-
- Konu Sahibi OKYANUS302
Bende polikistik var ya düzensiz yumurtlama en son 10 kasımda regl oldum yine 10 Aralık gibi olmam lazımdı ama baksana 10 aralıkta pik gördüm o yüzden 15 gün sonrası yani 25 i regl olcam yada bebiş haberi alcam nasipKatilabilirsin tabiki canimmHayırlısı canım ins olmuştur.. bat ne gun
Düzensiz benim değişiyor polikistik var en son 10 kasım da oldum 10 Aralık gibi olmam lazımdı ama pik gördüm 15 gün sonrası yani ya bebek ya regl nasipNe kadar da bir regl oluyorsunuz
GünaydınGünaydın kızlar
3 diyince ben de sasırdım nasip bak kalabiliyosun hiç korkmaya gerek yok zaten vakti saati var olcak
Günaydın canımGünaydın
Ayy benimde bı oğlum var canım inşallah bnde alırım bu ay ikincinin müjdesiniİnsallah canım oglumun oldugu ay bu ay ikincinin müjdesini de 26 sında alırım insallah
Masallah kaç yasında benim ki bu ay 4 yaş 3 ay oldu ikinci olursa tam 5 yaş olcak araları idealAyy benimde bı oğlum var canım inşallah bnde alırım bu ay ikincinin müjdesini
Benimde kide 4 yaşında Ekimde doğdu bende öyle düşünüyorum canım inslalh olur benim iki kürtaj oldu kalp durdu birde düşük oldu inşallah bu sefer sağlıklı bir bebeğimiz olur oğlum çok istiyor kardeşMasallah kaç yasında benim ki bu ay 4 yaş 3 ay oldu ikinci olursa tam 5 yaş olcak araları ideal
Olsun canimm az kalmış seninnn. Bı hafta var hayırlısı artikkPardon benim bat tarihim 22 aralık ya. Yanlış yazmışım. 8 i yumurtlama günümdü o günü de değerlendirdim işte bakalm nolcak
İns canım bebiş haberi alirsinnnBende polikistik var ya düzensiz yumurtlama en son 10 kasımda regl oldum yine 10 Aralık gibi olmam lazımdı ama baksana 10 aralıkta pik gördüm o yüzden 15 gün sonrası yani 25 i regl olcam yada bebiş haberi alcam nasip
Hep dört yasda ikinci düşünüyorlar heralde.benim 4 yaşında oğlum varBenimde kide 4 yaşında Ekimde doğdu bende öyle düşünüyorum canım inslalh olur benim iki kürtaj oldu kalp durdu birde düşük oldu inşallah bu sefer sağlıklı bir bebeğimiz olur oğlum çok istiyor kardeş
Allah bağışlasın yavrularımızi inşallah ikinciler de gelirHep dört yasda ikinci düşünüyorlar heralde.benim 4 yaşında oğlum var
Hayırlısı bakalımOlsun canimm az kalmış seninnn. Bı hafta var hayırlısı artikk
İnsallah olur tabi neden olmasın rabbim nasip etsin sağlıklı gebelik üzüldüm arastırma yaptılar mı kalp durmasına düşüğün neden oldu biliyo musunBenimde kide 4 yaşında Ekimde doğdu bende öyle düşünüyorum canım inslalh olur benim iki kürtaj oldu kalp durdu birde düşük oldu inşallah bu sefer sağlıklı bir bebeğimiz olur oğlum çok istiyor kardeş
Kanda pıhtılaşma var hayırlısı bakalımİnsallah olur tabi neden olmasın rabbim nasip etsin sağlıklı gebelik üzüldüm arastırma yaptılar mı kalp durmasına düşüğün neden oldu biliyo musun
Canım b nde de kanda pıhtılaşma var seninki ne derece doktor bana sendeki herkeste olan gerek bile yok dedi hamile kalınca aspirin vs ama senin için rahat etsin diye veririz dedi normal yaşamda herhangi bir şey kullanmana gerek yok dediKanda pıhtılaşma var hayırlısı bakalım
Hamileliği erken tespit edip hemen iğne olmaya baslaman lazım kan sulandırıcı vurulcan 9 ay rabbim nasip eder inşallah canımKanda pıhtılaşma var hayırlısı bakalım
Demekki sen de ki cok degıl canım ama yine de iste kalmak da zor basına bi sey gelmesine de insan üzülür tabi hem ruhsal acıdan hem bedenen yıpranma rabbim kimseye yasatmasın saglıklı gebelik olsun kucagımıza almayı nasip etsin ınsallahCanım b nde de kanda pıhtılaşma var seninki ne derece doktor bana sendeki herkeste olan gerek bile yok dedi hamile kalınca aspirin vs ama senin için rahat etsin diye veririz dedi normal yaşamda herhangi bir şey kullanmana gerek yok dedi
Aminnnn canım amin insAllah her şey güzel olur hepimiz içinDemekki sen de ki cok degıl canım ama yine de iste kalmak da zor basına bi sey gelmesine de insan üzülür tabi hem ruhsal acıdan hem bedenen yıpranma rabbim kimseye yasatmasın saglıklı gebelik olsun kucagımıza almayı nasip etsin ınsallah
Evet biliyorum canım bakalım olursa başlarımHamileliği erken tespit edip hemen iğne olmaya baslaman lazım kan sulandırıcı vurulcan 9 ay rabbim nasip eder inşallah canım