Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnternetten gebelik testi almıştım bende labaliuq almışım ama 20 Li 😂 bu kadar çok neden aldım acaba diye düşünüyorum
Denemek için erken yaparsın gıdıyo su gibi ben de de 16 tane kalmış ben de coklu aldım ovulasyon da 50 li aldım gıdıyo su gıbi 😂

Beyaz ne güzel her yer hevesini aldı oglum da biz de geriye gittik yedim kar toplarını eşim iyi sıkıştırıp sallıyo 😂 eğlendik cıktık sonra eve zor soktuk oglumu daha oynayacak her yeri kıpkırmızı oldu
Hicv belli değil.boyle kaldı sankii

Eklentiler

• IMG_20211219_184710.jpg
    IMG_20211219_184710.jpg
    93,8 KB · Görüntüleme: 21
Evvet seninki daha koyuydu kırmızıydı.benim.niye böyle cikiyoki
Hiç bi fikrim yok hayırlısı olsun hakkımız da cümlemizin buna bakma yarın sabah gebelik yap varsa var yoksa yoktur salı günü ben bi daha deniycem ovulasyon sonra da bekliycem nasip kısmet artık

YaHiç bi fikrim yok hayırlısı olsun hakkımız da cümlemizin buna bakma yarın sabah gebelik yap varsa var yoksa yoktur salı günü ben bi daha deniycem ovulasyon sonra da bekliycem nasip kısmet artık
Yapcam canım sabh bide onu denicem sonra okula gideceğim için haftaici bı daha yapamam sabh.adstim gecerse cmt yaparım.

Ben ne zaman yumurtladım bilmiyorum belki senden sonra yumurtayıp senden sonra çatladıysa yeniyse yani ondan olabilir
Canım yumurtlamadan sonra siliklesiyo zaten lh düşüyo az da cıkıyo ama kızartmaz o kadar cok yaptım ki artık iyice bıliyorum labaquik i 😂
Yapcam canım sabh bide onu denicem sonra okula gideceğim için haftaici bı daha yapamam sabh.adstim gecerse cmt yaparım.
Hayırlısı olsun canım bakıcam sabah hemen

Anlaşılan Bende bu ay azda olsa hiç kalmamış lh 😀😀
Aynen silikleşmiş baya ben de hasta olcam sanırım adet değil de normal hasta ayaklarım buz gıbı tırnaklarım morardı kendime ısım yetmıyo evimiz de sıcak yani yakıyoruz eşim kısa kullu gezıyo ben üsüyorum bi tezatlık ayaklarıma sıcak su torbası yaptı geldi sımdı söylene söylene diyo ki sizin kar oynamak neyinize 😂😅

Aynen silikleşmiş baya ben de hasta olcam sanırım adet değil de normal hasta ayaklarım buz gıbı tırnaklarım morardı kendime ısım yetmıyo evimiz de sıcak yani yakıyoruz eşim kısa kullu gezıyo ben üsüyorum bi tezatlık ayaklarıma sıcak su torbası yaptı geldi sımdı söylene söylene diyo ki sizin kar oynamak neyinize 😂😅
😀😀😀Doğru diyooo. Otursaydiniz evde sicacikkk
Prolaktin ne oluyo canım

Eklentiler

• Screenshot_20211219-193514.png
    Screenshot_20211219-193514.png
    182 KB · Görüntüleme: 11
Canım yumurtlamadan sonra siliklesiyo zaten lh düşüyo az da cıkıyo ama kızartmaz o kadar cok yaptım ki artık iyice bıliyorum labaquik i 😂

Yaa öyle mi bilmiyorum da pek 🤣 benim neden o kadar kırmızı oldu ki pik değil ama yine de kırmızısı

X