumurtlama poffff
Benim 28 Aralık canım günüm ovulasyon bakıyorum arada ama oda hep koyulcak gıbı cıkıyo en son dün yaptım bıraktım attım hatta buraya daSen test yapmışmıydın
He gebelik için bakıyorsun doğru anladım değil mi. Adete yakın koyulaşıyorsa gebelik olabilir mi oluyor. Hadi hayırlısı olsun adet geçince mi gebelik testi yapacaksınBenim 28 Aralık canım günüm ovulasyon bakıyorum arada ama oda hep koyulcak gıbı cıkıyo en son dün yaptım bıraktım attım hatta buraya da
Yaklassın pazar sabah bi bakarım dayanamadım yine yaptım koyulascak gıbı sanki cumaya bi daha bakımHe gebelik için bakıyorsun doğru anladım değil mi. Adete yakın koyulaşıyorsa gebelik olabilir mi oluyor. Hadi hayırlısı olsun adet geçince mi gebelik testi yapacaksın
İnsan merak ediyor ya. Ben şuan senin için meraklanıyorum kendimde birşey olmadığından henüzYaklassın pazar sabah bi bakarım dayanamadım yine yaptım koyulascak gıbı sanki cumaya bi daha bakım
İnsan merak ediyor ya. Ben şuan senin için meraklanıyorum kendimde birşey olmadığından henüz
Bugün yapıcam bakalım çok merak ediyorumBenim de 12 adet kaldı dün yolunu yaptım eşimedayanamaz alır yine öbür aya idare eder beni eger hamile degilsem eger adet olursam aldırırım yine
Test yapsana ben olsam bakardım yaklassın hiç dayanamamBenim bugün bat tarihimdi ama bakalım yarında olabilir oburgunde aksar belki beklemedeym
Koyulaşacak gibi duruyor
Onu bilmen için sürekli test yapıp bakman lazımdı canım janna diye bi arkadas her gün yaptı gebelik testi bi ara silindi gıbı oldu sonra tekrar cıktı yani kontrol etmeden bilemezsin catlatma iğnesi olanlara 14 gün diyolar bakın test verin diyeKızlar catlatma iğnesi etkisi 7.gun gecer mi? Bir doktor hastasina igne etkisi geçmiş gebesin demis. Asilama ve çatlatma iğnesi olmus. Kafam karıştı
Geçen ay kontrol ettim canim hem ovulasyon hem erken gebelik hem kaset testOnu bilmen için sürekli test yapıp bakman lazımdı canım janna diye bi arkadas her gün yaptı gebelik testi bi ara silindi gıbı oldu sonra tekrar cıktı yani kontrol etmeden bilemezsin catlatma iğnesi olanlara 14 gün diyolar bakın test verin diye
Valla bana da öyle geliyo dün daha silikti herhalde olmayacak dedi. Bugun daha koyu bide cuma bakarım bakalım beklemek zor meraktan ölcemKoyulaşacak gibi duruyor
Aslında koyu gibi de biliyomusun. Benim yumurtlamama yakın ama bu koyulukta ondan öncesi daha silikti. Seninki sonradan mı koyuluğa erişti yoksa hep böylemiydi
Beklemek gerçekten çok zor. Rabbim sonunu hayır etsinValla bana da öyle geliyo dün daha silikti herhalde olmayacak dedi. Bugun daha koyu bide cuma bakarım bakalım beklemek zor meraktan ölcem
Belki dememiştir iğne oldugunu cunku imkansız bi doktorun 7 günü gebesin demesi iğne etkisi hemen geçmıyo burdan okuduğum kadarıylaGeçen ay kontrol ettim canim hem ovulasyon hem erken gebelik hem kaset testo derece cildirmistim bugün ignemin 7.gunu bugune kadar yapmadim hic,cizgi var şuan etki gecmemis ama doktorun hastasına böyle demesi garibime gidip kafami karıştırdı