- 17 Eylül 2021
- 1.708
- 782
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
32 cnm senBu arada yaşlar kaç kızlar
2232 cnm sen
Hiç belli olmaz canım öle demeÇok az kalmış seninde.benimde 24 Aralık yarın yapcam test hiç belirtimde yok
İns canimmHiç belli olmaz canım öle deme
Evvet çok koyu değil anca siliklesiyor demekki canimPik değil ama kırmızı pik olcak gibi bide salı yapayım dediğim gibi 7 günü oluyo daha da yapmam beklerim
Günaydın canım ben yarın yapcam ins.sende ne var ne yokkkGünaydın kizlarrrrr nasılsınız bacılar iyi misiniz ne yaptınız varmı belirti vs kız Fatma yapsan test çıkar baciko ya merak ediyoruz seni kizzz emosum sonra sen yapcan dime hadi hayırlı haberler alalım insAllah gününüz güzel geçsin canimlar
Hiç yok canım..senin varmı test yapcanmiGöğüs hassasiyeti ve uçlarında koyulaşma belirtileriniz var mı
Tmm canim vala bende hiç bir şey yok iki gündür kasık ağrısı var sanırsam yumurtlamam la ilgilidir başka da hiç bir seyyyy yok yani canım dün zaten yazdım geçen ay ki adet belirtileri diye ayaklarım üşüdü basım ağrıdı vs işte onalr onlarda adet belirtisi bende bakalim yani değerlendirdim dün gene kasiklarim ağrıyor diye hayırlısı canım daha ne yapalım dimeGünaydın canım ben yarın yapcam ins.sende ne var ne yokkk
Çok teşekkür ederim çok bişi bilmediğim için soruyorum lütfen yardımcı olun yameraba.akinton vadsa hala yumurtlama dönemindesındır.akintim bitine kadar değerlendirmeye devam edin canim
Yani canım yaptık elimizden geleni nasip artikkkTmm canim vala bende hiç bir şey yok iki gündür kasık ağrısı var sanırsam yumurtlamam la ilgilidir başka da hiç bir seyyyy yok yani canım dün zaten yazdım geçen ay ki adet belirtileri diye ayaklarım üşüdü basım ağrıdı vs işte onalr onlarda adet belirtisi bende bakalim yani değerlendirdim dün gene kasiklarim ağrıyor diye hayırlısı canım daha ne yapalım dime
Bizde çok bildiğimizden değilde canım yinede yardımcı oluyoruz birbirimize.Çok teşekkür ederim çok bişi bilmediğim için soruyorum lütfen yardımcı olun ya
İyi günler diliyorum hepimizeeeGünaydın kizlarrrrr nasılsınız bacılar iyi misiniz ne yaptınız varmı belirti vs kız Fatma yapsan test çıkar baciko ya merak ediyoruz seni kizzz emosum sonra sen yapcan dime hadi hayırlı haberler alalım insAllah gününüz güzel geçsin canimlar
Ya biraz göğüs hassasiyetim var bide adet olucak gibi ağrım ama adete yakın zaten oluyor. Bilemedim yapiyim mi yapmiyim ya çıkar mı ki 5 gün var daha sen yapıcan mı canım napalım ki yaaHiç yok canım..senin varmı test yapcanmi
Yarım yapcanm canım çıkar artik diye düşünüyorum . Seninde çıkar benceİyi günler diliyorum hepimizeee
Ya biraz göğüs hassasiyetim var bide adet olucak gibi ağrım ama adete yakın zaten oluyor. Bilemedim yapiyim mi yapmiyim ya çıkar mı ki 5 gün var daha sen yapıcan mı canım napalım ki yaa
Yapalım mı şimdi acabaYarım yapcanm canım çıkar artik diye düşünüyorum . Seninde çıkar bence
Yapalım mı şimdiYarım yapcanm canım çıkar artik diye düşünüyorum . Seninde çıkar bence
Ay 2 kere gelmiş. Yumurtlamadan sonra 1 hafta 10 gün sonra varsa kaset testte çıkarmış şimdi araştırdımYapalım mı şimdi