- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #1.361
Kendin bilirsin canım ne dıyım o kadar bekledin kontrol amaçlı dedim ben ille yapmak zorunda degılsınBen yapmadım tekrar test ama değerlendirdik diye. Sorun olmaz dimiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendin bilirsin canım ne dıyım o kadar bekledin kontrol amaçlı dedim ben ille yapmak zorunda degılsınBen yapmadım tekrar test ama değerlendirdik diye. Sorun olmaz dimiii
Evet anladım sizi ama tam 30 testim vardır ve 30 günde bir oluyorum kullanmayayoö dedim :)Kendin bilirsin canım ne dıyım o kadar bekledin kontrol amaçlı dedim ben ille yapmak zorunda degılsın
Benim de 12 adet kaldı dün yolunu yaptım eşime dayanamaz alır yine öbür aya idare eder beni eger hamile degilsem eger adet olursam aldırırım yineEvet anladım sizi ama tam 30 testim vardır ve 30 günde bir oluyorum kullanmayayoö dedim :)
Ağrım bacaklarıma doğru indi büyük ihtimalle adet olucam test yaparsam yazarım evde olamıcam yarın kayınvalidemle diğer eve gidicez vakit bulabilirsem yaparım yazarım mutlaka sizin nasıl durumlarManyakMisir yarın test yapcan mı bize de yaz benim suan da ayaklarım donuyo ya kendimi ısıtamıyorum garibim hasta olcam normal sanırsam
Sıcak su torbamı yaptım ayaklarıma girdim oglumun yanına ısınamıyorum evim de sıcak degısık bi garip hasta mı olcam baska bi sey mi bilmiyorum insallah olmustur diyip bekliyorum ayaklarım buz gıbi tırnaklarım morardı o derece garibimAğrım bacaklarıma doğru indi büyük ihtimalle adet olucam test yaparsam yazarım evde olamıcam yarın kayınvalidemle diğer eve gidicez vakit bulabilirsem yaparım yazarım mutlaka sizin nasıl durumlar
Ağrım bacaklarıma doğru indi büyük ihtimalle adet olucam test yaparsam yazarım evde olamıcam yarın kayınvalidemle diğer eve gidicez vakit bulabilirsem yaparım yazarım mutlaka sizin nasıl durumlar
Allah Allah bebiştendir İnşallah. Ohhh mis gibi civciv koynunda yatıyorsun Allah acısını vermesinSıcak su torbamı yaptım ayaklarıma girdim oglumun yanına ısınamıyorum evim de sıcak degısık bi garip hasta mı olcam baska bi sey mi bilmiyorum insallah olmustur diyip bekliyorum ayaklarım buz gıbi tırnaklarım morardı o derece garibim
Umarım, Rabbim hepimize nasip etsinEşim de olmayınca uyku da tutmadı burası da gece tenha bakınıyorum oyle Umarım gebesindir
Günaydın canım iyiyiz cok sükür sen nasılsınGünaydın kızlar nasılsınız
Yükselebilir canım orta degerGünaydın hanımlar Dün sabah adete 2 gün varken test yaptım. Sabah ilk idrarla sonra ilk beş dkka çıkmayınca beklemedim işe gittim. Akşam geldiğimde hafif silik çizgi vardı. Altına flaş tutunca çok daha belirdi. Resmini çekip aticaktim ama flaş baya parlak fotoda belli olmuyo. Sonra su tuttum gerçi baya musluğun altına tutup kalorifern üstüne koydum sabah baktığımda iyice belirgindi anlayamadim Acaba diyorum olabilirmi? Ama adete 3 gün kala kan verdim 2.30 çıktı
Çok şükür ovu. Da artışı görüyorum ama henüz pik olmadı hafif kasık ağrım ve hafif akıntı başladı yumurtlamaya yakınım hissediyorumGünaydın canım iyiyiz cok sükür sen nasılsın
Yükselebilir canım orta deger
İlle koyu olcak yapcaz diye bekleme bi gün arayla yapmaya calıs içerde sperm olsun koyu oldu mu da üst iste yaparsınız ama verimli zamanı Bos gecme derimÇok şükür ovu. Da artışı görüyorum ama henüz pik olmadı hafif kasık ağrım ve hafif akıntı başladı yumurtlamaya yakınım hissediyorum
Ve bu ay adetin 16.gununden itibaren duphaston kullandım biteli 5 gün oluyo olmam lazım adet olmadum yarın adet günüm. İnşallah dediginiz gibi olurGünaydın canım iyiyiz cok sükür sen nasılsın
Yükselebilir canım orta deger
Düşük degerle ogrenen cok oldu bu form da bu işler hiç belli olmuyo sürekli test yapan da oldu son zaman cıkmadı cıkmadı birden cıktı nasip bu işler belli olmuyorVe bu ay adetin 16.gununden itibaren duphaston kullandım biteli 5 gün oluyo olmam lazım adet olmadum yarın adet günüm. İnşallah dediginiz gibi olur
Evet bu zaman da regl günü olanlar vardı emine gerçekten kayboldu buralardan yaTest yapan yok mu hanımlar 22 si bugun
Canı sıkıldı onun belki okuyordur gelir yine gecen ay da yumurtlama zamanı kayboldu tam ilişki zamanı sonra geldi bakmıycam buraya sitres oluyorum dusunmıycem dıyordu gelir adet zamanı sımdı onunEvet bu zaman da regl günü olanlar vardı emine gerçekten kayboldu buralardan ya
Evet haklısınn. Öyle yoğun bir haftaya denk geldi ki yumurtlama poffffİlle koyu olcak yapcaz diye bekleme bi gün arayla yapmaya calıs içerde sperm olsun koyu oldu mu da üst iste yaparsınız ama verimli zamanı Bos gecme derim
Sen test yapmışmıydınTest yapan yok mu hanımlar 22 si bugun