-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #1.401
Ovülasyon da pik olan testle bir karşılaştırın benceValla bana da öyle geliyo dün daha silikti herhalde olmayacak dedi. Bugun daha koyu bide cuma bakarım bakalım beklemek zor meraktan ölcem
Dün bundan silikti canım bugun daha koyu cumayı nasıl bekliycem bilmem koyulasıyo gıbı geldi 19 u da koyuydu Boyle sonra daha silikdi dün bugun de daha koyulcak gibi cıkmıs ölcem meraktanAslında koyu gibi de biliyomusun. Benim yumurtlamama yakın ama bu koyulukta ondan öncesi daha silikti. Seninki sonradan mı koyuluğa erişti yoksa hep böylemiydi
Pik kadar koyu degıl canım ama koyulascak gıbı sankiOvülasyon da pik olan testle bir karşılaştırın bence
Adete yakın yumurtlama olmaz değilmi 2.kez? Valla da az gün var BATa neden gebelik yapmıyorsunDün bundan silikti canım bugun daha koyu cumayı nasıl bekliycem bilmem koyulasıyo gıbı geldi 19 u da koyuydu Boyle sonra daha silikdi dün bugun de daha koyulcak gibi cıkmıs ölcem meraktan
Yok ya düşünmemeye calısıyorum varsa olur yoksa olmaz sağlık olsun test olayına girince gereksiz heycan stress oluyoTest yapsana ben olsam bakardım yaklassın hiç dayanamam
Cıkmaz ki gebelik de yumurtlama gününden 12 günü anca 11 de de ogrenen cok var da en garanti 12 yaklasması lazımAdete yakın yumurtlama olmaz değilmi 2.kez? Valla da az gün var BATa neden gebelik yapmıyorsun
Aynen canim gecmiyor,yok kendi doktoru zaten de asilama ve catlatma yapilinca aşılama günü mu sayiliyor o konuya hakim degilimBelki dememiştir iğne oldugunu cunku imkansız bi doktorun 7 günü gebesin demesi iğne etkisi hemen geçmıyo burdan okuduğum kadarıyla
Adete yakın yumurtlama olmaz değilmi 2.kez? Valla da az gün var BATa neden gebelik yapmıyorsun
Yok canım iğneyi oldugun gün hariç sanırım sonuc için 13 günü 14 garanti zaten ben de cok bilmiyorum burda yaptıranlar da yazıyı ya okuyorumAynen canim gecmiyor,yok kendi doktoru zaten de asilama ve catlatma yapilinca aşılama günü mu sayiliyor o konuya hakim degilim
Cok nadir oluyo diyolar ama sanmıyorum genel de koyu olanlar hamile cıkıyo hayırlısı ya insallah olmusturAdete yakın yumurtlama olmaz değilmi 2.kez? Valla da az gün var BATa neden gebelik yapmıyorsun
Bat ne zamanPik kadar koyu degıl canım ama koyulascak gıbı sanki
28 Aralık canımBat ne zaman
İnşallaahhhh. Rabbin gönlüne göre nasip etsinCok nadir oluyo diyolar ama sanmıyorum genel de koyu olanlar hamile cıkıyo hayırlısı ya insallah olmustur
E yapsanaaaaKızlar yumurtlama gününden itibaren bugün 12. Gün test yapmamak için zor tutuyorum kendimi
Bebim BAT tarihim 31 aralık takvime göre ama ben daha yeni yumurtluyorsam 2 hafta daha oynar yani adet döngümde. Halbuki 3 aydır da 23 günde bir adet oluyorumCıkmaz ki gebelik de yumurtlama gününden 12 günü anca 11 de de ogrenen cok var da en garanti 12 yaklasması lazım
Yap canım varsa cıkar artıkKızlar yumurtlama gününden itibaren bugün 12. Gün test yapmamak için zor tutuyorum kendimi
Amin canım benim insallah vardır yaİnşallaahhhh. Rabbin gönlüne göre nasip etsin
Senin baya gecikmiş niye oyle oldun ki benim mesele erken yumurtlama oldugu zaman 26 bazen 27 gün adet oluyorum bu sefer eminim gununde olcagına cunkü 15inci günü koyuydu oynar canım 14 ile 16 arası sabit dönem yumurtlamadan sonraBebim BAT tarihim 31 aralık takvime göre ama ben daha yeni yumurtluyorsam 2 hafta daha oynar yani adet döngümde. Halbuki 3 aydır da 23 günde bir adet oluyorum