- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 32
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #7.521
Aynennn cnm okyanus beni çok iyi anlıyor6 ay hamile kaldı belki onu demek istedi ovulasyonla demekki denk gelmıyomus gelince oldu dediktakvimdeki yumurtlama zamanı her zaman tutmuyo
Hayırlı sabahlar canım benimGünaydın cnm hayırlı sabahlar
Canım benimAynennn cnm okyanus beni çok iyi anlıyoryumurtlama soruyorsan 21.gun oldu cnm megerse geç oluyormuş ben hep uygulamya göre bakiyordum ManyakMisir
Öyle tabi ki canım kadın olmak zor başlı basına hersey kadının üstüne kurulu zaten bütün herkesin kadınlar günü kutlu olsunKizlar dünya kadınlar günümüz kutlu olsun anne olunca anlıyor insan annelerin kadınların hakkı asla ödenmez
GünaydınnnnnGünaydın kızlar
Anladım canım bi yerde zamanını bekliyor işte6 ay hamile kaldı belki onu demek istedi ovulasyonla demekki denk gelmıyomus gelince oldu dediktakvimdeki yumurtlama zamanı her zaman tutmuyo
Sağlıkla gelsin kuzuş demek ki zamanı bu zamanmışAynennn cnm okyanus beni çok iyi anlıyoryumurtlama soruyorsan 21.gun oldu cnm megerse geç oluyormuş ben hep uygulamya göre bakiyordum ManyakMisir
Demiştim amaKızlar yumurtladım
Bugün değerlendiricem yarın eşim yok bir de perşembe çarşambanın boş olması sorun olur mu yaa kafama taktımDemiştim amahadi bakalım 34 36 saat sonra yumurtan salınacak bugun dahil onundeki 3 gün çalış nasıl istersen
Yok canım sorun olmaz sperm zaten 72 saat canlı kalıyo 2 güne ilişki ondan diyolar ya sorun etme bi gün durmkla birsey olmaz ben salı cuma Pazar geceleri yaptım cumartesi pazar pikdi 48saat bıraktım hep arada arka arkaya cok iyi degıl zaten benim ne zaman oyle yapsam kimyasal oldu ben de artık herseyi taktım o ara kapsamlı düşünüyodum arada ,48 saat bıraktım sperm açısından en saglıklısı oyle zaten birikiyo tap zamanı yapıyosunBugün değerlendiricem yarın eşim yok bir de perşembe çarşambanın boş olması sorun olur mu yaa kafama taktım
Tamam canım ya inşallah olurYok canım sorun olmaz sperm zaten 72 saat canlı kalıyo 2 güne ilişki ondan diyolar ya sorun etme bi gün durmkla birsey olmaz ben salı cuma Pazar geceleri yaptım cumartesi pazar pikdi 48saat bıraktım hep arada arka arkaya cok iyi degıl zaten benim ne zaman oyle yapsam kimyasal oldu ben de artık herseyi taktım o ara kapsamlı düşünüyodum arada ,48 saat bıraktım sperm açısından en saglıklısı oyle zaten birikiyo tap zamanı yapıyosun
İnsallah bebiş vardır canımmm bende bugün pik gördüm değerlendiricem bakalımKızlar Kızlar nasılsınız. Bugün beyaz yoğun akıntım oldu iki kez. Adet 18 Mart heyecanlı bekleyiş
Hadi iyi çalışmalar :) inşallahİnsallah bebiş vardır canımmm bende bugün pik gördüm değerlendiricem bakalım
İnşallahHayırlı haberlerinizi bekliyoruminsallah ManyakMisir M Mekap Allah bu ay yüzünüzü güldürecek insallah
Çok güzel olmuş bende örmek istiyorum bişeylerBitirdim tulumu kızlar nasıl olmusgiydirmek nasip olsun insallah
Yaparsın tabiÇok güzel olmuş bende örmek istiyorum bişeyler
Okuldan fırsat olursa yapıcaö bende inşallahYaparsın tabicom zevkli oluyo