- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #1.001
Denemek için erken yaparsın gıdıyo su gibi ben de de 16 tane kalmış ben de coklu aldım ovulasyon da 50 li aldım gıdıyo su gıbiİnternetten gebelik testi almıştım bende labaliuq almışım ama 20 Libu kadar çok neden aldım acaba diye düşünüyorum
Valla ablam ilk geceden olma o zaman yokmus ki arada bide kürtajı falan var düşünAy eskiden annelerimiz nasıl hamile kalıyormuş acaba. Biz o kadar uğraşıyoruz
Hicv belli değil.boyle kaldı sankiiBeyaz ne güzel her yer hevesini aldı oglum da biz de geriye gittik yedim kar toplarını eşim iyi sıkıştırıp sallıyoeğlendik cıktık sonra eve zor soktuk oglumu daha oynayacak her yeri kıpkırmızı oldu
Bizimkinde istiyoda yarın cikcax artık bugün banyo gunuyduBeyaz ne güzel her yer hevesini aldı oglum da biz de geriye gittik yedim kar toplarını eşim iyi sıkıştırıp sallıyoeğlendik cıktık sonra eve zor soktuk oglumu daha oynayacak her yeri kıpkırmızı oldu
Banyo yapınca olmaz canım zaten hasta olur daha beter ediyolar insanı sonra aman Allah korusunBizimkinde istiyoda yarın cikcax artık bugün banyo gunuydu
Yarın gebelik yap sen yine gecenki gibi cıkmıs hiç yok kızarıklıkHicv belli değil.boyle kaldı sankii
Gecen ay yaptığımız da resmen kırmızı cıkıyodu hatırlıyosun demi dedik dedik bi gebe cıkamadık o ayrı daBugün ovu yaptım çok silik yine
Önceki gibiBugün ovu yaptım çok silik yine
Aynenn öyle çok aşırı silikk bunlar hiç kırmızılık yok anlamadım. Hayırlısı artikkGecen ay yaptığımız da resmen kırmızı cıkıyodu hatırlıyosun demi dedik dedik bi gebe cıkamadık o ayrı da
Evvet seninki daha koyuydu kırmızıydı.benim.niye böyle cikiyokiÖnceki gibi
Hiç bi fikrim yok hayırlısı olsun hakkımız da cümlemizin buna bakma yarın sabah gebelik yap varsa var yoksa yoktur salı günü ben bi daha deniycem ovulasyon sonra da bekliycem nasip kısmet artıkEvvet seninki daha koyuydu kırmızıydı.benim.niye böyle cikiyoki
Ben ne zaman yumurtladım bilmiyorum belki senden sonra yumurtayıp senden sonra çatladıysa yeniyse yani ondan olabilirEvvet seninki daha koyuydu kırmızıydı.benim.niye böyle cikiyoki
Yapcam canım sabh bide onu denicem sonra okula gideceğim için haftaici bı daha yapamam sabh.adstim gecerse cmt yaparım.YaHiç bi fikrim yok hayırlısı olsun hakkımız da cümlemizin buna bakma yarın sabah gebelik yap varsa var yoksa yoktur salı günü ben bi daha deniycem ovulasyon sonra da bekliycem nasip kısmet artık
Yook canım ben Çarşamba gunude yapmıştım yine böyle çok siliktiBen ne zaman yumurtladım bilmiyorum belki senden sonra yumurtayıp senden sonra çatladıysa yeniyse yani ondan olabilir
Canım yumurtlamadan sonra siliklesiyo zaten lh düşüyo az da cıkıyo ama kızartmaz o kadar cok yaptım ki artık iyice bıliyorum labaquik iBen ne zaman yumurtladım bilmiyorum belki senden sonra yumurtayıp senden sonra çatladıysa yeniyse yani ondan olabilir
Hayırlısı olsun canım bakıcam sabah hemenYapcam canım sabh bide onu denicem sonra okula gideceğim için haftaici bı daha yapamam sabh.adstim gecerse cmt yaparım.
Anlaşılan Bende bu ay azda olsa hiç kalmamış lhCanım yumurtlamadan sonra siliklesiyo zaten lh düşüyo az da cıkıyo ama kızartmaz o kadar cok yaptım ki artık iyice bıliyorum labaquik i
Hayırlısı olsun canım bakıcam sabah hemen
Aynen silikleşmiş baya ben de hasta olcam sanırım adet değil de normal hasta ayaklarım buz gıbı tırnaklarım morardı kendime ısım yetmıyo evimiz de sıcak yani yakıyoruz eşim kısa kullu gezıyo ben üsüyorum bi tezatlık ayaklarıma sıcak su torbası yaptı geldi sımdı söylene söylene diyo ki sizin kar oynamak neyinizeAnlaşılan Bende bu ay azda olsa hiç kalmamış lh
Aynen silikleşmiş baya ben de hasta olcam sanırım adet değil de normal hasta ayaklarım buz gıbı tırnaklarım morardı kendime ısım yetmıyo evimiz de sıcak yani yakıyoruz eşim kısa kullu gezıyo ben üsüyorum bi tezatlık ayaklarıma sıcak su torbası yaptı geldi sımdı söylene söylene diyo ki sizin kar oynamak neyinize
Canım yumurtlamadan sonra siliklesiyo zaten lh düşüyo az da cıkıyo ama kızartmaz o kadar cok yaptım ki artık iyice bıliyorum labaquik i