Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet hep çarşaf yıkıyorum 🤣🤣🤣

Diz dirsek pozisyonunda ben rahat edemiyorum ya. Sevmiyorum pek. 🤣 Evet hareket ediyo 🤣

Bütün boşlukları değerlendirme 🤣
yav biz bekliyoruz biriki dk içimdeki akmasın diye o gidiyor sonra ben yine bekliyorum oturdugum süreden sorna yine akıyor ya benim

Evet hep çarşaf yıkıyorum 🤣🤣🤣

Diz dirsek pozisyonunda ben rahat edemiyorum ya. Sevmiyorum pek. 🤣 Evet hareket ediyo 🤣

Bütün boşlukları değerlendirme 🤣
Ondan iste haraket edince bide misyoner denetmrse de geliyo herhalde yatar pozisyonda asagı da kalınca sanırım ne kadar yastık da koysan geliyo çarsaf oyle gelmese de bi gün sonra yine degıstırıyorum ben vucud degıyo sonuc da

aha yanısı bende oluyor sürekli yatıyorum sonra bi süre sonra bi sürü şey akıyor altıma yapmışım gibi ya
Hahaha 🤣🤣🤣🤣 aynen valla
Ondan iste haraket edince bide misyoner denetmrse de geliyo herhalde yatar pozisyonda asagı da kalınca sanırım ne kadar yastık da koysan geliyo çarsaf oyle gelmese de bi gün sonra yine degıstırıyorum ben vucud degıyo sonuc da
Evet misyoner 🤣 bir de dün çok yanmam oldu ilişkiden sonra bile baya yandı neden olabilir

IMG_20211221_111558.jpg

Buda bugün ki aynı cıkıyo adete yakın denerim bide zor cektim gizli kapaklı da ne zor 😂

🤣🤣🤣 Yani bişey sorunca cevaplıyorsunuz, biliyorsunuz anlamında. Kötü değil 🤭🤭
Peki o zaman 🥰😅cidden bi gebelik yap bak bi gebelik istediğin için de kayganlastırıcı kullanma ilişki sırasında iyi olmadığını duydum zaten çıkan kagıtta da yazar ben de de var iki tane okeyin kayganlastırıcı baya oluyo duruyo kullanmıyorum yeni evliyken kullanıyordum içinden çıkan kagıtta yazar bak istersen

Peki o zaman 🥰😅cidden bi gebelik yap bak bi gebelik istediğin için de kayganlastırıcı kullanma ilişki sırasında iyi olmadığını duydum zaten çıkan kagıtta da yazar ben de de var iki tane okeyin kayganlastırıcı baya oluyo duruyo kullanmıyorum yeni evliyken kullanıyordum içinden çıkan kagıtta yazar bak istersen
Ama kayganlaştırıcı olmadan yapamıyorum ya çok fazla ıslanamıyorum maalesef. Okumadım hiç bilmiyorum bi bakayım. Ama gebeliğe engel olmayanları da vardır ya onlardan alırım olmadı. Yarın ilk idrarla yapıcam 🤣

Ama kayganlaştırıcı olmadan yapamıyorum ya çok fazla ıslanamıyorum maalesef. Okumadım hiç bilmiyorum bi bakayım. Ama gebeliğe engel olmayanları da vardır ya onlardan alırım olmadı. Yarın ilk idrarla yapıcam 🤣
Var canım fiyatları yüksek sperme zarar vermeyen diye satılıyo kimyasal sonuc da içinden gelmedikce yapma istekli oldugun zaman da mı kuruluk sorunu yasıyosun

Cabs Glide bide preesed jel diyolar sperme zarar vermeyen bunlardan alabılırsın Gleitgelen birde bu var spermi tutan hamile jalmayı kolaylastıran da preesed jel 250 tlmiş bakmak istersen

X