-
- Konu Sahibi OKYANUS302
Canim çok erken daha elbette çıkmaz bekle birazcık benimde 24 Aralık beklicez bat gunu test yapcam. Zaten bı belirtimde yokkKızlar selam, ben bu ay ilk defa denedim yumurtlama gününde ve 2 gün öncesinde denedim. Yumurtlama günüm 8 aralıktı ve 25 aralıkta regl tarihim. Bilmiyorum bişey olcak mı bazen bel ağrısı bazen midem çok hafif bulanır gibi olup geri gidiyo göğüslerim hassaslaştı. Blmiyorum bşy var mı geçen hafta cuma erken gebelik test yaptım bişey çıkmadı cok yeniydi ama o günlerde blmiyorum ki
Bende senden 1 gün sonra bat. Cok merak ediyorm bşy olcak mı öyle bende de ciddi bi belirti yok zaten. Sadece göğüslerim erkenden hssaslaşıp acımaya basladı yani bi de ara ara vuran bel ağrısı. Belkide üşüttüğümden de olabilir bilmiyorum o regl ağrısı çekenler oluyomuş bende öle bşy yok akıntı ya da lekelenme vs onlarda yokCanim çok erken daha elbette çıkmaz bekle birazcık benimde 24 Aralık beklicez bat gunu test yapcam. Zaten bı belirtimde yokk
Tabi canım üzülmüyorum hayırlısıCanım dur bakalım hayırlısı olsun hakkında üzülmek yoksağlıklı olun aylar hep sizin
Bende yok canım zaten erken daha. Açıkçası belirtiyede inanmıyorum artikkk canım..adet geçer betada çıkarsa olur yoksa yook canimmBende senden 1 gün sonra bat. Cok merak ediyorm bşy olcak mı öyle bende de ciddi bi belirti yok zaten. Sadece göğüslerim erkenden hssaslaşıp acımaya basladı yani bi de ara ara vuran bel ağrısı. Belkide üşüttüğümden de olabilir bilmiyorum o regl ağrısı çekenler oluyomuş bende öle bşy yok akıntı ya da lekelenme vs onlarda yok
Buranin demirbaşı olduk canimm..hamile edip gonderiyoz milleti biz kaldikkkk böyleSaol canimfark ettim evet bazen gurupta tanıyanlar geneldde sadece cevap veriyorlar birbirlerine eskiden tanıolarya ben iki aydır katılıyorum seni biliyorum zaten boşver sade. Az gurup daha iyi karışmıyor en azından kalablaikta kimi takip edeceğini şaşırıyor insan
Aynen öyle aralığın 24-25 ini bekleyelim bakalım ne olucak merakla bekliyorum günlerde geçmiyo inadınaBende yok canım zaten erken daha. Açıkçası belirtiyede inanmıyorum artikkk canım..adet geçer betada çıkarsa olur yoksa yook canimm
Hayirlisin olsun canimm. Kaç aydır istiyosunuzAynen öyle aralığın 24-25 ini bekleyelim bakalım ne olucak merakla bekliyorum günlerde geçmiyo inadına
Yok kuzum biri sağlıklı normal gebelikti düşük oldu kürtaj oldum diğeri kimyasaldı bu 3 cü gebeliğim olucak demek istedimBurdan takip edlm
3 kez öi düşük oldu canım
3 diyince ben de sasırdım nasip bak kalabiliyosun hiç korkmaya gerek yok zaten vakti saati var olcakYok kuzum biri sağlıklı normal gebelikti düşük oldu kürtaj oldum diğeri kimyasaldı bu 3 cü gebeliğim olucak demek istedim
Hayırlısı olsun bu testlerden anlaya bılıyosun yakalamıssın stripten şikayetçi herkesMerhaba kızlar bende aranıza katılabılır mıyım 1 sene 3 aylık evliyim kan tahlillerim değerlerim güzel ama ultrasonda pko dedi doktor 3-4 doktor gezdim hepsi hamileliğe engel değil dedi ilaç tedavisi uygulandı iğne hap vs baktım olmuyor bıraktım hepsini bu ay ovülasyon denedim nasip artık bakalım hayırlısı Allahtan inşallah tez zamanda isteyen herkes evlat sahibi olurOvülasyon testimi ekliyorum en son 12 sinde ilişki oldu iki gün ara verdim artık iki üç günde bir ilişki olarak devam edicem
Günaydın kuzum evet vardır vakti saatiGünaydın kızlar
3 diyince ben de sasırdım nasip bak kalabiliyosun hiç korkmaya gerek yok zaten vakti saati var olcak
Katilabilirsin tabiki canimmMerhaba kızlar bende aranıza katılabılır mıyım 1 sene 3 aylık evliyim kan tahlillerim değerlerim güzel ama ultrasonda pko dedi doktor 3-4 doktor gezdim hepsi hamileliğe engel değil dedi ilaç tedavisi uygulandı iğne hap vs baktım olmuyor bıraktım hepsini bu ay ovülasyon denedim nasip artık bakalım hayırlısı Allahtan inşallah tez zamanda isteyen herkes evlat sahibi olurOvülasyon testimi ekliyorum en son 12 sinde ilişki oldu iki gün ara verdim artık iki üç günde bir ilişki olarak devam edicem
Ne kadar da bir regl oluyorsunuzMerhaba kızlar bende aranıza katılabılır mıyım 1 sene 3 aylık evliyim kan tahlillerim değerlerim güzel ama ultrasonda pko dedi doktor 3-4 doktor gezdim hepsi hamileliğe engel değil dedi ilaç tedavisi uygulandı iğne hap vs baktım olmuyor bıraktım hepsini bu ay ovülasyon denedim nasip artık bakalım hayırlısı Allahtan inşallah tez zamanda isteyen herkes evlat sahibi olurOvülasyon testimi ekliyorum en son 12 sinde ilişki oldu iki gün ara verdim artık iki üç günde bir ilişki olarak devam edicem
Sabrına azmine hayran kaldım canim Rabbım emeklerini boşa çıkarmasın insallah bu ay çift çizgiyi görürsün kuzum en içten dileklerimle dua edjyorumAynen aksam yaptıgım tabakları bi görsen eşime kendimde otlanıyorum tabi fıstık fındık ceviz bitter meyve oda mutlu oluyo öyle yapıyorum valla kürler cok yoruyo ya yap pislik at süz cam şişerlere yapıyorum sabah aksam yapınca yetıstırmek zor oluyo ama yapıyorum insallah bu ay emeklerin karsılıgını alırım
İnsallah canım oglumun oldugu ay bu ay ikincinin müjdesini de 26 sında alırım insallahSabrına azmine hayran kaldım canim Rabbım emeklerini boşa çıkarmasın insallah bu ay çift çizgiyi görürsün kuzum en içten dileklerimle dua edjyorum
Insallah kuzucum heyecanla bekliyoruz güzel haberiniziİnsallah canım oglumun oldugu ay bu ay ikincinin müjdesini de 26 sında alırım insallah
Pardon benim bat tarihim 22 aralık ya. Yanlış yazmışım. 8 i yumurtlama günümdü o günü de değerlendirdim işte bakalm nolcakCanim çok erken daha elbette çıkmaz bekle birazcık benimde 24 Aralık beklicez bat gunu test yapcam. Zaten bı belirtimde yokk
Bilmiyorum ilk defa denedim koyu olan çatlama diyorlar öyle değerlendirdim nasipHayırlısı olsun bu testlerden anlaya bılıyosun yakalamıssın stripten şikayetçi herkes