Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında koyu gibi de biliyomusun. Benim yumurtlamama yakın ama bu koyulukta ondan öncesi daha silikti. Seninki sonradan mı koyuluğa erişti yoksa hep böylemiydi
Dün bundan silikti canım bugun daha koyu cumayı nasıl bekliycem bilmem koyulasıyo gıbı geldi 19 u da koyuydu Boyle sonra daha silikdi dün bugun de daha koyulcak gibi cıkmıs ölcem meraktan

Dün bundan silikti canım bugun daha koyu cumayı nasıl bekliycem bilmem koyulasıyo gıbı geldi 19 u da koyuydu Boyle sonra daha silikdi dün bugun de daha koyulcak gibi cıkmıs ölcem meraktan
Adete yakın yumurtlama olmaz değilmi 2.kez? Valla da az gün var BATa neden gebelik yapmıyorsun

Adete yakın yumurtlama olmaz değilmi 2.kez? Valla da az gün var BATa neden gebelik yapmıyorsun

Aynen canim gecmiyor,yok kendi doktoru zaten de asilama ve catlatma yapilinca aşılama günü mu sayiliyor o konuya hakim degilim
Yok canım iğneyi oldugun gün hariç sanırım sonuc için 13 günü 14 garanti zaten ben de cok bilmiyorum burda yaptıranlar da yazıyı ya okuyorum

Kızlar burada konuşuluyormuş hazır buradan sorabilir miyim? Bende Ovülasyon ile gebelik olabilir mi acaba diye dün akşam Ovülasyon testi yaptım yarın regl günüm ama 3-4 bardak su da içmeme rağmen test koyuydu sormak istediğim şu içmek etkiler mi yani hormonu idrar da seyreltir mi

Cıkmaz ki gebelik de yumurtlama gününden 12 günü anca 11 de de ogrenen cok var da en garanti 12 yaklasması lazım
Bebim BAT tarihim 31 aralık takvime göre ama ben daha yeni yumurtluyorsam 2 hafta daha oynar yani adet döngümde. Halbuki 3 aydır da 23 günde bir adet oluyorum

Bebim BAT tarihim 31 aralık takvime göre ama ben daha yeni yumurtluyorsam 2 hafta daha oynar yani adet döngümde. Halbuki 3 aydır da 23 günde bir adet oluyorum
Senin baya gecikmiş niye oyle oldun ki benim mesele erken yumurtlama oldugu zaman 26 bazen 27 gün adet oluyorum bu sefer eminim gununde olcagına cunkü 15inci günü koyuydu oynar canım 14 ile 16 arası sabit dönem yumurtlamadan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…