- Konu Sahibi OKYANUS302
Hadii yaaaapYapalım mı şimdi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadii yaaaapYapalım mı şimdi acaba
Gidiyorum ve yapıyorumHadii yaaaap
Çıkabilir canimm..bende düşündüm bugün ama kesin olsun diye yarın yapıyım dedimmm. Testin çoksa sen yap hadiAy 2 kere gelmiş. Yumurtlamadan sonra 1 hafta 10 gün sonra varsa kaset testte çıkarmış şimdi araştırdım
Vayyyyyyy bekliyorumGidiyorum ve yapıyorum
Vayyyyyyy bekliyorum
Canimmmmmm varrrrrrrrrEki Görüntüle 2972410
Ay elim ayağım titriyo kızlar var gibi mi sanki
Hemde bariz varrrrrrrrrrr....ayyyyycok sevindimmmmmmmEki Görüntüle 2972410
Yaaa canımmm bu ovulasyon testi galiba lh yazıyo kargo yanlış mı getirmiş şimdi farkettimCanimmmmmm varrrrrrrrr
Kizlarrrrrr koşun kosunnnnnn gebemiz varrrEki Görüntüle 2972410
Canım bosunma heyecanlandikkkk tuhhhhhh.canim lh değil HCG olacakkkkEki Görüntüle 2972410
Kız yok kargom yanlış gelmiş lh yazıyo testteKizlarrrrrr koşun kosunnnnnn gebemiz varrr
Ay inanmıyorum yaaaa çok fena heyecanlanmıştımmCanım bosunma heyecanlandikkkk tuhhhhhh.canim lh değil HCG olacakkkk
Tuhhhh canimmm valla nasıl sevinmistikkkk. Olsun yapcak yokkk bak senin lh benimkimden koyu onu görmüş oldukKız yok kargom yanlış gelmiş lh yazıyo testte
Kesinlikle bende. Eeer gebelik testlerin nerde yokmu elindeAy inanmıyorum yaaaa çok fena heyecanlanmıştımm
Noluyo şimdi çatlamış mı oluyo sen yap bakalım merak ettim yaTuhhhh canimmm valla nasıl sevinmistikkkk. Olsun yapcak yokkk bak senin lh benimkimden koyu onu görmüş olduk
Kadın yanlış yollamış ya eczane de kapalıKesinlikle bende. Eeer gebelik testlerin nerde yokmu elinde
Evet lh seviyem düşmüş adet öncesi böyle oluyo canimmm. Yook canım sabh yapcam ben.Noluyo şimdi çatlamış mı oluyo sen yap bakalım merak ettim ya
Boşver ozamn yarın al sabh yapalimmmm testKadın yanlış yollamış ya eczane de kapalı
Of çok üzüldüm yaEvet lh seviyem düşmüş adet öncesi böyle oluyo canimmm. Yook canım sabh yapcam ben.
Üzülme canimmm daha sonucu bilmiyoruz sonuçta.Of çok üzüldüm ya