- 14 Aralık 2021
- 721
- 258
- 24
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #1.221
Ondada varmi kasetteHafif de olsa cızgi var canım kan da baktır degerini takip et
Halt etmiş silik de olsa var cızgı kan ver sonra degerini kanla takip et hayırlı olsunYani hemen cikti ama aksam yaptım hepsini eczaneye sordum cizgi yok dedi bana
Teşekkür ederim bebeğim peki bugun erken gebelik testi yaptim cikmadi sonra o bitane ailik cikanin sabahinda yaptim cikmadi sizce nedendir ya korkuyorum kanda cikmazsa diyeHalt etmiş silik de olsa var cızgı kan ver sonra degerini kanla takip et hayırlı olsun
Karartıp yapıyolar ya yakınlaştırıp bakınca golde de olsa kosesinden var geldi bana canım zaten cok yeni belliOndada varmi kasette
Kan da hayli hayli cıkar canım önce kana sonra idrara geciyo HCG hormonuTeşekkür ederim bebeğim peki bugun erken gebelik testi yaptim cikmadi sonra o bitane ailik cikanin sabahinda yaptim cikmadi sizce nedendir ya korkuyorum kanda cikmazsa diye
Testlerin hassasiyeti ilk idrarli yapıp yapmadığın hepsi etkiler ama hamile olmasanız hiç birinde ikinci cızgi belirmezTeşekkür ederim bebeğim peki bugun erken gebelik testi yaptim cikmadi sonra o bitane ailik cikanin sabahinda yaptim cikmadi sizce nedendir ya korkuyorum kanda cikmazsa diye
Ben karartmadan koydum biraz banada gozukuyor gibi geldiKarartıp yapıyolar ya yakınlaştırıp bakınca golde de olsa kosesinden var geldi bana canım zaten cok yeni belli
Ay agzinizdan bal damliyorTestlerin hassasiyeti ilk idrarli yapıp yapmadığın hepsi etkiler ama hamile olmasanız hiç birinde ikinci cızgi belirmez
Yarın gidin kan verin sonucu bana da yazın beklerimAy agzinizdan bal damliyor
Rahatlatmak için soylemedim cidden öyle olmasa o test 40 saat beklesin ikinci cızgi belirmez yani burda kuruma cizgisi falan dıyolar bana cok komik geliyo kuruyunca da beyaz yani olmasa cıkmaz gözüküyo canım cok ince silik pembeler de daha belirgin prodüktör early mi oBen karartmadan koydum biraz banada gozukuyor gibi geldi
Bilmemki canim eşimde verme kan diyor ben vermek istiyorumRahatlatmak için soylemedim cidden öyle olmasa o test 40 saat beklesin ikinci cızgi belirmez yani burda kuruma cizgisi falan dıyolar bana cok komik geliyo kuruyunca da beyaz yani olmasa cıkmaz gözüküyo canım cok ince silik pembeler de daha belirgin prodüktör early mi o
Tabi canım diyebilirsinMerhaba arkadaşlar sizi sürekli takip ediyorum ben de daha önce bir konu açmıştım ama 1 kişi haricinde kimse cevap vermedi oda sagolsun. Bur dada aktif olduğunuzu gördükçe belki banada bir cevap verirsiniz de fikir sahibi olabilirim çünkü hala ne olduğunu çözmüş değilim
Oyle sey olur mu canım hcg takip etmen gerek iki güne bir iki katı artıs oluyor mu saglıklı mı diye vermeden nası bilceksinBilmemki canim eşimde verme kan diyor ben vermek istiyorum
Konusuyoruz dertlesiyoruz canım bekliyoruz birbirimizi biliyoruz sorabilirsin tabiMerhaba arkadaşlar sizi sürekli takip ediyorum ben de daha önce bir konu açmıştım ama 1 kişi haricinde kimse cevap vermedi oda sagolsun. Bur dada aktif olduğunuzu gördükçe belki banada bir cevap verirsiniz de fikir sahibi olabilirim çünkü hala ne olduğunu çözmüş değilim
İste neymis takintiliymisim takmisim verme diyor simdiOyle sey olur mu canım hcg takip etmen gerek iki güne bir iki katı artıs oluyor mu saglıklı mı diye vermeden nası bilceksin
Diyorum gizli gizli verim sonra diyorum yapma oyle ya gunah diyorum ondan gizli ama napim sinir ediyorKonusuyoruz dertlesiyoruz canım bekliyoruz birbirimizi biliyoruz sorabilirsin tabi
Yani farkli belkide yukseldi degerin bence kani tekrarla yorulma nasip herseyBen 28 ekimde idrar testi yaptım negatif çıktı daha sonra adetime 1 gün kala ayın 30 unda 2 tane idrar testi yaptım silik 2. Çizgi çıktı bende bir sevinçle gittim kan testi yaptrdım ama değerim 2.59 çıktı daha sonra bir gün sonra adet günümde ayın 31 inde 3 tane daha test yaptım ve yaptığım testler predictor dü coğunluğu 3 ünde de daha net 2. Çizgiyi gördüm Akşama kadar adetim gelmedi zaten cok agrımda olmadı normalde çok olur ve sabah erkenden gelir ama gelmedi akşam 8 de kahverengi leke geldi bu lekelenme gelirkende 9 tane test yaptm ve coğunda net çizgi gördüm daha sonra tekrar kan testi yaptrrdım bu sefer 1. 8 yanında pozitif çıktı .bende kadın doğuma gttim kimyasal gebelikten cok korktum ama doktor değil dedi bu sonuca göre hamilesin ama dğer az olduğu için Perşembe tekrarlayalım dedi bi yandan kanamam olduğunu söyledim yerleşme kanaması olabilir dedi. Ama ben Perşembeye kdar test yapmaya devam ettm hepsinde çıktı ama kan testim gene 0.450 civarnda bisey çıktı doktor bisey yok dedi ama 1 hafta sonra tekrar kan testi yaptır dedi ama ben artık cok yoruldgum icin uzun zaman oldu kana gitmiyorum ondan sonraki ay adetim geldi zaten gene değişikti ama ben gene 3 gün önce test yaptgmda gene idrarda 2. Cizgiyi silik gördüm ve. Bu ayda 3 gün önce yaptm gene gördüm ayın 22.snde adetim bekliyorum artık cok korkuyorum suan sadece akntım ve meme uclarında hassasiyet var . Eğer bu durumu yaşamış olan ve bi bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim