- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 32
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #7.381
Hayirli olsun canimcim sağlıkla kucağına al inşallah ee şimdi yakışır bir gebelik takvimi sabırla bekledin zamanı geldi bencee İkinci resim ilk ögrendiğim gün 16 subat ilk resim adete 1 gün kalımı lh testindeki degısım gün yaklastıkca yani adete yakın koyulasıyosa gebelik var demek merak edenler için ekledim
Nerden yapılıyo unuttum ben onuHayirli olsun canimcim sağlıkla kucağına al inşallah ee şimdi yakışır bir gebelik takvimi sabırla bekledin zamanı geldi bence
Profiline gir canim hesap detayın da çıkıyor tahmini doğum tarihini yazıyorsunNerden yapılıyo unuttum ben onu
Koyulasmaya baslamıs canım hadi bakalım rabbim nasip etsinYa kendim hamile gibi sevindim
Evet oldu canim hayirli olsun
Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahEvet oldu canim hayirli olsun
Amin canim insalalh Rabbım isteyen bekleyen bütün anne adaylarına nasip etsin inşallah tez zaman daRabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin canım benimAmin canim insalalh Rabbım isteyen bekleyen bütün anne adaylarına nasip etsin inşallah tez zaman da
Tesekkur ederim canım benim en kısa zaman da sana da bütün bekleyenlerede nasip olsun insallahHayırlı olsun canım
Merhaba ben geçen ay yumurtlamayi bekledim tam çatlama günümdü kasıklarımda ağırdı ve ovulasyon testim çift çizgiyi o gün ilişki oldu fakat tutmadı geç kaldığımi düşünüyorum inşallah sizinki tutar çünkü kişiden kişiye degisebilirKızlar merhaba benim pazar günü yumurtlama günümdü ama ben degerlendiremedim dün de çatlama günüydü sadece çatlama gününü değerlendirebildim gebelik olur mu yumurtlama gününü degerlendiremedim diye tereddütteyim
Resmen pik değil mi canimKızlar bugünde böyle testim.
Evet pik. Bakalım yarın ne olucakResmen pik değil mi canim
İki çizginin de koyu olduğunda mı değerlendirdinizMerhaba ben geçen ay yumurtlamayi bekledim tam çatlama günümdü kasıklarımda ağırdı ve ovulasyon testim çift çizgiyi o gün ilişki oldu fakat tutmadı geç kaldığımi düşünüyorum inşallah sizinki tutar çünkü kişiden kişiye degisebilir
Aynen öyle sabah koyuydu akşama olsun dedik tabi sabah kasık ağrısı da vardı bence yumurtam o gün çatladı ilişki akşam olunca tutmadı yeniden deneycgm bu ayİki çizginin de koyu olduğunda mı değerlendirdiniz