- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #7.541
Allah seni ne etmesin emi madem o kadar sitres oluyo niye dıyosun keske demeseydin olur belki sen baştan çıkarYa kızlar adamı nasıl strese soktuysam yumurtladım diye olmadı yaaereksiyon olamadı kaçırdık piki
Valla keşke söylemeseydimmmm yaaa kaç saattir uğraşıyoruz valla hiç böyle olmamıştıAllah seni ne etmesin emi madem o kadar sitres oluyo niye dıyosun keske demeseydin olur belki sen baştan çıkar
Azıcık bekle kendine gelsin adam cok saskınım sitres bu her seyi yapar sakin olun dur kendine gelsin önceYaa
Valla keşke söylemeseydimmmm yaaa kaç saattir uğraşıyoruz valla hiç böyle olmamıştı
Valla bizde şaşırdık yaa ilk defa başımıza geliyo böyleAzıcık bekle kendine gelsin adam cok saskınım sitres bu her seyi yapar sakin olun dur kendine gelsin önce
Sakin olun neyden hoslanıyosa öyle yaklas onu yap yada birlikte erotik film izleyin sitresden adamı ne hale getirdin bi daha deme madem bu kadar takıyo kafasınaValla bizde şaşırdık yaa ilk defa başımıza geliyo böyle
Bir daha tövbeSakin olun neyden hoslanıyosa öyle yaklas onu yap yada birlikte erotik film izleyin sitresden adamı ne hale getirdin bi daha deme madem bu kadar takıyo kafasına
İnsallah denk gelir sıkma canını bi daha eşine hiç demeBir daha tövbeya yarın yapsak kaçırmış sayılır mıyız ya gece kaçta gelir bilmiyorum da
Aynen canım ya valla pişman oldumİnsallah denk gelir sıkma canını bi daha eşine hiç deme
Deme bi daha bugun sabah olsaydı barı yapın bugun ama sitres yaptırma adamaAynen canım ya valla pişman oldum
Bakalım gelsin deDeme bi daha bugun sabah olsaydı barı yapın bugun ama sitres yaptırma adama
Deme bi daha sitres yapmasın çaktırmadan yanaşBakalım gelsin deya valla şok oldum adama ga yazık
Aynen öyle yapıcam canımDeme bi daha sitres yapmasın çaktırmadan yanaş
Canım yumurtlama diye dusunmuceksim zaten illlla ilişki olcak diye kasmayınAynen öyle yapıcam canım
Ay benim 18 Mart. fena kasık batmalarım var. Birde bembeyaz bir akıntım
Canım doğru söylüyorsun kendim çok stres oldum artı eşimi de çok strese soktum ya kıyamamCanım yumurtlama diye dusunmuceksim zaten illlla ilişki olcak diye kasmayın
İnnns olmuştur canım akinti gebelik belirtisiAy benim 18 Mart. fena kasık batmalarım var. Birde bembeyaz bir akıntım
Tabiii canım ertesi gün yaparsınız .benim doktorum oyle söyledi yumurtlama günü diye kendinizi sartlamayin dedi birakij geçsin günü önemli olan rahat ilişkide bulunmanız 2_3gune bı ilişkide mutlaka tutar dedi.Canım doğru söylüyorsun kendim çok stres oldum artı eşimi de çok strese soktum ya kıyamam
Pike kadar bi boş bi dolu oldu canım zaten ama pik günü olmadı bugün inşallah tutar çatlamış bugünTabiii canım ertesi gün yaparsınız .benim doktorum oyle söyledi yumurtlama günü diye kendinizi sartlamayin dedi birakij geçsin günü önemli olan rahat ilişkide bulunmanız 2_3gune bı ilişkide mutlaka tutar dedi.
İçimi çok rahatlattınTabiii canım ertesi gün yaparsınız .benim doktorum oyle söyledi yumurtlama günü diye kendinizi sartlamayin dedi birakij geçsin günü önemli olan rahat ilişkide bulunmanız 2_3gune bı ilişkide mutlaka tutar dedi.