- 17 Eylül 2021
- 1.708
- 782
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #1.181
Aminnnn canım aminnn cok sağolİnsallah canım ben hep diyorum içinin rahat olması onemli ben önden hep gidiyorum sonra salıyorum rabbim hepimize nasip etsinbekleyen herkesi şaşırtsın insallah
Aynen cani
Kan testi yaptırdım çıkmadı canım bişi
30 yada 32 değişiyor canimDevam canım döngün kaç gün
Benimde ondan canimÖtekilerden hiç anlamıyorum ya en güzeli labaquik
30 sa 16 17 18 32 ise daha gec gorursun erken basladın teste o zaman30 yada 32 değişiyor canim
Kaçırmak istemedim canim bekleyim mi biraz daha30 sa 16 17 18 32 ise daha gec gorursun erken basladın teste o zaman
Basladın artık mantıgını da anladın yap artık bırakma ama kafanı takıp niye kızarmadı diye dusunmeKaçırmak istemedim canim bekleyim mi biraz daha
Benimde bugün böyleBasladın artık mantıgını da anladın yap artık bırakma ama kafanı takıp niye kızarmadı diye dusunme
15. Gündeyim. Ama 30 da bir oluyorumBenimde bugün böyle
Sat 6 Aralık bat 11 Ocak aslında 16. Günüm15. Gündeyim. Ama 30 da bir oluyorum
Pik olur canım 2 güne koyulasmıs bugun sıvı alımına dikkat ederek yapmaya devam etBenimde bugün böyle
Kızarmış biraz daha sankiBenimde bugün böyle
Tamam canim devam edeyim bakalim neler olacakBasladın artık mantıgını da anladın yap artık bırakma ama kafanı takıp niye kızarmadı diye dusunme
İnşallah hayırlısı kuzumO zaman öbür aya insallah canım devam
İnşallahPik olur canım 2 güne koyulasmıs bugun sıvı alımına dikkat ederek yapmaya devam et
Bunlar böyle oluyor bekledikçePik olur canım 2 güne koyulasmıs bugun sıvı alımına dikkat ederek yapmaya devam et
Bekledikce soluklasır canım ben hiç bundan kullanmadım strip biraz degısık ben kaset test kullandım labaquik bana en güzel o geliyoBunlar böyle oluyor bekledikçe
Ama koyulaşma var değil mi.Bekledikce soluklasır canım ben hiç bundan kullanmadım strip biraz degısık ben kaset test kullandım labaquik bana en güzel o geliyo
Bunlar böyle oluyor bekledikçe
Böyle bakınca sanki hep aynı gibiBekledikce soluklasır canım ben hiç bundan kullanmadım strip biraz degısık ben kaset test kullandım labaquik bana en güzel o geliyo