- 8 Ağustos 2020
- 2.792
- 3.289
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #1.321
Hee anladımmmm tamam canımHayır canım kanamanın ilk günü 1 gün olarak sayıyosun oyle 10 gün
Hayır canım olmadım daha bat 24ü benimSen regl oldun mu mısırcık
Olmuş mu yarın mı olurMerak etme canım düzenli adet oldugun sürece görürsün geç olsun güç olmasın bugun ki kızarmaya baslamıs anca daha
Daha olmamış pikOlmuş mu yarın mı olur
Yarın olur gibi o zaman dimiDaha olmamış pik
Olmuş mu yarın mı olur
Kaç günde bir adetinizBeybiler 11.gunden selamlar sanki bir tık koyulasmaua baslamis gibi hissettim ne dersiniz
30 32 değişebiliyor canimKaç günde bir adetiniz
Olmuş mu yarın mı olur
Beybiler 11.gunden selamlar sanki bir tık koyulasmaua baslamis gibi hissettim ne dersiniz
Benimde 30. 16. Günümde böyle oldu işte30 32 değişebiliyor canim
Seninde 10 Ocak mı bat tarihin canimBenimde 30. 16. Günümde böyle oldu işte
11 OcakSeninde 10 Ocak mı bat tarihin canim
Hayirlisi olsun inşallah senin bugun yarin pik olur gibi duruyor11 Ocak
Merhaba canım ben de bazı belirtiler vardı kanda gebelik testi yaptırdım 1.2 çıktı adetime daha 12 gün var acaba yükselir mi değer erken mi yaptırmışım bu arada erken gebelik testinde silik de olsa bi çizgi çıktı onun üzerinr kan testine gittimHayirlisi olsun inşallah senin bugun yarin pik olur gibi duruyor
Bugunu Bos gecme yarın pik olurOlmuş mu yarın mı olur
Kimi erken gebelik testleri çok hassas canim ama senin reg gününe daha çok varmış erken olmuş biraz Yükselme ihtimali tabi ki var burda çok şahit olduk değeri 5 in altında olup da hamile kalanları insallah gebesindir bebisin seninledirMerhaba canım ben de bazı belirtiler vardı kanda gebelik testi yaptırdım 1.2 çıktı adetime daha 12 gün var acaba yükselir mi değer erken mi yaptırmışım bu arada erken gebelik testinde silik de olsa bi çizgi çıktı onun üzerinr kan testine gittim
Devam canım aynı saatte sıvı alımına dikkat ederek daha var dediğim zamanlarda anca gorursunBeybiler 11.gunden selamlar sanki bir tık koyulasmaua baslamis gibi hissettim ne dersiniz
Teşekkür ederim canımKimi erken gebelik testleri çok hassas canim ama senin reg gününe daha çok varmış erken olmuş biraz Yükselme ihtimali tabi ki var burda çok şahit olduk değeri 5 in altında olup da hamile kalanları insallah gebesindir bebisin seninledir
O zaman 5 6 günüm var daha canimDevam canım aynı saatte sıvı alımına dikkat ederek daha var dediğim zamanlarda anca gorursun
Cok erken baktırmıssın zaman bi sekil de gecıyo azıcık daha sabırMerhaba canım ben de bazı belirtiler vardı kanda gebelik testi yaptırdım 1.2 çıktı adetime daha 12 gün var acaba yükselir mi değer erken mi yaptırmışım bu arada erken gebelik testinde silik de olsa bi çizgi çıktı onun üzerinr kan testine gittim
Aynen 15 günden itibaren daha koyuları gorursun bu ilk deneme bi daha erken baslamazsın hem anlamış oluyosun mantığınıO zaman 5 6 günüm var daha canim
Aynenn canim tam gününü bilemediğim için kaçırırım vs diye erken basladmAynen 15 günden itibaren daha koyuları gorursun bu ilk deneme bi daha erken baslamazsın hem anlamış oluyosun mantığını