-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #1.021
Benimki çok silik netten baktım birçok şey yaziyo pek anlamadım geçen ay kırmızıydı.prolaktij gebelikte olusuyomus fakat iki aydan sonra yukseliyormus yani oda olamaz. Kist olabilirmiş bide.Yaa öyle mi bilmiyorum da pekbenim neden o kadar kırmızı oldu ki pik değil ama yine de kırmızısı
netten baktım birçok şey yaziyo pek anlamadım geçen ay kırmızıydı.prolaktij gebelikte olusuyomus fakat iki aydan sonra yukseliyormus yani oda olamaz. Kist olabilirmiş bide.Aynen silikleşmiş baya ben de hasta olcam sanırım adet değil de normal hasta ayaklarım buz gıbı tırnaklarım morardı kendime ısım yetmıyo evimiz de sıcak yani yakıyoruz eşim kısa kullu gezıyo ben üsüyorum bi tezatlık ayaklarıma sıcak su torbası yaptı geldi sımdı söylene söylene diyo ki sizin kar oynamak neyinize
Doktora görünmüş müydünüzBenimki çok silik netten baktım birçok şey yaziyo pek anlamadım geçen ay kırmızıydı.prolaktij gebelikte olusuyomus fakat iki aydan sonra yukseliyormus yani oda olamaz. Kist olabilirmiş bide.
4ay önce gitmiştim. Kistim bitmişti allhtan randevu aldım bı bakilmak lazımmış yineDoktora görünmüş müydünüz
Prolaktın süt hormonu canım zaten onun yüksek olması da gebeliğe engel ablam onun için ilaç kullandı düşürdü gogsunden sıvı geliyorduDoğru diyooo. Otursaydiniz evde sicacikkk
Prolaktin ne oluyo canım
İnsallah bısey yoktur canım kist mi vardı sen de aldığın iyi oldu tabi hem genel kontrol hem için rahat eder hormon baktır kesinlikle4ay önce gitmiştim. Kistim bitmişti allhtan randevu aldım bı bakilmak lazımmış yine
Baktircam canimmboyle bı anda o horon yukselirmiki geçen ay kızarık çıkıyordu benimde ayyy iyice kafam karıştıİnsallah bısey yoktur canım kist mi vardı sen de aldığın iyi oldu tabi hem genel kontrol hem için rahat eder hormon baktır kesinlikle
Prolaktın yükselir canım o hormon sitres den bile yükseliyo ablam bekar ilaç kullandı düşürdü eltimin de 40 cıkmıs oda ilaçla düşürdü 40 da baya yuksekBaktircam canimmboyle bı anda o horon yukselirmiki geçen ay kızarık çıkıyordu benimde ayyy iyice kafam karıştı
Himm ozamn sikinti yok canım belki ondandirrr.Prolaktın yükselir canım o hormon sitres den bile yükseliyo ablam bekar ilaç kullandı düşürdü eltimin de 40 cıkmıs oda ilaçla düşürdü 40 da baya yuksek
Sen iyi yaptın bosver baktır hormonlarına falan için rahat eder eşimde işe baslayacak yarın biz de rutine döneriz artık evde oldu mu daha farklı oluyo dün ta aksam 5 den sonra temizlik falan yaptık kendi kendime eklemeyin dedim yarın yemek yaparım çamaşır toplancak iş hiç mi bitmez ya zaman kalırsa yine bi sey yapmak istiyorum kafam ona gıdıyo iyi oluyo örmek bıseyHimm ozamn sikinti yok canım belki ondandirrr.
Kızlar bende kız kardeşime geldim az önce o bu ay transfer oldu tüp bebek tuttu bebeği ama kanaması olduğu icin yatması gerektiği için ona geldim dua edin sizde lütfen kızlar olur mu ben Okuyirum sizlerin yazdikarini ama dönüş yapamıyorum sadece canimlar Guzel bir şeyde benide etiket yapın olurmu kızlarSen iyi yaptın bosver baktır hormonlarına falan için rahat eder eşimde işe baslayacak yarın biz de rutine döneriz artık evde oldu mu daha farklı oluyo dün ta aksam 5 den sonra temizlik falan yaptık kendi kendime eklemeyin dedim yarın yemek yaparım çamaşır toplancak iş hiç mi bitmez ya zaman kalırsa yine bi sey yapmak istiyorum kafam ona gıdıyo iyi oluyo örmek bısey
Canım benim Allah yardımcınız olsun bebeğinizi size bağışlasın duamdasınızKızlar bende kız kardeşime geldim az önce o bu ay transfer oldu tüp bebek tuttu bebeği ama kanaması olduğu icin yatması gerektiği için ona geldim dua edin sizde lütfen kızlar olur mu ben Okuyirum sizlerin yazdikarini ama dönüş yapamıyorum sadece canimlar Guzel bir şeyde benide etiket yapın olurmu kızlar
Saol canim Allah razı olsun insAllah isyeuen herkese içindede bizlere canımCanım benim Allah yardımcınız olsun bebeğinizi size bağışlasın duamdasınız
Allh yardım etsin canim.ins tutar bebeği onunla olurKızlar bende kız kardeşime geldim az önce o bu ay transfer oldu tüp bebek tuttu bebeği ama kanaması olduğu icin yatması gerektiği için ona geldim dua edin sizde lütfen kızlar olur mu ben Okuyirum sizlerin yazdikarini ama dönüş yapamıyorum sadece canimlar Guzel bir şeyde benide etiket yapın olurmu kızlar
Bitmez canım iş. Hayırlısı bakalimm artikk gitcem zaten doktoraSen iyi yaptın bosver baktır hormonlarına falan için rahat eder eşimde işe baslayacak yarın biz de rutine döneriz artık evde oldu mu daha farklı oluyo dün ta aksam 5 den sonra temizlik falan yaptık kendi kendime eklemeyin dedim yarın yemek yaparım çamaşır toplancak iş hiç mi bitmez ya zaman kalırsa yine bi sey yapmak istiyorum kafam ona gıdıyo iyi oluyo örmek bısey
İnsAllah emosum saolBitmez canım iş. Hayırlısı bakalimm artikk gitcem zaten doktora
Çok çok silik var gibi. Yarın sabah bi yapınKızlar iyi akşamlar. Bugün adete 5 gün var ve erken gebelik yaptım çünkü pazartesi hacemat yaptırıcam. Hamileyken yapilmiyormus. O yüzden içim rahat etsin diye yaptım. Zaten bu ay hiç ama.hic umudum.yok.beklentimde yok hem.doktor yumurta yok olmaz dedi hemde bende hiç belirti olmadı yumurtlama akıntısı falan olmadı.ve ilişki de çok az oldu hiç dikkat etmeden. Yine de için rahat etsin dedim ilk idrar degil ve ilk 10 DK bekledim ve ışığa tutunca var gibi yok gibi anlayamadım sizce? Kör Olcam yoksaEki Görüntüle 2972627
Flaşlı çeksen canım karanlık düşmüşKızlar iyi akşamlar. Bugün adete 5 gün var ve erken gebelik yaptım çünkü pazartesi hacemat yaptırıcam. Hamileyken yapilmiyormus. O yüzden içim rahat etsin diye yaptım. Zaten bu ay hiç ama.hic umudum.yok.beklentimde yok hem.doktor yumurta yok olmaz dedi hemde bende hiç belirti olmadı yumurtlama akıntısı falan olmadı.ve ilişki de çok az oldu hiç dikkat etmeden. Yine de için rahat etsin dedim ilk idrar degil ve ilk 10 DK bekledim ve ışığa tutunca var gibi yok gibi anlayamadım sizce? Kör Olcam yoksaEki Görüntüle 2972627
Flaşlı hiç belli oluyor canım ışık çok.parlak.dusuyor anlayamadım bendeFlaşlı çeksen canım karanlık düşmüş