Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
6 ay hamile kaldı belki onu demek istedi ovulasyonla demekki denk gelmıyomus gelince oldu dedik takvimdeki yumurtlama zamanı her zaman tutmuyo
Aynennn cnm okyanus beni çok iyi anlıyor yumurtlama soruyorsan 21.gun oldu cnm megerse geç oluyormuş ben hep uygulamya göre bakiyordum ManyakMisir

Kizlar dünya kadınlar günümüz kutlu olsun anne olunca anlıyor insan annelerin kadınların hakkı asla ödenmez

Günaydın kızlar
Günaydınnnnn
6 ay hamile kaldı belki onu demek istedi ovulasyonla demekki denk gelmıyomus gelince oldu dedik takvimdeki yumurtlama zamanı her zaman tutmuyo
Anladım canım bi yerde zamanını bekliyor işte
Aynennn cnm okyanus beni çok iyi anlıyor yumurtlama soruyorsan 21.gun oldu cnm megerse geç oluyormuş ben hep uygulamya göre bakiyordum ManyakMisir
Sağlıkla gelsin kuzuş demek ki zamanı bu zamanmış

Demiştim ama hadi bakalım 34 36 saat sonra yumurtan salınacak bugun dahil onundeki 3 gün çalış nasıl istersen
Bugün değerlendiricem yarın eşim yok bir de perşembe çarşambanın boş olması sorun olur mu yaa kafama taktım

Bugün değerlendiricem yarın eşim yok bir de perşembe çarşambanın boş olması sorun olur mu yaa kafama taktım
Yok canım sorun olmaz sperm zaten 72 saat canlı kalıyo 2 güne ilişki ondan diyolar ya sorun etme bi gün durmkla birsey olmaz ben salı cuma Pazar geceleri yaptım cumartesi pazar pikdi 48saat bıraktım hep arada arka arkaya cok iyi degıl zaten benim ne zaman oyle yapsam kimyasal oldu ben de artık herseyi taktım o ara kapsamlı düşünüyodum arada ,48 saat bıraktım sperm açısından en saglıklısı oyle zaten birikiyo tap zamanı yapıyosun

Tamam canım ya inşallah olur

Kızlar Kızlar nasılsınız. Bugün beyaz yoğun akıntım oldu iki kez. Adet 18 Mart heyecanlı bekleyiş

Bitirdim tulumu kızlar nasıl olmus giydirmek nasip olsun insallah

Eklentiler

• IMG_20220308_222227.jpg
    138,7 KB · Görüntüleme: 25
Ya kızlar adamı nasıl strese soktuysam yumurtladım diye olmadı yaa ereksiyon olamadı kaçırdık piki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…