- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
- Konu Sahibi OKYANUS302
7 günKaç gün geçti üstünden canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 günKaç gün geçti üstünden canim
Abowww hic üşenmeden yedin içtin mi maşallah vallaYaparken mi canım valla yumurtam iyi gelişsin diye ben incir içtim adetle birlikte kuru incir suyu troit hapı alıyorum sabahları bide kahvaltıdan sonra folikasit eşime E vitamini içiriyorum artı keciboynuzu suyu içiriyorum artı her gün keciboynuzu pekmezi ac karnına ıcıyo onları artı aksam yatmadan da keciboynuzu suyu muz bitter ve ceviz yıyo ben de yiyom arada yaparken de kaçak olmasın dıye bi müddet eşim duruyo oyle hemen cekilmiyo hemen dusa gırmiyorum 2 saat yattım bugun o kadar bide havuc suyu içtim yumurtlamam oldu diye
Heyecan dorukta o zaman bi gebelik yaşadın galiba fatmacim oyle hatırlıyorum
3 cü gebeliğim olacak kuzum ekim ayında geçirdim en son hayırlısıyla tutar inşallah kuzumHeyecan dorukta o zaman bi gebelik yaşadın galiba fatmacim oyle hatırlıyorum
Tutar canim bu ay olacak insallaj gönülden inanıyorum buna3 cü gebeliğim olacak kuzum ekim ayında geçirdim en son hayırlısıyla tutar inşallah kuzum
İnşallah kuzucumTutar canim bu ay olacak insallaj gönülden inanıyorum buna
Bna da bildirim geldi diye geldim beni de ekler misiniz bat 17.12Ekimde kaldık öyle kendi yerimiz olsun istedim açıkcası hadi bakalım insallah hayırlı haberler alırız burdan
3 kez öi düşük oldu canım3 cü gebeliğim olacak kuzum ekim ayında geçirdim en son hayırlısıyla tutar inşallah kuzum
Daha çok yeni ama ondan çıkmamıştır bence canımKızlar selam, ben bu ay ilk defa denedim yumurtlama gününde ve 2 gün öncesinde denedim. Yumurtlama günüm 8 aralıktı ve 25 aralıkta regl tarihim. Bilmiyorum bişey olcak mı bazen bel ağrısı bazen midem çok hafif bulanır gibi olup geri gidiyo göğüslerim hassaslaştı. Blmiyorum bşy var mı geçen hafta cuma erken gebelik test yaptım bişey çıkmadı cok yeniydi ama o günlerde blmiyorum ki
Aynen aksam yaptıgım tabakları bi görsen eşime kendimde otlanıyorum tabi fıstık fındık ceviz bitter meyve oda mutlu oluyo öyle yapıyorum valla kürler cok yoruyo ya yap pislik at süz cam şişerlere yapıyorum sabah aksam yapınca yetıstırmek zor oluyo ama yapıyorum insallah bu ay emeklerin karsılıgını alırımAbowww hic üşenmeden yedin içtin mi maşallah valla
Saol canim fark ettim evet bazen gurupta tanıyanlar geneldde sadece cevap veriyorlar birbirlerine eskiden tanıolarya ben iki aydır katılıyorum seni biliyorum zaten boşver sade. Az gurup daha iyi karışmıyor en azından kalablaikta kimi takip edeceğini şaşırıyor insanHoşgeldin canimm.biz Ekim grubundan dört beş ay arkadaş sürekli konuşuyorduk okyanus bunu yeni actiii. Yeni grup yeni arkadaşlar
Canım dur bakalım hayırlısı olsun hakkında üzülmek yok sağlıklı olun aylar hep sizinBen iki sefer kaset testi yaptım negatif çıktı adet olucam galiba kızlar
HAMile kalmak isteyenler canimmmKızlar bu liste ne listesi hamile kalmak isteyenlerinse beni de ekleyin ay
Evvet canim böyle iyiiiiSaol canim fark ettim evet bazen gurupta tanıyanlar geneldde sadece cevap veriyorlar birbirlerine eskiden tanıolarya ben iki aydır katılıyorum seni biliyorum zaten boşver sade. Az gurup daha iyi karışmıyor en azından kalablaikta kimi takip edeceğini şaşırıyor insan