- 9 Aralık 2020
- 1.080
- 1.535
- 33
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #1.061
Evett. Hatta bugün 2 tane yaptım bi gndüz bi akşam merakımdan. İnşallah testler de yeter yavOvülasyon yapıysn demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evett. Hatta bugün 2 tane yaptım bi gndüz bi akşam merakımdan. İnşallah testler de yeter yavOvülasyon yapıysn demi
Takma kafana yaa zamanı var baktır canım iyi olur hayırlısı üzülmeNegatif yine kizlar ben ara veriyorum artikk çok yoruldummm gerçekten..hepimizi öpüyorum hormonlarima bakitip bı muddet düsunmucez....
Ya takma kafana daha var. Adet ne zamanNegatif yine kizlar ben ara veriyorum artikk çok yoruldummm gerçekten..hepimizi öpüyorum hormonlarima bakitip bı muddet düsunmucez....
Siz ne yaptınız. Bat ne zamanTakma kafana yaa zamanı var baktır canım iyi olur hayırlısı üzülme
Döngüne gore evet geç yumurtan oluyo herhalde teste devam et bakalım gormezsen. Muhakkak kontrol e git amaKızlar 15. Gündeyim hala yumurtlamadım galiba yumurtlayan biri değilim ne yapıcamm
İstekli yaparsa bi sey olmaz ama içinden gelmezse yapalım deme yapalım derse muhakkak yap ne güzel dedimBence doğru tezin canımm devam ovülasyona bugün ve dün pikti benim hergün yapıyoruz zaten, yarın silikleşir yani yumurtlama olur herhalde . Eşim şimdi işte yarın sabah gelcek ikimizde yarın gecedeyz gece onu göremicem ya sabah yapsammı yapmasammı onu düşünüyorum kara kara aralıksız ve uykusuz esim sorun olur mu bi gün beklesek geç mi olur ayy bilemeidm valla yaa
Yumurtlama üzerinden 12 günü cıkar varsa canımKızlar merhabalar benim ovülasyon geçeli 7.günüm, adetime 5 gün var test ne zaman yapmalıyım (erken gebelik mi? / gebelik testi mi?)
Ben oyle dusundum o konuda ya baya baktım düşündüm demekki progesteron hormonu algılıyo dedimSen çok şaşırmıstın o zmn bende bsy almamaıştm zaten ilk kez yapmıstım bilgim de yoktu
Ara vermek ne demek canım devam belki anca alısıyo rahmin kontrol e git keciboynuzuna devam et bırakma sakınNegatif yine kizlar ben ara veriyorum artikk çok yoruldummm gerçekten..hepimizi öpüyorum hormonlarima bakitip bı muddet düsunmucez....
Evet canim hepimiz de oluyor bu hayal kırıklığı umutsuzluk biraz kafanı dinle adet döneminde ama sonrasında zımba gibi dön sahalara ve kendini ne olur üzme stres büyük etken biliyorsundur E Emine1990
Cnm günaydın adet var hiç belli olmaz sen gene git doktoruna baktır herseyine ama ara verme devam et üzülmek yok canım adetini olursun hayırlısıyla gene devam et moral bozma vardır rabbimin bildiği bizim goremdigimiz umutsuzluk yok tmm miNegatif yine kizlar ben ara veriyorum artikk çok yoruldummm gerçekten..hepimizi öpüyorum hormonlarima bakitip bı muddet düsunmucez....
Aynen canım yumurtluyo ama yumurta kalitesi diye bi sey var her zaman aynı boyuta gelmiyo bazen geliyo catlamıyo kist ondan oluyo bi sürü sey var geç yumurtlama goruyosun belki devam et testlere dikkat ederekOKYANUS302 adet gören her kadın yumurtluyor diye biliyorum öyle değilmiii
Canım hiç belli olmaz koyulasabilir bekleyelim görelim bakalım hayırlısı koyulaşır gibi duruyor sankimEki Görüntüle 2972798
Bide Boyle bakın krize girdim yine
Kuzum regl gününü bekliyorsun dimi pik gormustun
Canım benim çok iyi anlıyorum ama ara verme olursa olur diye düşün ama korunma sadece süreç uzarNegatif yine kizlar ben ara veriyorum artikk çok yoruldummm gerçekten..hepimizi öpüyorum hormonlarima bakitip bı muddet düsunmucez....
Ovulasyonla daha yeni görüyorum belirti var mı