- 16 Aralık 2021
- 181
- 73
- 26
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #1.281
günaydınlar herkese :) gününüz güzel geçsin üzel haberler alalım kızlarrrrGünaydınn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınlar herkese :) gününüz güzel geçsin üzel haberler alalım kızlarrrrGünaydınn
aha yanısı bende oluyor sürekli yatıyorum sonra bi süre sonra bi sürü şey akıyor altıma yapmışım gibi yaYa kızlar ben bide şey sorucam. İlişki sırasında sanki bütün spremler dışarıya gidiyor gibi ya öyle sizinde öyle oluyor mu
yav biz bekliyoruz biriki dk içimdeki akmasın diye o gidiyor sonra ben yine bekliyorum oturdugum süreden sorna yine akıyor ya benimEvet hep çarşaf yıkıyorum
Diz dirsek pozisyonunda ben rahat edemiyorum ya. Sevmiyorum pek. Evet hareket ediyo
Bütün boşlukları değerlendirme
Ondan iste haraket edince bide misyoner denetmrse de geliyo herhalde yatar pozisyonda asagı da kalınca sanırım ne kadar yastık da koysan geliyo çarsaf oyle gelmese de bi gün sonra yine degıstırıyorum ben vucud degıyo sonuc daEvet hep çarşaf yıkıyorum
Diz dirsek pozisyonunda ben rahat edemiyorum ya. Sevmiyorum pek. Evet hareket ediyo
Bütün boşlukları değerlendirme
Hahaha aynen vallaaha yanısı bende oluyor sürekli yatıyorum sonra bi süre sonra bi sürü şey akıyor altıma yapmışım gibi ya
Evet misyoner bir de dün çok yanmam oldu ilişkiden sonra bile baya yandı neden olabilirOndan iste haraket edince bide misyoner denetmrse de geliyo herhalde yatar pozisyonda asagı da kalınca sanırım ne kadar yastık da koysan geliyo çarsaf oyle gelmese de bi gün sonra yine degıstırıyorum ben vucud degıyo sonuc da
Kuru muydun zorladıysa da olur idrar yaparken ciş degınce de yanarHahaha aynen valla
Evet misyoner bir de dün çok yanmam oldu ilişkiden sonra bile baya yandı neden olabilir
Günaydın canımGünaydııınn
bendede yanma oluyor acı hissi böyle hele wcmi yaparken kız ne kadar aynyıızHahaha aynen valla
Evet misyoner bir de dün çok yanmam oldu ilişkiden sonra bile baya yandı neden olabilir
Kuruydum ya kayganlaştırıcı kullandım ama yine de kuru idim. Çişimi falan yaparken yanıyor doğruKuru muydun zorladıysa da olur idrar yaparken ciş degınce de yanar
Ay valla hakket yaaa iyi bari normalmişimbendede yanma oluyor acı hissi böyle hele wcmi yaparken kız ne kadar aynyıız
Beni de iyice uzman yaptınız yaKuruydum ya kayganlaştırıcı kullandım ama yine de kuru idim. Çişimi falan yaparken yanıyor doğru
Ay valla hakket yaaa iyi bari normalmişim
Ama ne sorsak cevabı varBeni de iyice uzman yaptınız ya
İyi bi sey mi dedin kotu bi sey mi algılayamadımAma ne sorsak cevabı var
İyi bi sey mi dedin kotu bi sey mi algılayamadım
Peki o zaman cidden bi gebelik yap bak bi gebelik istediğin için de kayganlastırıcı kullanma ilişki sırasında iyi olmadığını duydum zaten çıkan kagıtta da yazar ben de de var iki tane okeyin kayganlastırıcı baya oluyo duruyo kullanmıyorum yeni evliyken kullanıyordum içinden çıkan kagıtta yazar bak istersenYani bişey sorunca cevaplıyorsunuz, biliyorsunuz anlamında. Kötü değil
Ama kayganlaştırıcı olmadan yapamıyorum ya çok fazla ıslanamıyorum maalesef. Okumadım hiç bilmiyorum bi bakayım. Ama gebeliğe engel olmayanları da vardır ya onlardan alırım olmadı. Yarın ilk idrarla yapıcamPeki o zaman cidden bi gebelik yap bak bi gebelik istediğin için de kayganlastırıcı kullanma ilişki sırasında iyi olmadığını duydum zaten çıkan kagıtta da yazar ben de de var iki tane okeyin kayganlastırıcı baya oluyo duruyo kullanmıyorum yeni evliyken kullanıyordum içinden çıkan kagıtta yazar bak istersen
Var canım fiyatları yüksek sperme zarar vermeyen diye satılıyo kimyasal sonuc da içinden gelmedikce yapma istekli oldugun zaman da mı kuruluk sorunu yasıyosunAma kayganlaştırıcı olmadan yapamıyorum ya çok fazla ıslanamıyorum maalesef. Okumadım hiç bilmiyorum bi bakayım. Ama gebeliğe engel olmayanları da vardır ya onlardan alırım olmadı. Yarın ilk idrarla yapıcam
Ama kayganlaştırıcı olmadan yapamıyorum ya çok fazla ıslanamıyorum maalesef. Okumadım hiç bilmiyorum bi bakayım. Ama gebeliğe engel olmayanları da vardır ya onlardan alırım olmadı. Yarın ilk idrarla yapıcam