-
- Konu Sahibi OKYANUS302
Cook güzel canım ins nasip olurrr.biz biraz duzuz heralde. İlikini hemen tel edip şöylemisti..bundada evde olacağı için direk söylerim heraldeYa başınız sağ olsun çok üzüldümİnşallah nasip olur
Yaaa çok güzel yaaaİnşallah nasip olur
Bende nişanlıyken düğün alışverişinde eşim bebek çorabı beğenip almıştı onlar ile sürpriz yapmak istiyorum testin yanına koyup artık çıkarma zamanı geldi diye. Nasıl olur
Ohh burası da öyle miss gibiİçimiz açıldi..
Ya bende bilmiyorum dayanabilir miyimCook güzel canım ins nasip olurrr.biz biraz duzuz heralde. İlikini hemen tel edip şöylemisti..bundada evde olacağı için direk söylerim heralde
İçimiz açıldi..
Dayanamazsın canimm bugün bile hemen gönderecektim dddinnn.bende birazdan ovu yapcam bakalım nasıl cikcakkk yinemi silikkkOhh burası da öyle miss gibi
Ya bende bilmiyorum dayanabilir miyim
Yaa valla dimiDayanamazsın canimm bugün bile hemen gönderecektim dddinnn.bende birazdan ovu yapcam bakalım nasıl cikcakkk yinemi silikkk
Sıvı aldım onun için bekliyorum 6.30da yapcam canimYaa valla dimihadi yapppp at merak ettim
Tamam canım bekliyorumSıvı aldım onun için bekliyorum 6.30da yapcam canim
Dayanamazsın canimm bugün bile hemen gönderecektim dddinnn.bende birazdan ovu yapcam bakalım nasıl cikcakkk yinemi silikkk
Bura da oyle cabım biz cıktık oynadık kardan adam yaptıkİçimiz açıldi..
Biz cokmadik ins yarım çıkarızBura da oyle cabım biz cıktık oynadık kardan adam yaptık
Beyaz ne güzel her yer hevesini aldı oglum da biz de geriye gittik yedim kar toplarını eşim iyi sıkıştırıp sallıyoBiz cokmadik ins yarım çıkarız
Yok sorun. Ama 30 günde bir oluyorum. Çatlamadan sonra 14 gün muhabbeti doğru ise daha erken yumurtlama içinBasın sag olsun canım dikkat ederek yapıyosan gorursun yumurtlamayı sıkıntı yoktu demi adet duzenınde yani düzenli adet goruyosun
Ayyy ne güzel. Burda hep yağmurİçimiz açıldi..
30 günde bi oluyorsan 16 17 18 günlerin gorursun daha kacıncı gününYok sorun. Ama 30 günde bir oluyorum. Çatlamadan sonra 14 gün muhabbeti doğru ise daha erken yumurtlama için
14. Ama takvime göre Bugün pik30 günde bi oluyorsan 16 17 18 günlerin gorursun daha kacıncı günün
Takvıme bakma benim ilk defa bu ay tutturdu onun dedıgı zaman olmuyo o iş14. Ama takvime göre Bugün pik
Öyle galiba geçen ay da takvime güvendik buradaki pik geçince korunmay gerek yok dedik ama tuttu. Bu ay aslında yeni bıraktık korunmayıTakvıme bakma benim ilk defa bu ay tutturdu onun dedıgı zaman olmuyo o iş
İnternetten gebelik testi almıştım bende labaliuq almışım ama 20 LiTakvıme bakma benim ilk defa bu ay tutturdu onun dedıgı zaman olmuyo o iş
Degısıyo canım her zaman yumurtlama aynı zaman olmuyo zaten ovulasyon testi o bakımdan cok iyi emine de gec oldugunu sanıyodu oda ilk defa kullandı gecen ay test 10 gün gordu mesela erken yumurtluyo o degısıyo ona bakmaÖyle galiba geçen ay da takvime güvendik buradaki pik geçince korunmay gerek yok dedik ama tuttu. Bu ay aslında yeni bıraktık korunmayı
Ay eskiden annelerimiz nasıl hamile kalıyormuş acaba. Biz o kadar uğraşıyoruzDegısıyo canım her zaman yumurtlama aynı zaman olmuyo zaten ovulasyon testi o bakımdan cok iyi emine de gec oldugunu sanıyodu oda ilk defa kullandı gecen ay test 10 gün gordu mesela erken yumurtluyo o degısıyo ona bakma