- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
Cunku koyuluk yok canım testlerinde daha olmamısPffff bilemedim Ebru abladan aldım bunu. Ona attım daha olmamış dedi
2 buçuk yıl olma yolundaBende çok memnun oldum yaaane kadarlık evlisin
.
Maşallah canım benim Allah daim etsin2 buçuk yıl olma yolunda
Maşallah rabbim daha uzun nice yıllar nasip etsin inşallah1,5 sene olduk canım
Aminn amin canım hepimize İnşallah. Bir de bebişle hareket katalımMaşallah rabbim daha uzun nice yıllar nasip etsin inşallah
Ben çok istiyorum eşimin babanesi hele deli oluyor keşke ikiz olsa diye eşimde bakamayız aşkım zorlanırız diyor bi yapalım arkasına yaprız diyor biz gurbetteyiz ondan korkuyor birazİkiz bebiş gibi çılgınca istekleriniz var mı
Ya çok zor ama çokta güzel yaa bende çok istiyorum Rabbime kalmış artıkBen çok istiyorum eşimin babanesi hele deli oluyor keşke ikiz olsa diye eşimde bakamayız aşkım zorlanırız diyor bi yapalım arkasına yaprız diyor biz gurbetteyiz ondan korkuyor biraz
Aynen canım hayırlısıYa çok zor ama çokta güzel yaa bende çok istiyorum Rabbime kalmış artık
31 canimBu arada yaşlar kaç kızlar
30 canım 1991 dogumluyum MayısBu arada yaşlar kaç kızlar
Cocukla mı derhaneye gıdemem ki cogu seyi unutmusum inan ki bide ikinciyi istiyorum gırıyorum evde bakmayla 60 ı gecemedim malıyeyle de 60 la atanma imkansızYasin geç yine hazırlan canimmm gir kpssye
branşınız nedir kiii30 canım 1991 dogumluyum Mayıs
Cocukla mı derhaneye gıdemem ki cogu seyi unutmusum inan ki bide ikinciyi istiyorum gırıyorum evde bakmayla 60 ı gecemedim malıyeyle de 60 la atanma imkansız
İlk mi ikinci mi canım seninİnşallahhh hayırlısı ile sağlıkla gelsin civcivlerimiz
Cift diplomalı işsizim canım 2 yıllık banka ve sigorta artık 4 yıllık maliye diplomam var ama calısmıyorumbranşınız nedir kiii
Daha ilk olucak inşallahİlk mi ikinci mi canım senin
Çalış çalış sıkılıyor insan cikmis sorulara bak kuzu hangi okulBurda kar çok canım hala yağıyor. İyiyiz şükür işte bebiş derdindeyiz. Ders çalışasım bile gelmiyor benim yatüm gün boş boş oturuyorum. Eşim 11de anca geliyo tüm gün yalnızım
Kış erken geldi bu sene baya ağır geçecek sanırım canimher yer aynı canım ya bu ara cidden kuru ayaz var
İnsallah canım öncesi sonrası yaptık evde olunca biz bu sefer hep öğleden sonra 1.30 gibi calıstık ben sabah 11 de test yaptım yumurtlama
Evet ben cok umutlandim o zaman üzüldüm sonra benim ki de baya kızarıktı sonra adet olduk nasip ya
Yas 29 buçuk 30 demeye dilim varmıyor dolu dolu 29 diyenilorom6Bu arada yaşlar kaç kızlar
En erken benim Bende yarın yapcam canım. Aslında Fatma var benden önce ama yumurtlama görmedim deyip bekliyorEee kızlar varmı pozitif goren