Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsAllah canım ama dedim ya geçen ayki belirtileri yaşıyorum şu anda adet belirtileri 🤦🏼‍♀️😕kız bu ay şöyle güzel haberler verelim dime ya 😄☺️🤲🤲🤲
İnsallah canım 🤲🤲🤲
Canım senin yumurtlama tarihlerin ne idi peki aynı mı benimle sende takvim takip ediyor musun
13 Aralık 14 Aralık koyuydu canım 14 Aralık baya koyuydu benim ovulasyon testim takvimimi atayım

IMG_20211217_141005.jpg

esarp esarp 13 14 koyuydu ovulasyon testim

Himm bekle bajalim canım belirtilerin ne yöne gidecek

Canim bı Çarşamba günü yapmışım. Bu fotosu olanı bugün yaptım şimdi.
Cok silik degıl canım yine belli cıkmıs
Aynne canım bakım sonuç belli gerçi ama genede ümit vardır dime hayırlısı olsun hakkımızda ❤️ saol emoşum
Ümitsiz olmak yok olmadıysa da diğer aya illa ki nasip olacak canım 🤲🤲

Selam kızlar nasılsınız sınavlar vardı bugün çok bakamadım nasıl geçiyor gününüz İstanbul fa hava buz gibi ya kar yok ama soğuğu var hic ısınamıyorum resmen

Selam kızlar nasılsınız sınavlar vardı bugün çok bakamadım nasıl geçiyor gününüz İstanbul fa hava buz gibi ya kar yok ama soğuğu var hic ısınamıyorum resmen
Burda kar çok canım hala yağıyor. İyiyiz şükür işte bebiş derdindeyiz. Ders çalışasım bile gelmiyor benim ya 🤣 tüm gün boş boş oturuyorum.🤣 Eşim 11de anca geliyo tüm gün yalnızım 🤣

Kızlar merhaba ben bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım yunurtlama gördüm ancak degerlendiremedim o geceyi ertesi gün çatlama oldu testim siliklesti ve çatlama günü dahil 3 gün değerlendirdim çatlama günü sonrası 2 gün olucak şekilde çatlama gününün gecesinden beri ara ara kasıklarımda batma oluyor onun dışında hiç bir şeyim yok ve ağzımda metalik bir tat var gebelik oluşuyor mudur sizce yumurtlama gününü degerlendiremedim diye çok tereddüt ettim 🥺

her yer aynı canım ya bu ara cidden kuru ayaz var
Sende güzel değerlendirmişsin canım gayet iyi insAllah tutmuştur bebişin seni emeklerin boşa cikmasin seninde benimde buradaki herkesin canım ❤️
İnsallah canım öncesi sonrası yaptık evde olunca biz bu sefer hep öğleden sonra 1.30 gibi calıstık ben sabah 11 de test yaptım yumurtlama
İnsalllh canimm eski msjlarfan baktım önceki yaptığımız ovular kizarikmis.
Evet ben cok umutlandim o zaman üzüldüm sonra benim ki de baya kızarıktı sonra adet olduk nasip ya

Kızlar merhaba ben bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım yunurtlama gördüm ancak degerlendiremedim o geceyi ertesi gün çatlama oldu testim siliklesti ve çatlama günü dahil 3 gün değerlendirdim çatlama günü sonrası 2 gün olucak şekilde çatlama gününün gecesinden beri ara ara kasıklarımda batma oluyor onun dışında hiç bir şeyim yok ve ağzımda metalik bir tat var gebelik oluşuyor mudur sizce yumurtlama gününü degerlendiremedim diye çok tereddüt ettim 🥺
Burda da yazdınız sordunuz ihtimal var bi gün olmadı diye olmayacak anlamına gelmez gününüz yaklasmadan test kan vermeden bilemeyiz olup olmadığını insallah olmustur hayırlısı

Burda da yazdınız sordunuz ihtimal var bi gün olmadı diye olmayacak anlamına gelmez gününüz yaklasmadan test kan vermeden bilemeyiz olup olmadığını insallah olmustur hayırlısı
Canım bak ovuyla ilgili yine bi yazi okudum pik gördükten sonra yumurtlama oluyooo diyo burdada

Eklentiler

• Screenshot_20211218-180908.png
    Screenshot_20211218-180908.png
    195,2 KB · Görüntüleme: 16
Aynne canım bakım sonuç belli gerçi ama genede ümit vardır dime hayırlısı olsun hakkımızda ❤️ saol emoşum
Canım bak burdada pik gördükten sonra 24 saat içinde yumurtlama oluyo diyo. Yani pik olması yumurtladigin anlamına gelmiyo. Her yerde aynı diyo aslinda

Eklentiler

• Screenshot_20211218-180908.png
    Screenshot_20211218-180908.png
    195,2 KB · Görüntüleme: 15
X