Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım..ins bugün yapmadım yarın daha net sonuç alırım diye
Hayırlısı olsun için nasıl rahat ederse öyle yap istediğin zaman insallah olmustur biz de dün gece yaptık ama bosa gitti 😂 ben de oyle olunca yıkanıp yattım baya oldu zaten olduysa olmustur olmadıysa öbür aya devam ne yapalım dayanamadı biri bide caktırmıyo anladım 🙈neyse dedim artık kalktım dus aldım ne yapım 🙄🤗😅

Hayırlısı olsun için nasıl rahat ederse öyle yap istediğin zaman insallah olmustur biz de dün gece yaptık ama bosa gitti 😂 ben de oyle olunca yıkanıp yattım baya oldu zaten olduysa olmustur olmadıysa öbür aya devam ne yapalım dayanamadı biri bide caktırmıyo anladım 🙈neyse dedim artık kalktım dus aldım ne yapım 🙄🤗😅
😀Olsun. Canım nasip artık olmuşsa olmuştur zaten

Merhaba kızlar ben aranıza yeni katılıyorum eşimle çocuk istiyoruz yumurtlama döneminde ilişkiye girdk hastalanmama daha iki hafta var ama benım sol kasıgım çok agrıyor batıyor gibi his veriyor bide altımdan şeffaf bi akıntı geliyor sürekli bide hep yorgunum uyuyorum sizce hamile olabilir miyim acaba ya yardımcı olur musunuz

Evvet ya bizimde öyleydi. Ben bide sabahın köründe yikanoyodum. Hicde sevmem sabh dusunj
Benim testim silikleşmemiş hala kırmızı cok koyu degıl ama koyu salı bi daha yapayım cekemedim elimden gizli yapınca diğer tarafta fırsat buldu mu cekip atacam

Kızlar ben test almadım 22 aralığı beklicem ama hala ağrı türden şeyler var merak ediyorm ne olcak

Merhaba kızlar ben aranıza yeni katılıyorum eşimle çocuk istiyoruz yumurtlama döneminde ilişkiye girdk hastalanmama daha iki hafta var ama benım sol kasıgım çok agrıyor batıyor gibi his veriyor bide altımdan şeffaf bi akıntı geliyor sürekli bide hep yorgunum uyuyorum sizce hamile olabilir miyim acaba ya yardımcı olur musunuz
meraba.akinton vadsa hala yumurtlama dönemindesındır.akintim bitine kadar değerlendirmeye devam edin canim

IMG_20211219_103459.jpg

E Emine1990

X