- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #1.201
Var canım yakındır gormenAma koyulaşma var değil mi.
Evet kuruyunca hepsi aynı goruntusunde senin anca yakın gormen ama devam etBöyle bakınca sanki hep aynı gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var canım yakındır gormenAma koyulaşma var değil mi.
Evet kuruyunca hepsi aynı goruntusunde senin anca yakın gormen ama devam etBöyle bakınca sanki hep aynı gibi
14 gün sonra canımBen bu gün çatlatma iğnesini yaptım 31 Aralık'ta belli olur diye umut ediyorum
İnşallah yakındır. Ne kadar yakın o kadar iyiVar canım yakındır gormen
Evet kuruyunca hepsi aynı goruntusunde senin anca yakın gormen ama devam et
Merak etme canım düzenli adet oldugun sürece görürsün geç olsun güç olmasın bugun ki kızarmaya baslamıs anca dahaİnşallah yakındır. Ne kadar yakın o kadar iyi
Test yaparsan çıkar canım zaten iki gün evveli yap istersenbat 22 aralık merakla bekliyorm. Akıntım falanda olmadı arkdaslar olması gerekiyomuydu smdıye?
2 güncük kaldı bekleyip göriyim diyorm ama kendimce var mı yok mu şüphe içindeymTest yaparsan çıkar canım zaten iki gün evveli yap istersen
Test yapsanız çıkar bence yapınbat 22 aralık merakla bekliyorm. Akıntım falanda olmadı arkdaslar olması gerekiyomuydu smdıye?
Normal gebelik testi mi yoksa erken gebelik testi miTest yapsanız çıkar bence yapın
de çıkarNormal gebelik testi mi yoksa erken gebelik testi mi
Bence kanka baktırın değerinizeKızlar merhaba ben persembe gunu test yaltim hafif silik cikti erken gebelik testydi ertesi gün yine yaptin sabah cikmadi aksam yaptim yine sikik cikti bugun iki kere yaptim cikmadj neden sizce
KandaBence kanka baktırın değerinize
Testleri attim bakarmisiniz?
Bide bu var bugunden
Canım artık kaset de yapsan erken gebelik de yapsan cıkar hemen yap bence hayırlısı olsun hakkında bize de yazbat 22 aralık merakla bekliyorm. Akıntım falanda olmadı arkdaslar olması gerekiyomuydu smdıye?
Gordum canım silik var belki oda sıvı alımı ile ilgilidir yada ilk idrar mı sonra mı nasıl yaptın bilemedim ama test de silik cıktıysa kan da hayli hayli cıkar cunku önce kana sonra idrar a geciyo kan ver garanti olsun ögrenTestleri attim bakarmisiniz?
Hafif de olsa cızgi var canım kan da baktır degerini takip etBide bu var bugunden
Yani hemen cikti ama aksam yaptım hepsini eczaneye sordum cizgi yok dedi banaCanım artık kaset de yapsan erken gebelik de yapsan cıkar hemen yap bence hayırlısı olsun hakkında bize de yaz
Gordum canım silik var belki oda sıvı alımı ile ilgilidir yada ilk idrar mı sonra mı nasıl yaptın bilemedim ama test de silik cıktıysa kan da hayli hayli cıkar cunku önce kana sonra idrar a geciyo kan ver garanti olsun ögren