Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebeyim diye gezecektik ... Ben 9-10gibi catladigini düşünüyorum o yüzden yarın garanti varsa çıkar dedim canım o yüzden yapmicam
1 hafta 10 gün yazıyor canım nasıl rahat ediceksen öyle yap tabii ki ama merak etimmmm
Canım var gibi evet gibisi fazla hemen çıktı bu sonuçta var insAllah guzel olur hayırla ilerler ayyy çok sevindimmmm canım ya vallahi
Ya canım keşke öyle olsaydı kargo yanlış gelmiş ya lh testiymiş kadın yanlış yollamış

1 hafta 10 gün yazıyor canım nasıl rahat ediceksen öyle yap tabii ki ama merak etimmmm

Ya canım keşke öyle olsaydı kargo yanlış gelmiş ya lh testiymiş kadın yanlış yollamış
Bak ben dün yaptım ovu. Böyle çıktı seninki yine kızarık çıkmış benimki çok silikti hiç kızarıklık yoktu

Eklentiler

• Screenshot_20211219-125539.png
    457,1 KB · Görüntüleme: 17
Gebe olunca pik günü gibi oluyomus lh testi. Geçen ay okyanusla denemiştik pik olacak gibiydi fakat olmadi bizim. İns senin olur. Bende dün lh ile denedim fakat çok silik cikti hiç kizariklkk yokk
Aa öyle mi ama pik gibi değil ya yine de silik

Günaydın canım yazamadım sitede yapılandırma varmış
OKYANUS302 cnm sende var mı belirti
Kasık ağrısı batma gibi bi degısık sancı da degıl kendşmi yine dinlediğimdendir oda ve canım
Ay 2 kere gelmiş. Yumurtlamadan sonra 1 hafta 10 gün sonra varsa kaset testte çıkarmış şimdi araştırdım
Yumurtlama dan satınca 12 gün cıkar canım

Aynen canım siteden dolayı bende dün giremedim hayırlısı olsun canım insAllah hakkımızda ah kendimizi dinlemesek ama dinliyoruz işte OKYANUS302

Sonra ki gün yaptıgım test gibi ayni bide salı deniycem bakalım sonra da bekliycem hayırlısı olsun sonra ki yaptığıma bak salı pik den sonra carsamba testimle bugun ki aynı
Evvet daha tam dusmemis demekki. Gerçi belki hep böyle oluyodur. Sonra pikden sonra bı kez yapılıp birakiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…