Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Uzayan akıntı bende hep olduğu için bilemiyorum canimm. Biraz yatıp kalktıktan sonra aferdersiniz ama heraldd sperm dışarı akiyo biraz.
Ben baya yattım ya öğlenden aksama kadar ben de çile kalkınca bile bi sey gelmiyo ondan hemen kalkarsan geliyo da
Benide alın kizlarr
Adet tarihin canım
14. Cü gün yumurtlamışım eğer o koyu olan yumurtlamaysa
Normal olmus yumurtlaman canım ben onun için hususi progesteron verdim ya 9.7 cıkmıstı olmus yumurtlaman dedi ama gebelik olmadı işte

Nasip bakalım kuzum inşallah bu ay hepimizin tutar

Merhaba bende gelebilirmiyim gruba, Kasım'da femara kullandım.olmadi. bu ay adetin 15.gununde doktora gittim yumurta yok şuan diğer ay tedaviye başlayalım dedi bat tarihim 23 Aralık bakalım gidicem neler olacak
Hayırlısı olsun canım tabi ki konusuyoruz güzel arkadaslıklr edindik insallah bian önce kalır saglıkla da kucagımıza alırız

Bu yumurtlama döneminde nelere dikkat etmemiz gerekiyor kızlar

17 Kasım başlangıç canım yarın bugün yeniden olmam lazım adet

17 Kasım başlangıç canım yarın bugün yeniden olmam

Bu yumurtlama döneminde nelere dikkat etmemiz gerekiyor kızlar
Yaparken mi canım valla yumurtam iyi gelişsin diye ben incir içtim adetle birlikte kuru incir suyu troit hapı alıyorum sabahları bide kahvaltıdan sonra folikasit eşime E vitamini içiriyorum artı keciboynuzu suyu içiriyorum artı her gün keciboynuzu pekmezi ac karnına ıcıyo onları artı aksam yatmadan da keciboynuzu suyu muz bitter ve ceviz yıyo ben de yiyom arada yaparken de kaçak olmasın dıye bi müddet eşim duruyo oyle hemen cekilmiyo hemen dusa gırmiyorum 2 saat yattım bugun o kadar bide havuc suyu içtim yumurtlamam oldu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…