Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim çok erken daha elbette çıkmaz bekle birazcık benimde 24 Aralık beklicez bat gunu test yapcam. Zaten bı belirtimde yokk

Canim çok erken daha elbette çıkmaz bekle birazcık benimde 24 Aralık beklicez bat gunu test yapcam. Zaten bı belirtimde yokk
Bende senden 1 gün sonra bat. Cok merak ediyorm bşy olcak mı öyle bende de ciddi bi belirti yok zaten. Sadece göğüslerim erkenden hssaslaşıp acımaya basladı yani bi de ara ara vuran bel ağrısı. Belkide üşüttüğümden de olabilir bilmiyorum o regl ağrısı çekenler oluyomuş bende öle bşy yok akıntı ya da lekelenme vs onlarda yok

Bende yok canım zaten erken daha. Açıkçası belirtiyede inanmıyorum artikkk canım..adet geçer betada çıkarsa olur yoksa yook canimm

Buranin demirbaşı olduk canimm..hamile edip gonderiyoz milleti biz kaldikkkk böyle

Merhaba kızlar bende aranıza katılabılır mıyım 1 sene 3 aylık evliyim kan tahlillerim değerlerim güzel ama ultrasonda pko dedi doktor 3-4 doktor gezdim hepsi hamileliğe engel değil dedi ilaç tedavisi uygulandı iğne hap vs baktım olmuyor bıraktım hepsini bu ay ovülasyon denedim nasip artık bakalım hayırlısı Allahtan inşallah tez zamanda isteyen herkes evlat sahibi olur Ovülasyon testimi ekliyorum en son 12 sinde ilişki oldu iki gün ara verdim artık iki üç günde bir ilişki olarak devam edicem

Eklentiler

• DF7AE0B5-31C5-47F4-8E86-425532500AFA.jpeg
    163 KB · Görüntüleme: 35
Günaydın kızlar
Yok kuzum biri sağlıklı normal gebelikti düşük oldu kürtaj oldum diğeri kimyasaldı bu 3 cü gebeliğim olucak demek istedim
3 diyince ben de sasırdım nasip bak kalabiliyosun hiç korkmaya gerek yok zaten vakti saati var olcak

Hayırlısı olsun bu testlerden anlaya bılıyosun yakalamıssın stripten şikayetçi herkes

Katilabilirsin tabiki canimm Hayırlısı canım ins olmuştur.. bat ne gun

Ne kadar da bir regl oluyorsunuz

Sabrına azmine hayran kaldım canim Rabbım emeklerini boşa çıkarmasın insallah bu ay çift çizgiyi görürsün kuzum en içten dileklerimle dua edjyorum

Sabrına azmine hayran kaldım canim Rabbım emeklerini boşa çıkarmasın insallah bu ay çift çizgiyi görürsün kuzum en içten dileklerimle dua edjyorum
İnsallah canım oglumun oldugu ay bu ay ikincinin müjdesini de 26 sında alırım insallah

İçiniz de inofolik combi kullanan var mı oda folik asit baktım ama içinde bi madde hamile kalmayı kolaylaştırıyo falan diyolar burda netten baktım kanıtlanmış bi sey yok mus polikistikover olanlara da cok iyi geliyomus hamile kalmayı kolaylaştırıyo dedikleri o herhalde yumurta olgunlastırması sanıyorum

Pardon benim bat tarihim 22 aralık ya. Yanlış yazmışım. 8 i yumurtlama günümdü o günü de değerlendirdim işte bakalm nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…