Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunlar kuzum o koyu çıkan testler
Bugün de koyulaştı durdukça onu da atayım ama bunun kadar koyu değildi
Koyu olan gün bence yumurtlama günündü bugun ki bu kadar degıl o gün kaçıncı günündü benim gibi yumurtladın sen gecen ay benim ki de Bu sekil koyuydu ama bu ay daha koyu oldu dün de koyuydu bugun de İyice eşit koyu olmus her türlü yapıyoz zaten yarın yine bakcam daha da yapmam bu ay

C
Canım.maviside etiketler misin buraya ben yapamadim

İyi oldu canım küçük bı grup olduk böyle daha iyi oluyor. Diğer gruplar kalabalık olunca herkes takip edilmiyo zaten.
Ben ta 4 de kalktım yataktan o kadar tuttum idrarı tuvalete gittim yaptım baktım bi sey yok sildim sonra o uzayan seyı gördüm insallah olmustur abartısız ilk defa gordum uzun zamandır bi karıs uzayan akıntı

Ben ta 4 de kalktım yataktan o kadar tuttum idrarı tuvalete gittim yaptım baktım bi sey yok sildim sonra o uzayan seyı gördüm insallah olmustur abartısız ilk defa gordum uzun zamandır bi karıs uzayan akıntı
Uzayan akıntı bende hep olduğu için bilemiyorum canimm. Biraz yatıp kalktıktan sonra aferdersiniz ama heraldd sperm dışarı akiyo biraz.

Zaten bu ay ilk defa yattım canım. Herzamn biraz yatıp kalkıyordum. İlk defa hiç kalkmadim..

14. Cü gün yumurtlamışım eğer o koyu olan yumurtlamaysa

Merhaba bende gelebilirmiyim gruba, Kasım'da femara kullandım.olmadi. bu ay adetin 15.gununde doktora gittim yumurta yok şuan diğer ay tedaviye başlayalım dedi bat tarihim 23 Aralık bakalım gidicem neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…