Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon gebelik gösteriyo 6 gün önce ögrendim herzaman ki gibi ama korku cok oldu kan verip 2 kez bekledim bugun de gördüm cok şükür rabbim bütün bekleyenlere nasip etsin ınsallah en kısa zaman da yüzünüz gülsün 🙏🤲
Sana demiştim 😏🤗

Tekrar tekrar tebrik ederim kuzummmm çok şükür 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 ... Canım keseyi gördün mü noldu ?

Kızlar iyi akşamlar. Ben tekrar yumurtluyorum galiba testi bugün yaptım. Daha gebeliğin ovülasyona yansıması içim çok erken. Mantar olmuştum o yapar mı böyle

Eklentiler

• 9D4EA2B2-F7BC-43DD-8C3F-A583D0A1A8CB.jpeg
    9D4EA2B2-F7BC-43DD-8C3F-A583D0A1A8CB.jpeg
    191,3 KB · Görüntüleme: 23
  • 2B8D4003-21F6-42D2-8206-C9BC493966C6.jpeg
    2B8D4003-21F6-42D2-8206-C9BC493966C6.jpeg
    106,5 KB · Görüntüleme: 28
Kizlar meraba. Bu ay sürekli akintimm vardi beyaz sarı karisik. Heralde. Daha doğrusu çok rengini bilemiyorum. Alt karnimda acı vardı. Bende perşembeye randevu aldım enfeksiyondan korktum. Bat 14mart acaba bişey gorebilirmi doktor varsa.

Kizlar meraba. Bu ay sürekli akintimm vardi beyaz sarı karisik. Heralde. Daha doğrusu çok rengini bilemiyorum. Alt karnimda acı vardı. Bende perşembeye randevu aldım enfeksiyondan korktum. Bat 14mart acaba bişey gorebilirmi doktor varsa.
Daha erken canım gözükmez ama kalınlasma falan varsa söyler hayırlara gelsin insallah benim mesele döllenme olduktan sonra akıntı oldu beyaz krem kıvamında yogun sürekli ıslaklık kayganlık oldu insallah ondandır enfeksiyon falan cıkmaz

Kızlar iyi akşamlar. Ben tekrar yumurtluyorum galiba testi bugün yaptım. Daha gebeliğin ovülasyona yansıması içim çok erken. Mantar olmuştum o yapar mı böyle
Zannetmiyorum canım bi 10 gün gecsın bi daha bak ovulasyon a da

Daha erken canım gözükmez ama kalınlasma falan varsa söyler hayırlara gelsin insallah benim mesele döllenme olduktan sonra akıntı oldu beyaz krem kıvamında yogun sürekli ıslaklık kayganlık oldu insallah ondandır enfeksiyon falan cıkmaz
Akıntı nezamn başladı takip etmedim yani yumurtlama döneminde oluyo fakat buzamans kadar geçmedi. Bazen sarı oluyo bazen beyaz heralde. Ben enfeksiyon diye düşünüyorum bende oluyo çünkü beklicez artikk

Akıntı nezamn başladı takip etmedim yani yumurtlama döneminde oluyo fakat buzamans kadar geçmedi. Bazen sarı oluyo bazen beyaz heralde. Ben enfeksiyon diye düşünüyorum bende oluyo çünkü beklicez artikk
Hayırlısı olsun canım insallah döllenmeden kaynaklıdır benim genel de yumurtlamadan sonra kuru olurdum sonra hıç kuru olmadım bide benim burnum kanıyo en belirgin o zaten bide akıntı

Kızlar bugün böyle baya koyu ama pik değil daha dimi

Eklentiler

• IMG_20220307_123431.jpg
    IMG_20220307_123431.jpg
    111,8 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20220307_123434.jpg
    IMG_20220307_123434.jpg
    79,4 KB · Görüntüleme: 29
X