Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım yumurtlama zamanı degısıyo zaten her ay ben bi ay 11 de gordum sonra 12 13 bu ay da 15 16 buyumesine gelişmesine baglı sanıyorum her ay aynı zaman olmuyo takvim o yüzden bilemiyo zaten

Aminn cnm cümlemizin

Gönlünüzce olsun bende geçen ay ilk defa kullandım bu ay almadım stres bana görede yani umutlaniyorsun testlere istinaden ama olmayınca üzülüyorsun o yüzden kendimi kendime bıraktım bende bu ay
Aslında gorunce daha rahat oluyo insan ama tabi beklentiyi cok yuksek tutmıycan ama içinin rahat olması bakımından iyi bi sey tam tespit

Aslında gorunce daha rahat oluyo insan ama tabi beklentiyi cok yuksek tutmıycan ama içinin rahat olması bakımından iyi bi sey tam tespit
Evet canım şimdi ben ilk kullandim bir şey çıkmadı ya gebelik belki ondandır yani tabikide bilmek güzel ama dediğin gibi beklenti olmayacak ama gel görelim ki biz 1 hafta önceden aceba aceba diye diye test yapa yapa sonunda adeti yakaliyoruz brawoo bize dime

Bu arada bende belirti yok canım sende ne var ne yok aynıyız seninle OKYANUS302

Biraz oyle oluyo ama nasip de bu işler
Bu arada bende belirti yok canım sende ne var ne yok aynıyız seninle OKYANUS302
Valla canım cok belirgin bi sey ben de de yok dinlersen bi sürü sayarım en belirgin sey akıntım baska bi sey yok
O zaman ovülasyona devam paraya acımıcaz
Esime dedim ki demin almayacam ona göre kullan diyordu cok kzııyo fuzili yapma diye yarın da evde aksama Malatya ya gıdecekmiş yarın yapacaktım suan onu nası yapcam dıye dusunuyorum adet olursam alır mısın bi daha dedim gülme krizi tuttu senin derdin belli zaten yolunu yapayım dıyosun dedi gülüyo ama almayacam dedim ama 5 tane anca kaldı demi dedi direk onun da üçünü adet baslamadan sonunda meraktan yaparsın bitri diye gezinirsin dedi ama gül gül bi hal oldum neyse dedim ya alır o

Alır kız alırlar benimkine de fazla geldi ama yapcak bsy yok mecbur alck

Ya kızlar ben bide şey sorucam. İlişki sırasında sanki bütün spremler dışarıya gidiyor gibi ya öyle sizinde öyle oluyor mu

Ya canım adet olucam ya belirtilerim hep adet belirtisi
Emin olmak için bi test yap adet le hamilelik aynı belirti zaten
Ya kızlar ben bide şey sorucam. İlişki sırasında sanki bütün spremler dışarıya gidiyor gibi ya öyle sizinde öyle oluyor mu
Canım eşin bosaldıgı zaman hareket etmeye devam mı ediyo o zaman yarısı içine yarısı dısarı gıdıyo eger eşin kendini ittirdiğinde bosalır haraket etmez hemen cekilmezse oda senle 3 5 dk bekliycek oyle sonra yavasca cekilcek kaçak sıfır misyoner degıl diz dirsek pozisyonun da

Sende yapar yapmaz kalkmaz oyle yarım saat 40 dk durup sonra uzanırsan ki bu cok zor oluyo artık dizlerim dirseklerim titriyo ama duruyorum 40 dk sonra yavasca uzanıyorum baya yatıyorum kalkıyorum hiç bi sey yok gitmiş oluyo o gün gırmıyorum hemen de dusa

Testim yine aynı bekliycem artık yapmayacam oyle koyulcak gibi cıkıyo adete yakın bakarım bide insallah gobüşler dolmustur diyeyim rabbim hepimize nasip etsin eşim ekmek almaya gıttıgınde yaptım hemen

İvit eşime şey diyorum eeee noldu hepsi dışarıda
Evet hep çarşaf yıkıyorum
Diz dirsek pozisyonunda ben rahat edemiyorum ya. Sevmiyorum pek. Evet hareket ediyo
Testim yine aynı bekliycem artık yapmayacam oyle koyulcak gibi cıkıyo adete yakın bakarım bide insallah gobüşler dolmustur diyeyim rabbim hepimize nasip etsin eşim ekmek almaya gıttıgınde yaptım hemen
Bütün boşlukları değerlendirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…