Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kadın doğuma gittim ama bişey yok dedi hamile değilsin dedi en sonki doktor testler başka bir hormondan dolayı pozitif çıkabilirmiş bunuda ilk defa duydum

Diyorum gizli gizli verim sonra diyorum yapma oyle ya gunah diyorum ondan gizli ama napim sinir ediyor

Kimyasal geçirmissin canım burda arkadas var oda oyle oldu sonra korundun mu dıger ay korunmadın mı korunmadıysan ve hala tesylerin Boyle çıkıyorsa bi daha kan ver emin ol derim
Bunlar da yaptığım testlerden bazıları
Prodiktör acayip hassas 2.8 hcg algılıyo

Doktor kimyasal da adetten 1 hafta sonra kan gelir öyle atılır dedi ama benmki tam günümde geldi lekelenmem cok bi kanamamda olmadı yani ama benmde aklıma baska bisey gelmedi kimyasaldan başka . Evet her ay deniyoruz hiç korunmuyorum kan testi icinde 22 sinde gelmezse vericem . Çok teşekkür ederim cevaplarınız icin allah razı olsun çocuk isteyen herkesede allan nasip etsin inşallah

İyi gecelerrr. Sanki bu akşamki biraz koyulaşmış belki yarın daha koyulaşır kızlar ne dersiniz yorumlarmısınız

Eklentiler

• IMG_20211221_003743.jpg
    85,4 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar bişi sorucam bizde eşimle korunmuyoruz iki hafta oldu adetimede iki hafta var 31 inde plcam ya da ocak 1 2 bilmiyorum yüzğmde svilcenmeler oluştu kasıgım agrıyor bide ayaklarım çok üşüyor neden acaba belirti bunlar mı bazende bişilereen tiksinme ya da kusma isteği gibi ama kusamamak gibi

Merhaba yüzde sivilcelenme iki gündür benimde kaşık agriyir ve birde ayak usumesi yüz yanması bunlar örn bende adet belirtilerim 8 9 gün önceden başlıyor bende ama sizde ilk defa mi oluyor aceba

Merhaba yüzde sivilcelenme iki gündür benimde kaşık agriyir ve birde ayak usumesi yüz yanması bunlar örn bende adet belirtilerim 8 9 gün önceden başlıyor bende ama sizde ilk defa mi oluyor aceba
İşte benim yüzümde hiç öyle sivilce çıkmaz öyle bi sivilce çıktıki bi günde 4 5 tane falan çıktı halada çıkıyor bide kendimi yorgun bitkin uyuma isteği sürekli işe gidiyorum halsizim falan heo böyle ama nedendir bilmem bide ilk zamanlar akıntım çoktu şuanda öyle ama biraz koyulaştı beyaz gibi oldu sanki anlamadım ama belkide kendimi dnlediğim içindir

Herkes de farklılık gösterebilir tabikide cnm ama insAllah hamilesindir belirtiler sende belki onu gosterebilir ben sanki bu ay da umutlu değilim bu belirtilerden çünkü geçen aydan bikiyorum ama insAllah hayırlı haberler veririz

Yumurtam dğil ama ben meraktan çatlayacağımmmmm bu iş çok eğlenceliymiş ya
Gönlünüzce olsun bende geçen ay ilk defa kullandım bu ay almadım stres bana görede yani umutlaniyorsun testlere istinaden ama olmayınca üzülüyorsun o yüzden kendimi kendime bıraktım bende bu ay

Gönlünüzce olsun bende geçen ay ilk defa kullandım bu ay almadım stres bana görede yani umutlaniyorsun testlere istinaden ama olmayınca üzülüyorsun o yüzden kendimi kendime bıraktım bende bu ay
Eşimin iş stresi ilişki sıklığımızı etkiliyor çok fazla aktif olamıyoruz bu ara o yüzden böyle tek tükken nokta atışı yapmak istiyorum ben nedense üzülmüyorum artık ya alıştım galiba. Senin de herşey gönlünce olsun. Stresi bıraakkk iyi dşün iyi olsun

OKYANUS302 ben takvimi şaşırmısım canım geçen ay 13-14. Günü pik olmuş bu ay kanamam başlayıncadan itibaren saydım 17-18. Gün pik oldu kimyasal gebelikten dolayımı acaba günü değişti

Kimyasal gebelik demek zaten idrar testinde saptanan ama kanamayla atılan demek ya gün gecer ,3 gün 5 gün yada gününde olursun doktor degılım tabi ki ama yumurtanız testlere gore döllenmiş ama atılmıs Hassas prodiktör
İyi gecelerrr. Sanki bu akşamki biraz koyulaşmış belki yarın daha koyulaşır kızlar ne dersiniz yorumlarmısınız
Koyulasır canım yarın yada dıger gün ama bariz koyulasmıs yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…