- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 32
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #7.501
Bu aralar benim de öyle hiç bisey yapasım yok hep uyuyasım varİyiyiz canım cok sukur sen nasılsınevde ugrasmaya devam sürekli bi uyku hali progestan da içmiyorum ama kafam kalkmıyo ya bu ara
Aksama pik olur bu yada yarın sabah sen bugun yap canım basla çalısmaya bak sabrın sonu selamet
Bende 27 ocakta bu şekilde 28 ocakta biraz daha koyusunu görmüştümKızlar bugün böyle baya koyu ama pik değil daha dimi
Ne yapalım artık canım oldugu kadarBu aralar benim de öyle hiç bisey yapasım yok hep uyuyasım var
Canım dün gece değerlendirdim eşim çarşamba konyaya gidicek salı akşam ve perşembe olsa olur muAksama pik olur bu yada yarın sabah sen bugun yap canım basla çalısmaya bak sabrın sonu selamet
Yaa ne zamandır bekliyodum mutlu oldum görünceBenim böyle olduğunun ertesi günü pik gördüm kuzum ama kişiden kişiye değişebilir canim
Bakalım inşallah doğru değerlendirebilirim Allah büyükBende 27 ocakta bu şekilde 28 ocakta biraz daha koyusunu görmüştüm
Olur canım salı Perşembe kesin yapın ama insallah hayırlısı olsunCanım dün gece değerlendirdim eşim çarşamba konyaya gidicek salı akşam ve perşembe olsa olur mu
Yaa ne zamandır bekliyodum mutlu oldum görünce
Bakalım inşallah doğru değerlendirebilirim Allah büyük
Kaçırmış olmam dimiOlur canım salı Perşembe kesin yapın ama insallah hayırlısı olsun
Kaçırmış olmam dimi
Yok canım zaten koyu cıktı mı hemen olmuyo 24 36 saat sonra yumurtlaman oluyo iyi ilişki günlerin
İnsallah rast gelirler hayırlısıylaTamam Canım bugünü boş bırakıp yarını değerlendiriyorum o zaman
Ne demek canımİnşallah ya çok teşekkür ederim her zaman cevap veriyosun
Canım benim umutluyum bu ay bakalım nasip tabi de Allah büyükNe demek canıminsallah hayırlısıyla olur canım
Hayırlısıyla olur ınsallah neden olmasın nasip olduktan sonra çalışmaya devamİnşallah
Canım benim umutluyum bu ay bakalım nasip tabi de Allah büyük
Bende yumurtlayabilsem yumurtlucam canım ,Denizli horozu gibi kartlaştik, devir tasarruf devri yumurtanın kolisi olmuş 43 lira.Kızlar merhaba benim pazar günü yumurtlama günümdü ama ben degerlendiremedim dün de çatlama günüydü sadece çatlama gününü değerlendirebildim gebelik olur mu yumurtlama gününü degerlendiremedim diye tereddütteyim
6 ay olmuştu canimCanım dün gece değerlendirdim eşim çarşamba konyaya gidicek salı akşam ve perşembe olsa olur mu
Yaa ne zamandır bekliyodum mutlu oldum görünce
Bakalım inşallah doğru değerlendirebilirim Allah büyük
İnsallah canımHayırlısıyla olur ınsallah neden olmasın nasip olduktan sonra çalışmaya devam
6 ay ne canım anlamadım6 ay olmuştu canim
6 ay hamile kaldı belki onu demek istedi ovulasyonla demekki denk gelmıyomus gelince oldu dedikİnsallah canım
6 ay ne canım anlamadım
Günaydın cnm hayırlı sabahlarGünaydın kızlar