- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #1.261
Yok canım yumurtlama zamanı degısıyo zaten her ay ben bi ay 11 de gordum sonra 12 13 bu ay da 15 16 buyumesine gelişmesine baglı sanıyorum her ay aynı zaman olmuyo takvim o yüzden bilemiyo zatenOKYANUS302 ben takvimi şaşırmısım canım geçen ay 13-14. Günü pik olmuş bu ay kanamam başlayıncadan itibaren saydım 17-18. Gün pik oldu kimyasal gebelikten dolayımı acaba günü değişti
Aminn cnm cümlemizinEşimin iş stresi ilişki sıklığımızı etkiliyor çok fazla aktif olamıyoruz bu ara o yüzden böyle tek tükken nokta atışı yapmak istiyorumben nedense üzülmüyorum artık ya alıştım galiba. Senin de herşey gönlünce olsun. Stresi bıraakkk iyi dşün iyi olsun
Aslında gorunce daha rahat oluyo insan ama tabi beklentiyi cok yuksek tutmıycan ama içinin rahat olması bakımından iyi bi sey tam tespitGönlünüzce olsun bende geçen ay ilk defa kullandım bu ay almadım stres bana görede yani umutlaniyorsun testlere istinaden ama olmayınca üzülüyorsun o yüzden kendimi kendime bıraktım bende bu ay
Evet canım şimdi ben ilk kullandim bir şey çıkmadı ya gebelik belki ondandır yani tabikide bilmek güzel ama dediğin gibi beklenti olmayacak ama gel görelim ki biz 1 hafta önceden aceba aceba diye diye test yapa yapa sonunda adeti yakaliyoruz brawooAslında gorunce daha rahat oluyo insan ama tabi beklentiyi cok yuksek tutmıycan ama içinin rahat olması bakımından iyi bi sey tam tespit
Bu arada bende belirti yok canım sende ne var ne yok aynıyız seninleEvet canım şimdi ben ilk kullandim bir şey çıkmadı ya gebelik belki ondandır yani tabikide bilmek güzel ama dediğin gibi beklenti olmayacak ama gel görelim ki biz 1 hafta önceden aceba aceba diye diye test yapa yapa sonunda adeti yakaliyoruz brawoobize dime
O zaman ovülasyona devam paraya acımıcazYok canım yumurtlama zamanı degısıyo zaten her ay ben bi ay 11 de gordum sonra 12 13 bu ay da 15 16 buyumesine gelişmesine baglı sanıyorum her ay aynı zaman olmuyo takvim o yüzden bilemiyo zaten
Biraz oyle oluyo ama nasip de bu işlerEvet canım şimdi ben ilk kullandim bir şey çıkmadı ya gebelik belki ondandır yani tabikide bilmek güzel ama dediğin gibi beklenti olmayacak ama gel görelim ki biz 1 hafta önceden aceba aceba diye diye test yapa yapa sonunda adeti yakaliyoruz brawoobize dime
Valla canım cok belirgin bi sey ben de de yok dinlersen bi sürü sayarım en belirgin sey akıntım baska bi sey yokBu arada bende belirti yok canım sende ne var ne yok aynıyız seninleOKYANUS302
Esime dedim ki demin almayacam ona göre kullan diyordu cok kzııyo fuzili yapma diye yarın da evde aksama Malatya ya gıdecekmiş yarın yapacaktım suan onu nası yapcam dıye dusunuyorumO zaman ovülasyona devam paraya acımıcaz
Alır kız alırlar benimkine de fazla geldi ama yapcak bsy yok mecbur alckBiraz oyle oluyo ama nasip de bu işler
Valla canım cok belirgin bi sey ben de de yok dinlersen bi sürü sayarım en belirgin sey akıntım baska bi sey yok
Esime dedim ki demin almayacam ona göre kullan diyordu cok kzııyo fuzili yapma diye yarın da evde aksama Malatya ya gıdecekmiş yarın yapacaktım suan onu nası yapcam dıye dusunuyorumadet olursam alır mısın bi daha dedim gülme krizi tuttu senin derdin belli zaten yolunu yapayım dıyosun dedi gülüyo ama almayacam dedim ama 5 tane anca kaldı demi dedi direk onun da üçünü adet baslamadan sonunda meraktan yaparsın bitri diye gezinirsin dedi ama gül gül bi hal oldum neyse dedim ya alır o
Günaydın canım artık bi test yapsan diyorum varsa cıkacaktırGünaydınnnnn, hayırlı sabahlarrr
Günaydın canimGünaydınnnnn, hayırlı sabahlarrr
Ya canım adet olucam ya belirtilerim hep adet belirtisiGünaydın canım artık bi test yapsan diyorum varsa cıkacaktır
Bende aynısı oldum. Doktor kimyasal dediKadın doğuma gittim ama bişey yok dedi hamile değilsin dedi en sonki doktor testler başka bir hormondan dolayı pozitif çıkabilirmiş bunuda ilk defa duydum
İvitYa kızlar ben bide şey sorucam. İlişki sırasında sanki bütün spremler dışarıya gidiyor gibi ya öyle sizinde öyle oluyor mu
Emin olmak için bi test yap adet le hamilelik aynı belirti zatenYa canım adet olucam ya belirtilerim hep adet belirtisi
Canım eşin bosaldıgı zaman hareket etmeye devam mı ediyo o zaman yarısı içine yarısı dısarı gıdıyo eger eşin kendini ittirdiğinde bosalır haraket etmez hemen cekilmezse oda senle 3 5 dk bekliycek oyle sonra yavasca cekilcek kaçak sıfırYa kızlar ben bide şey sorucam. İlişki sırasında sanki bütün spremler dışarıya gidiyor gibi ya öyle sizinde öyle oluyor mu
Sende yapar yapmaz kalkmaz oyle yarım saat 40 dk durup sonra uzanırsan ki bu cok zor oluyo artık dizlerim dirseklerim titriyo ama duruyorum 40 dk sonra yavasca uzanıyorum baya yatıyorum kalkıyorum hiç bi sey yok gitmiş oluyo o gün gırmıyorum hemen de dusaYa kızlar ben bide şey sorucam. İlişki sırasında sanki bütün spremler dışarıya gidiyor gibi ya öyle sizinde öyle oluyor mu
Evet hep çarşaf yıkıyorumİviteşime şey diyorum eeee noldu hepsi dışarıda
Diz dirsek pozisyonunda ben rahat edemiyorum ya. Sevmiyorum pek.Emin olmak için bi test yap adet le hamilelik aynı belirti zaten
Canım eşin bosaldıgı zaman hareket etmeye devam mı ediyo o zaman yarısı içine yarısı dısarı gıdıyo eger eşin kendini ittirdiğinde bosalır haraket etmez hemen cekilmezse oda senle 3 5 dk bekliycek oyle sonra yavasca cekilcek kaçak sıfırmisyoner degıl diz dirsek pozisyonun da
Bütün boşlukları değerlendirmeTestim yine aynı bekliycem artık yapmayacam oyle koyulcak gibi cıkıyo adete yakın bakarım bide insallah gobüşler dolmustur diyeyim rabbim hepimize nasip etsineşim ekmek almaya gıttıgınde yaptım hemen