- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #7.341
Bugünü değerlendireyim mi yani canım
Yarın pik olunca durur ertesi gün degerlendirme yaparsın tuvalete önce git yapınca gitme kalkma daBugun yap canım bekleme süren olsun en azından
Yani bugün yapıp yarın pik olursa yapmıcam öyle miYarın pik olunca durur ertesi gün degerlendirme yaparsın tuvalete önce git yapınca gitme kalkma da
Canım benim pek bilgim yok ovulasyon ile ilgili ama çatlamış olabilirOvülasyon testim böyle çıktı kızlar
Yarına pik olur gibi duruyor canimOvülasyon testim böyle çıktı kızlar
Aynen canım cunku ovulasyon da pik cıkması o gün yumurtluyosun demek değil 24 36 saat sonra yumurta salıncak demek o yüzden bugün yap yarın dinlensin esin sperm bırıksın ertesi gün bi daha yap sen bilirsin fikir sorduğun için dedim istersen her gün yap yani sen bilirsinYani bugün yapıp yarın pik olursa yapmıcam öyle mi
Canım bilmiyorum ovulasyon kullanmayı teşekkür ederimAynen canım cunku ovulasyon da pik cıkması o gün yumurtluyosun demek değil 24 36 saat sonra yumurta salıncak demek o yüzden bugün yap yarın dinlensin esin sperm bırıksın ertesi gün bi daha yap sen bilirsin fikir sorduğun için dedim istersen her gün yap yani sen bilirsin
Ya ama kadın doğuma gittim cuma günü yumurtan çatlamış dediYarına pik olur gibi duruyor canim
Cok ilginç ama baya koyu canimYa ama kadın doğuma gittim cuma günü yumurtan çatlamış dedi
Bende şaşırıyorum bakalım ne olacak yarında yapacağım testCok ilginç ama baya koyu canim
Günaydın canimGünaydın kızlar
Günaydın canımGünaydın canimhaydi güzel haberler yok mu kizlar
İyiyim cok sükür canım sen nasılsınGünaydınnnn kızlar :) nasılsınız
Şükür canım iyiyim :))İyiyim cok sükür canım sen nasılsın
3. Gün pik olmasını beklerken neden böyle olmuş olabilir
Yok canım 3 gündür aynı şeyleri yaparak yapıyorum sıvı almıyorumBelki adetin bitimi olunca koyu cıktı oyle anca koyukcaktır sıvı alımına dikkat ediyosun demi cünkü adet bitimin den 5 gün sonra koyulmaya baskıyı normalde de nadir adet sonrası yumurtlama olması takip et mutlaka sıvı alımına dikkat edip
O zaman mutlaka gorursun yumurtlamayıYok canım 3 gündür aynı şeyleri yaparak yapıyorum sıvı almıyorum