- 8 Ağustos 2020
- 2.792
- 3.289
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #1.301
Ya biraz libido sorunum var ya istekli olamıyorum çoğu zamanVar canım fiyatları yüksek sperme zarar vermeyen diye satılıyo kimyasal sonuc da içinden gelmedikce yapma istekli oldugun zaman da mı kuruluk sorunu yasıyosun
250 lirayı duyunca belki ıslanırCabs Glide bide preesed jel diyolar sperme zarar vermeyen bunlardan alabılırsın Gleitgelen birde bu var spermi tutan hamile jalmayı kolaylastıran da preesed jel 250 tlmiş bakmak istersen
Kirpikden mi ilk defa duydum içinden gelmeden yapma istek ıslanma ona baglı cunkuYa biraz libido sorunum var ya istekli olamıyorum çoğu zamanyine de çivi çiviyi söker deyip yapıyorum sürekli istek gelsin diye sadece 2 kere yapabildim şimdiye kadar kayganlaştırıcı olmadan
Arkadaşımın kayınvalidesi hamile olduğunu kirpiklerinden anlamıştı sonra test yaptı hamile
Kirpikler birbirine yapışık top top olurmuşKirpikden mi ilk defa duydum içinden gelmeden yapma istek ıslanma ona baglı cunku
250 lirayı duyunca belki ıslanır
Doğru söylüyorsunuz ya zor oluyor biraz da işte ıslanma olmadığı içinİnsallah kalmıssındır bi seye gerek kalmaz hayırlısı olsun hakkımız da ama zorla yapma cidden ondan da etkilenirsin hersey beyinde bıtıyo
Kirpikler birbirine yapışık top top olurmuş
İstek olması için napıcam
Ya eşime karşı isteğimde sorun yok sevişmek falan hoşuma gidiyor ama vajinismustan kalma psikoloji birleşme olacağı zaman kuruluk oluyor hala korkusu oluyor içimde.Hiç mi eşine karsi istek duymuyosun oda bi sorun aklına mı gelmiyo bedensel olarak mı ne bilim içten gelen bi dürtü o ben kendimden örnek vereyim adet sonrası tavan yapar benim yumurtlama zamanım da da acayip ıslanırım orgazm olabılıyo musun yoksa sadece esın bosalsın diye mi yapıyorsun
Snlsdım canım sorunun vajinismus korku dan kaynaklı geriliyosun zamanla geçer insallah sevismeyi uzun tuttugunuz zaman yine aynı mı oluyo kuruluk meselesiYa eşime karşı isteğimde sorun yok sevişmek falan hoşuma gidiyor ama vajinismustan kalma psikoloji birleşme olacağı zaman kuruluk oluyor hala korkusu oluyor içimde.
Bazı zamanlar çok güzel ıslanıyorum ama birleşme olacağı vakit kuruyor işte. Islansam bile kuruyorumSnlsdım canım sorunun vajinismus korku dan kaynaklı geriliyosun zamanla geçer insallah sevismeyi uzun tuttugunuz zaman yine aynı mı oluyo kuruluk meselesi
Gerilmenden sorun yasıyosun o zaman senin ki tamamen piskolojik vajinusmus dan kalma ama o zaten baslı basına zor insallah gecerBazı zamanlar çok güzel ıslanıyorum ama birleşme olacağı vakit kuruyor işte. Islansam bile kuruyorum
İnşallah ya vajinismus gerçekten çok zor Rabbim kimseye vermesinGerilmenden sorun yasıyosun o zaman senin ki tamamen piskolojik vajinusmus dan kalma ama o zaten baslı basına zor insallah gecer
Adet zamanın neydi senin yarın sabah ilk idrarla yap testi deİnşallah ya vajinismus gerçekten çok zor Rabbim kimseye vermesin
24 ü yarın yapıcam sabahAdet zamanın neydi senin yarın sabah ilk idrarla yap testi de
Hadi bakalım hayırlı haberle gel ovulasyon denesene elinde varsa24 ü yarın yapıcam sabah
Yeni sipariş verdim gelmedi daha eğer gebelik yoksa ocak ayı için 10 tane yeterli olur muHadi bakalım hayırlı haberle gel ovulasyon denesene elinde varsa
Her gün bi tane yaparsan olur tabi döngün 38 günde 10 gün baslarsınYeni sipariş verdim gelmedi daha eğer gebelik yoksa ocak ayı için 10 tane yeterli olur mu
Adet bitiminden 10 gün sonra mıHer gün bi tane yaparsan olur tabi döngün 38 günde 10 gün baslarsın
Hayır canım kanamanın ilk günü 1 gün olarak sayıyosun oyle 10 günAdet bitiminden 10 gün sonra mı
Sen regl oldun mu mısırcık24 ü yarın yapıcam sabah