Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhabalar benim ovülasyon geçeli 7.günüm, adetime 5 gün var test ne zaman yapmalıyım (erken gebelik mi? / gebelik testi mi?)

Kızlar 15. Gündeyim hala yumurtlamadım galiba yumurtlayan biri değilim 😄 ne yapıcamm
Döngüne gore evet geç yumurtan oluyo herhalde teste devam et bakalım gormezsen. Muhakkak kontrol e git ama
Bence doğru tezin canımm devam ovülasyona 😂 bugün ve dün pikti benim hergün yapıyoruz zaten, yarın silikleşir yani yumurtlama olur herhalde . Eşim şimdi işte yarın sabah gelcek ikimizde yarın gecedeyz gece onu göremicem ya sabah yapsammı yapmasammı onu düşünüyorum kara kara aralıksız ve uykusuz esim sorun olur mu bi gün beklesek geç mi olur ayy bilemeidm valla yaa 😂
İstekli yaparsa bi sey olmaz ama içinden gelmezse yapalım deme 🤗 yapalım derse muhakkak yap 😅 ne güzel dedim
Kızlar merhabalar benim ovülasyon geçeli 7.günüm, adetime 5 gün var test ne zaman yapmalıyım (erken gebelik mi? / gebelik testi mi?)
Yumurtlama üzerinden 12 günü cıkar varsa canım

Sen çok şaşırmıstın o zmn bende bsy almamaıştm zaten ilk kez yapmıstım bilgim de yoktu
Ben oyle dusundum o konuda ya baya baktım düşündüm demekki progesteron hormonu algılıyo dedim
Negatif yine kizlar ben ara veriyorum artikk çok yoruldummm gerçekten..hepimizi öpüyorum hormonlarima bakitip bı muddet düsunmucez....
Ara vermek ne demek canım devam belki anca alısıyo rahmin kontrol e git keciboynuzuna devam et bırakma sakın

İlla ki olacaktır vazgectik yok üzüntü her adet oluyo hayal kırıklığı ama yeni adet yeni umut yeni baslangıç seni anlıyorum emin ol E Emine1990 sımdı toparlan yeniden adet bitimi ayaga kalk ve yoluna devam et

İlla ki olacaktır vazgectik yok üzüntü her adet oluyo hayal kırıklığı ama yeni adet yeni umut yeni baslangıç seni anlıyorum emin ol E Emine1990 sımdı toparlan yeniden adet bitimi ayaga kalk ve yoluna devam et
Evet canim hepimiz de oluyor bu hayal kırıklığı umutsuzluk biraz kafanı dinle adet döneminde ama sonrasında zımba gibi dön sahalara ve kendini ne olur üzme stres büyük etken biliyorsundur E Emine1990

Negatif yine kizlar ben ara veriyorum artikk çok yoruldummm gerçekten..hepimizi öpüyorum hormonlarima bakitip bı muddet düsunmucez....
Cnm günaydın adet var hiç belli olmaz sen gene git doktoruna baktır herseyine ama ara verme devam et üzülmek yok canım adetini olursun hayırlısıyla gene devam et moral bozma vardır rabbimin bildiği bizim goremdigimiz umutsuzluk yok tmm mi

IMG_20211220_102255.jpg

Sizce yarın koyulasır mı koyulasmaz mı resimde daha soluk cıkıyo canlı da daha kırmızı niye normalden koyu dün de öyleydi anlamadım yarın bi daha bakıcam içim rahat etmesi bakımından sonra bekliycem günümü merak ne kötü duygu 🙄

Canım benim çok iyi anlıyorum ama ara verme olursa olur diye düşün ama korunma sadece süreç uzar

X