-
- Konu Sahibi OKYANUS302
Beni de ekler misin 11.01.2022Ekimde kaldık öyle kendi yerimiz olsun istedim açıkcası hadi bakalım insallah hayırlı haberler alırız burdan
Gel canimm gelllHeyyo heyyo bende gelem mikimbeni neden yapmadınızkim etiket şeysim
Canım bu pik gibi..bugün yumurtlama gunumdu bemceeeBunlar kuzum o koyu çıkan testler
Bugün de koyulaştı durdukça onu da atayım ama bunun kadar koyu değildi
Olsun canım sen dur burda günün var zaten dahabenim için hiç farketmz fazla takip edemiyom su sıra kursum başladı bi de iş ev malum fısatm bile olmuyo
Koyu olan gün bence yumurtlama günündü bugun ki bu kadar degıl o gün kaçıncı günündü benim gibi yumurtladın sen gecen ay benim ki de Bu sekil koyuydu ama bu ay daha koyu oldu dün de koyuydu bugun de İyice eşit koyu olmus her türlü yapıyoz zaten yarın yine bakcam daha da yapmam bu ayBunlar kuzum o koyu çıkan testler
Bugün de koyulaştı durdukça onu da atayım ama bunun kadar koyu değildi
Canım.maviside etiketler misin buraya ben yapamadimKoyu olan gün bence yumurtlama günündü bugun ki bu kadar degıl o gün kaçıncı günündü benim gibi yumurtladın sen gecen ay benim ki de Bu sekil koyuydu ama bu ay daha koyu oldu dün de koyuydu bugun de İyice eşit koyu olmus her türlü yapıyoz zaten yarın yine bakcam daha da yapmam bu ay
YaptımC
Canım.maviside etiketler misin buraya ben yapamadim
Tesekkurler canimGel canımmaviss_34
Ekim'de kalakaldık aklıma gelmedi hiç yapamam diye kurcalayınca anladımTesekkurler canim
İyi oldu canım küçük bı grup olduk böyle daha iyi oluyor. Diğer gruplar kalabalık olunca herkes takip edilmiyo zaten.Ekim'de kalakaldık aklıma gelmedi hiç yapamam diye kurcalayınca anladımbari kendi yerimiz olsun konusuyoruz diye düşündüm
Aynen öyle biz bize konusuyoruz zaten iyi oldu Boyle insallah bize sans getirir bu ay güzel haberler alırızİyi oldu canım küçük bı grup olduk böyle daha iyi oluyor. Diğer gruplar kalabalık olunca herkes takip edilmiyo zaten.
Ben ta 4 de kalktım yataktan o kadar tuttum idrarı tuvalete gittim yaptım baktım bi sey yok sildim sonra o uzayan seyı gördüm insallah olmustur abartısız ilk defa gordum uzun zamandır bi karıs uzayan akıntıİyi oldu canım küçük bı grup olduk böyle daha iyi oluyor. Diğer gruplar kalabalık olunca herkes takip edilmiyo zaten.
Uzayan akıntı bende hep olduğu için bilemiyorum canimm. Biraz yatıp kalktıktan sonra aferdersiniz ama heraldd sperm dışarı akiyo biraz.Ben ta 4 de kalktım yataktan o kadar tuttum idrarı tuvalete gittim yaptım baktım bi sey yok sildim sonra o uzayan seyı gördüm insallah olmustur abartısız ilk defa gordum uzun zamandır bi karıs uzayan akıntı
Zaten bu ay ilk defa yattım canım. Herzamn biraz yatıp kalkıyordum. İlk defa hiç kalkmadim..Ben ta 4 de kalktım yataktan o kadar tuttum idrarı tuvalete gittim yaptım baktım bi sey yok sildim sonra o uzayan seyı gördüm insallah olmustur abartısız ilk defa gordum uzun zamandır bi karıs uzayan akıntı
14. Cü gün yumurtlamışım eğer o koyu olan yumurtlamaysaKoyu olan gün bence yumurtlama günündü bugun ki bu kadar degıl o gün kaçıncı günündü benim gibi yumurtladın sen gecen ay benim ki de Bu sekil koyuydu ama bu ay daha koyu oldu dün de koyuydu bugun de İyice eşit koyu olmus her türlü yapıyoz zaten yarın yine bakcam daha da yapmam bu ay