- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #1.341
Bunu bide saat kac da yaptın canım bugunOlmuş mu yarın mı olur
Sağ ol canım uzun zamandır olmuo da telaş yapıom bi belirti hissedince hala kasıklarım da ağrı varCok erken baktırmıssın zaman bi sekil de gecıyo azıcık daha sabır
Peki daha sonra gebelik durumunuz nasıl oldu sakıncası yoksa sorabilir miyim yani bunun olumsuz bir etkisi varmıBende aynısı oldum. Doktor kimyasal dedi
Teşekkür ederimBugunu Bos gecme yarın pik olur
Hep 3.30 4 de yapıyorumBunu bide saat kac da yaptın canım bugun
Geçen ay geçirdimPeki daha sonra gebelik durumunuz nasıl oldu sakıncası yoksa sorabilir miyim yani bunun olumsuz bir etkisi varmı
Saat önemli kiBunu bide saat kac da yaptın canım bugun
Anladım canım aceleci olma bekle bakalım hayırlı haber al insallahSağ ol canım uzun zamandır olmuo da telaş yapıom bi belirti hissedince hala kasıklarım da ağrı var
Yok canım güzel saatın 10 dan önce bi daha yap koyulmus ya elinde testin var yine Boyle cıkarsa yarın kesin pik olur kontrol amaçlı diyim dedimSaat önemli ki
Yaa ben bunu doktoruma sordum işte kayganlaştırıcı vs. sperme zarar veriyormuş doğru mu diye kadın resmen bu sorudan bıkmış gibi bir ifade takınıp yok öyle bişey dediPeki o zamancidden bi gebelik yap bak bi gebelik istediğin için de kayganlastırıcı kullanma ilişki sırasında iyi olmadığını duydum zaten çıkan kagıtta da yazar ben de de var iki tane okeyin kayganlastırıcı baya oluyo duruyo kullanmıyorum yeni evliyken kullanıyordum içinden çıkan kagıtta yazar bak istersen
Ama su tükettimYok canım güzel saatın 10 dan önce bi daha yap koyulmus ya elinde testin var yine Boyle cıkarsa yarın kesin pik olur kontrol amaçlı diyim dedim
Hepsi su bazlı ama kimyasal sonuc da preseed jele iyi diyolar oda saglıksız spermi bile tutuyormuş ıcınde fiyatı yüksek bilemiycem canım o kadarYaa ben bunu doktoruma sordum işte kayganlaştırıcı vs. sperme zarar veriyormuş doğru mu diye kadın resmen bu sorudan bıkmış gibi bir ifade takınıp yok öyle bişey dedibiz de kayganlaştırıcı kullanıyoruz hamile kaldım geçen ay. Bilemiyorum içeriğine göre de değişebilir tabi
Bırak 2 saat tüketme bi daha dene benim bi ay da sabah yaptım kırmızıydı aksam yaptım koyuydu kacırma diye dedim tedbir amaçlıAma su tükettim
Yapayım saat 9 daBırak 2 saat tüketme bi daha dene benim bi ay da sabah yaptım kırmızıydı aksam yaptım koyuydu kacırma diye dedim tedbir amaçlı
Bugünü değerlendirdikBırak 2 saat tüketme bi daha dene benim bi ay da sabah yaptım kırmızıydı aksam yaptım koyuydu kacırma diye dedim tedbir amaçlı
İyi olmus canım kaçırmamış oldun isteBugünü değerlendirdik
9 da test yapacağım bakalımİyi olmus canım kaçırmamış oldun iste
Yaptın mı canim9 da test yapacağım bakalım
Yok yapmayacağkm vazgeçtim. zaten değerlendirdik yarın bakarımYaptın mı canim
Ben yapmadım tekrar test ama değerlendirdik diye. Sorun olmaz dimiiiBırak 2 saat tüketme bi daha dene benim bi ay da sabah yaptım kırmızıydı aksam yaptım koyuydu kacırma diye dedim tedbir amaçlı