- 8 Ağustos 2020
- 2.792
- 3.289
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
Heyecanı bile güzeldi ama kısa sürdüÜzülme canimmm daha sonucu bilmiyoruz sonuçta.
Heyecanı bile güzeldi ama kısa sürdüfarketmesem eşime atıcaktım
Canım var gibi evet gibisi fazla hemen çıktı bu sonuçta var insAllah guzel olur hayırla ilerlerEki Görüntüle 2972410
Ay elim ayağım titriyo kızlar var gibi mi sanki
1 hafta 10 gün yazıyor canım nasıl rahat ediceksen öyle yap tabii ki ama merak etimmmmGebeyim diye gezecektik ... Ben 9-10gibi catladigini düşünüyorum o yüzden yarın garanti varsa çıkar dedim canım o yüzden yapmicam
Ya canım keşke öyle olsaydı kargo yanlış gelmiş ya lh testiymiş kadın yanlış yollamışCanım var gibi evet gibisi fazla hemen çıktı bu sonuçta var insAllah guzel olur hayırla ilerlerayyy çok sevindimmmm canım ya vallahi
Bak ben dün yaptım ovu. Böyle çıktı seninki yine kızarık çıkmış benimki çok silikti hiç kızarıklık yoktu1 hafta 10 gün yazıyor canım nasıl rahat ediceksen öyle yap tabii ki ama merak etimmmm
Ya canım keşke öyle olsaydı kargo yanlış gelmiş ya lh testiymiş kadın yanlış yollamış
Amannnnn neeee ay sevindim beeee gebelik testin yok mu peki1 hafta 10 gün yazıyor canım nasıl rahat ediceksen öyle yap tabii ki ama merak etimmmm
Ya canım keşke öyle olsaydı kargo yanlış gelmiş ya lh testiymiş kadın yanlış yollamış
Kızarıklık çok az olunca ne anlama geliyoBak ben dün yaptım ovu. Böyle çıktı seninki yine kızarık çıkmış benimki çok silikti hiç kızarıklık yoktu
Hayır yanlış gelmiş testlerimAmannnnn neeee ay sevindim beeee gebelik testin yok mu peki
Belki bundada bir hayır vardır belki yarın gerçekten dahada çok sevineceksin canım olsunHayır yanlış gelmiş testlerimbende çok sevinmiştim
İnşallahh Rabbim hayırlı sevinçler yaşatsın hepimizeBelki bundada bir hayır vardır belki yarın gerçekten dahada çok sevineceksin canım olsun
Gebe olunca pik günü gibi oluyomus lh testi. Geçen ay okyanusla denemiştik pik olacak gibiydi fakat olmadi bizim. İns senin olur. Bende dün lh ile denedim fakat çok silik cikti hiç kizariklkk yokkKızarıklık çok az olunca ne anlama geliyo
Aa öyle mi ama pik gibi değil ya yine de silikGebe olunca pik günü gibi oluyomus lh testi. Geçen ay okyanusla denemiştik pik olacak gibiydi fakat olmadi bizim. İns senin olur. Bende dün lh ile denedim fakat çok silik cikti hiç kizariklkk yokk
Günaydın canım yazamadım sitede yapılandırma varmışGünaydın kizlarrrrr nasılsınız bacılar iyi misiniz ne yaptınız varmı belirti vs kız Fatma yapsan test çıkar baciko ya merak ediyoruz seni kizzz emosum sonra sen yapcan dime hadi hayırlı haberler alalım insAllah gününüz güzel geçsin canimlar
Kasık ağrısı batma gibi bi degısık sancı da degıl kendşmi yine dinlediğimdendir oda ve canımOKYANUS302 cnm sende var mı belirti
Yumurtlama dan satınca 12 gün cıkar canımAy 2 kere gelmiş. Yumurtlamadan sonra 1 hafta 10 gün sonra varsa kaset testte çıkarmış şimdi araştırdım
Valla lh gormedim aa bariz cıkmıs dedimAa öyle mi ama pik gibi değil ya yine de silik
Evvet pik değil canım seninkideAa öyle mi ama pik gibi değil ya yine de silik
Sonra ki gün yaptıgım test gibi ayni bide salı deniycem bakalım sonra da bekliycem hayırlısı olsun sonra ki yaptığıma bak salı pik den sonra carsamba testimle bugun ki aynıEvvet çok koyu değil anca siliklesiyor demekki canim
Aynen canım siteden dolayı bende dün giremedim hayırlısı olsun canım insAllah hakkımızda ah kendimizi dinlemesek ama dinliyoruz işteGünaydın canım yazamadım sitede yapılandırma varmış
Kasık ağrısı batma gibi bi degısık sancı da degıl kendşmi yine dinlediğimdendir oda ve canım
Yumurtlama dan satınca 12 gün cıkar canım
Evvet daha tam dusmemis demekki. Gerçi belki hep böyle oluyodur. Sonra pikden sonra bı kez yapılıp birakiliyorSonra ki gün yaptıgım test gibi ayni bide salı deniycem bakalım sonra da bekliycem hayırlısı olsun sonra ki yaptığıma bak salı pik den sonra carsamba testimle bugun ki aynı
Salı pikti benim carsamba yaptıgı mı attım bakEvvet daha tam dusmemis demekki. Gerçi belki hep böyle oluyodur. Sonra pikden sonra bı kez yapılıp birakiliyor