- 8 Ağustos 2020
- 2.792
- 3.289
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #7.361
İnşallah yaa baya silik çıkınca üzüldüm bugün pik bekliyordumO zaman mutlaka gorursun yumurtlamayı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah yaa baya silik çıkınca üzüldüm bugün pik bekliyordumO zaman mutlaka gorursun yumurtlamayı
İnsallah piki gorursun düzenli takip ettikten sonra neden goremeyesin canını sıkmaİnşallah yaa baya silik çıkınca üzüldüm bugün pik bekliyordum
Benim bu günde testim böyle. Kadın benimle dalga mı geçti ya yumurta göremiyorum diyerek. Alttaki bugün
İnşallahhh canımİnsallah piki gorursun düzenli takip ettikten sonra neden goremeyesin canını sıkma
okyanus ya ne güzel şeyler yapıyosun maşallahPonponlu tulum basladım kızlar örgü işini ilerlettim iyice giydirmek nasip olsun insallah
Sağol canım seviyorum hobi oldu bana örgü hem sitres atıyorum hem birseyler cıkartmak hosuma gıdıyookyanus ya ne güzel şeyler yapıyosun maşallah
becerebiliyosun da ne güzel ben yapamıyorum mesela. sabırsız olduğum için hemen sıkılıp bırakıyorumSağol canım seviyorum hobi oldu bana örgü hem sitres atıyorum hem birseyler cıkartmak hosuma gıdıyo
Yaparsın canım niye yapamayasın istersen yaparsınbecerebiliyosun da ne güzel ben yapamıyorum mesela. sabırsız olduğum için hemen sıkılıp bırakıyorum
işte istiyorum başlıyorum sonra bişiler karışınca sıkılıp bırakıyorum.genelde anneme tamamlatırdımYaparsın canım niye yapamayasın istersen yaparsın
Eline sağlık canım çok güzel olmuşÖn kısmı bitirdim becerdim valla kızlar arkaya basladım zevkli bısey
Günaydın canımGünaydın kızlar
Yaaaaa çok çokkkk sevindimmmmmmm hayırla sağlıkla gelsin inşallahMerhaba kızlar son durumumu merak edenler benim için gelip topiğe bakanlar biliyorsunuz ben Aralık ve ocagın son zamanı kimyasal gebelik gecirmiştim bu sefer beklemeyi bu süreci burda acık yazmamayı tercih etmiştim cunku denilenlere üzülmüştüm Allah a cok şükür ki rabbim üzüntümün arkasına saglıklı gebelik nasip etti ben hamileyim kızlar demek istedim
Ovulasyon gebelik gösteriyo 6 gün önce ögrendim herzaman ki gibi ama korku cok oldu kan verip 2 kez bekledim bugun de gördüm cok şükür rabbim bütün bekleyenlere nasip etsin ınsallah en kısa zaman da yüzünüz gülsün
Hayırlı olsun. Belirtilerim nelerdi. Meler yaptın anlat hele bize kızOvulasyon gebelik gösteriyo 6 gün önce ögrendim herzaman ki gibi ama korku cok oldu kan verip 2 kez bekledim bugun de gördüm cok şükür rabbim bütün bekleyenlere nasip etsin ınsallah en kısa zaman da yüzünüz gülsün
Eline sağlık canım çok güzel olmuş
Günaydın canım
Yaaaaa çok çokkkk sevindimmmmmmm hayırla sağlıkla gelsin inşallah
Çok tesekkur ederim canlarım Akıntı en belirgin benim ve burun kanamam zaten ben de kronik daha yeni basladı miğde bulantısı da sabahları oluyo kahvaltı yapınca geçiyo aslında bildiğiniz şeyler eşime keciboynuzu kaynattım içti sabah ac karnına pekmezini yedi evicap fort E kullandı ben acale etmedim 48 saatte bi ilişki oldun ovulasyon takibi yaptım tabi kendim incir içtim 21 gün bu kadarHayırlı olsun. Belirtilerim nelerdi. Meler yaptın anlat hele bize kız
Amin canım benim rabbim en kısa zaman da yüzünü güldürsün senin deHayırlı olsun tekrardan rabbim analı babalı büyütsün