- 8 Ağustos 2020
- 2.792
- 3.289
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #1.041
Valla canım göremedim yaFlaşlı hiç belli oluyor canım ışık çok.parlak.dusuyor anlayamadım bende
Böyle biraz belliKızlar iyi akşamlar. Bugün adete 5 gün var ve erken gebelik yaptım çünkü pazartesi hacemat yaptırıcam. Hamileyken yapilmiyormus. O yüzden içim rahat etsin diye yaptım. Zaten bu ay hiç ama.hic umudum.yok.beklentimde yok hem.doktor yumurta yok olmaz dedi hemde bende hiç belirti olmadı yumurtlama akıntısı falan olmadı.ve ilişki de çok az oldu hiç dikkat etmeden. Yine de için rahat etsin dedim ilk idrar degil ve ilk 10 DK bekledim ve ışığa tutunca var gibi yok gibi anlayamadım sizce? Kör Olcam yoksaEki Görüntüle 2972627
Yaa aynen belli valla. İkinci hamileliğimde de 4 5 gün kala aynı gebelik testinde bu şekilde.olmustu. yine burdan arkadaş filtre yapmıştı bu şekildeydi. Bu ay olması imkansız ama bilmiyorumBöyle biraz belli
Bi kan verin sabah erkendenYaa aynen belli valla. İkinci hamileliğimde de 4 5 gün kala aynı gebelik testinde bu şekilde.olmustu. yine burdan arkadaş filtre yapmıştı bu şekildeydi. Bu ay olması imkansız ama bilmiyorum
İnsallah bebeği ona sıkı sıkı tutunur rabbim ona bagıslasın nasip etsinKızlar bende kız kardeşime geldim az önce o bu ay transfer oldu tüp bebek tuttu bebeği ama kanaması olduğu icin yatması gerektiği için ona geldim dua edin sizde lütfen kızlar olur mu ben Okuyirum sizlerin yazdikarini ama dönüş yapamıyorum sadece canimlar Guzel bir şeyde benide etiket yapın olurmu kızlar
Baska telefon varsa flası acıp altına koyarsan gozukur burdan biri demıstı cidden net gösteriyo ben de goremedimFlaşlı hiç belli oluyor canım ışık çok.parlak.dusuyor anlayamadım bende
Sabah ilk idrarla yapın filtre de bile cok belli olmuyo ama ince bi cızgi var filtrede insallah vardır canımYaa aynen belli valla. İkinci hamileliğimde de 4 5 gün kala aynı gebelik testinde bu şekilde.olmustu. yine burdan arkadaş filtre yapmıştı bu şekildeydi. Bu ay olması imkansız ama bilmiyorum
İnsallah vardır hayırlı haber verirsin yarınBitmez canım iş. Hayırlısı bakalimm artikk gitcem zaten doktora
Saol canim Allah razı olsun öyle yapacağız bir hafta sonra tekrar gelin demiş doktoru kesede kan görünüyor kese parçalanmış tarzı bir şey demiş morali çok bozuk hafta sonuna kadar yanındayım bende insAllah hepimizn gönlünce olsun kızlar beni etiket yapın gelişme oluncaİnsallah bebeği ona sıkı sıkı tutunur rabbim ona bagıslasın nasip etsindinlensin kalkmasın tuvalet harici
Yaparım canım insallah kesesine bi sey olmamıştır dinlensin igne falan vermedi mi ya tutunsun diye dinlenme ve her gün iğne vuruluyo diye biliyorum genel de tüp bebek olanlar da oluyo oyle sıkıntı bi komsumuz vardı her gün ıgne vuruluyodu ikiz gebeydi tüp bebek ikisi de tutmus o 9 ay yattı iğne vuruldu oyle sonra kendinden hamile kaldı sıkıntı yaşamadan dogurdu oluyo oyle seyler iste rabbim sınıyo bi sekıldeSaol canim Allah razı olsun öyle yapacağız bir hafta sonra tekrar gelin demiş doktoru kesede kan görünüyor kese parçalanmış tarzı bir şey demiş morali çok bozuk hafta sonuna kadar yanındayım bende insAllah hepimizn gönlünce olsun kızlar beni etiket yapın gelişme olunca
Canım bu tedaviye başladığından beri iğneleri ve bir sürü ilaçları var koldan iğne yapiyoalr 2 tane günde haftada 1 prulatan varmış işte gebe kaldı 2. Deneme ama kanaması var canım Dr belli olmaz tutar yada tutmaz net bir şey dememiş öle canım bakalım yatıyor hiç kalkmıyor zaten hayirlisi olsun canım ya saol Allah razı olsunYaparım canım insallah kesesine bi sey olmamıştır dinlensin igne falan vermedi mi ya tutunsun diye dinlenme ve her gün iğne vuruluyo diye biliyorum genel de tüp bebek olanlar da oluyo oyle sıkıntı bi komsumuz vardı her gün ıgne vuruluyodu ikiz gebeydi tüp bebek ikisi de tutmus o 9 ay yattı iğne vuruldu oyle sonra kendinden hamile kaldı sıkıntı yaşamadan dogurdu oluyo oyle seyler iste rabbim sınıyo bi sekılde
Teyzem de tüp bebek oldu biliyorum cok zor süreçleri insallah sıkıca tutunur rabbim yardımcısı olsunCanım bu tedaviye başladığından beri iğneleri ve bir sürü ilaçları var koldan iğne yapiyoalr 2 tane günde haftada 1 prulatan varmış işte gebe kaldı 2. Deneme ama kanaması var canım Dr belli olmaz tutar yada tutmaz net bir şey dememiş öle canım bakalım yatıyor hiç kalkmıyor zaten hayirlisi olsun canım ya saol Allah razı olsun
Amin canım benimTeyzem de tüp bebek oldu biliyorum cok zor süreçleri insallah sıkıca tutunur rabbim yardımcısı olsun
Değişiyo canım bende 17. Günde oluyo meselamKızlar 15. Gündeyim hala yumurtlamadım galiba yumurtlayan biri değilimne yapıcamm
Ayy, hadi inşallah. Adet döngüm de bu ara 23. gün 24.gün Yani buna göre çoktan olmalıydım neyse bakalım teste devammmDeğişiyo canım bende 17. Günde oluyo meselam
Bence doğru tezin canımm devam ovülasyona35kvk ovulasyon ne alemde gördün mü piki benim tezim sence dogru mu begenmissin baya bakındım ya öyle düşünüyorum
Sen çok şaşırmıstın o zmn bende bsy almamaıştm zaten ilk kez yapmıstım bilgim de yoktu35kvk ovulasyon ne alemde gördün mü piki benim tezim sence dogru mu begenmissin baya bakındım ya öyle düşünüyorum
Ovülasyon yapıysn demiAyy, hadi inşallah. Adet döngüm de bu ara 23. gün 24.gün Yani buna göre çoktan olmalıydım neyse bakalım teste devammm