Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Katilabilirsin tabiki canimm 😍Hayırlısı canım ins olmuştur.. bat ne gun
Bende polikistik var ya düzensiz yumurtlama en son 10 kasımda regl oldum yine 10 Aralık gibi olmam lazımdı ama baksana 10 aralıkta pik gördüm o yüzden 15 gün sonrası yani 25 i regl olcam yada bebiş haberi alcam nasip

Testim silikleşmiş bugün ve yarını da degerlendirip sonra ne zaman istersek moduna geçicem 🤗😅🙈
IMG_20211215_105149.jpg

Masallah kaç yasında benim ki bu ay 4 yaş 3 ay oldu ikinci olursa tam 5 yaş olcak araları ideal
Benimde kide 4 yaşında Ekimde doğdu bende öyle düşünüyorum canım inslalh olur benim iki kürtaj oldu kalp durdu birde düşük oldu inşallah bu sefer sağlıklı bir bebeğimiz olur oğlum çok istiyor kardeş

Benimde kide 4 yaşında Ekimde doğdu bende öyle düşünüyorum canım inslalh olur benim iki kürtaj oldu kalp durdu birde düşük oldu inşallah bu sefer sağlıklı bir bebeğimiz olur oğlum çok istiyor kardeş
Hep dört yasda ikinci düşünüyorlar heralde.benim 4 yaşında oğlum var

İnsallah olur tabi neden olmasın rabbim nasip etsin sağlıklı gebelik üzüldüm arastırma yaptılar mı kalp durmasına düşüğün neden oldu biliyo musun

Kanda pıhtılaşma var hayırlısı bakalım
Canım b nde de kanda pıhtılaşma var seninki ne derece doktor bana sendeki herkeste olan gerek bile yok dedi hamile kalınca aspirin vs ama senin için rahat etsin diye veririz dedi normal yaşamda herhangi bir şey kullanmana gerek yok dedi

Canım b nde de kanda pıhtılaşma var seninki ne derece doktor bana sendeki herkeste olan gerek bile yok dedi hamile kalınca aspirin vs ama senin için rahat etsin diye veririz dedi normal yaşamda herhangi bir şey kullanmana gerek yok dedi
Demekki sen de ki cok degıl canım ama yine de iste kalmak da zor basına bi sey gelmesine de insan üzülür tabi hem ruhsal acıdan hem bedenen yıpranma rabbim kimseye yasatmasın saglıklı gebelik olsun kucagımıza almayı nasip etsin ınsallah 🤲

Demekki sen de ki cok degıl canım ama yine de iste kalmak da zor basına bi sey gelmesine de insan üzülür tabi hem ruhsal acıdan hem bedenen yıpranma rabbim kimseye yasatmasın saglıklı gebelik olsun kucagımıza almayı nasip etsin ınsallah 🤲
Aminnnn canım amin insAllah her şey güzel olur hepimiz için ❤️Evet canım öle dedi Dr ben anlamıyorum sen normal yaşantımda herhangi kan sulandırıcı kullanıyor musun yani gebe olmadan da

X