Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım kızardı bozardi dedik durduk hicbisey çıkmadı ikimizin de

Fatmazell sen ne yaptın
Sende güzel değerlendirmişsin canım gayet iyi insAllah tutmuştur bebişin seni emeklerin boşa cikmasin seninde benimde buradaki herkesin canım
Kuzum yumurtlamayı bekliyorum bugünki de böyleydi

Eklentiler

• 75184129-EE11-4D35-9BE9-9E5A5E34D0A6.jpeg
    77 KB · Görüntüleme: 28
Olabilir canım tutabilir . Zaten pik gördüğün zamn yumurtlama basliyo demek tam zamnlarini değerlendirmiştik bence

Canım bak ovuyla ilgili yine bi yazi okudum pik gördükten sonra yumurtlama oluyooo diyo burdada
Biliyorum canım zaten içinden çıkan kagıtta aynısı yazıyo mantıklı düşününce zaten catlatma iğnesi vurulanlar da igneği yapıp ertesi gün ilişki diyolar biz de piki ve beraberindeki 2 günü ondan degerlendiriyoruz ya

Canım bak burdada pik gördükten sonra 24 saat içinde yumurtlama oluyo diyo. Yani pik olması yumurtladigin anlamına gelmiyo. Her yerde aynı diyo aslinda
Evet canım yani benim geçen ay pik 18 kasimdi 20 de siliklesti yani 24 saat olayı doğru canım evet ama nasip olmadı geçen ay o ayrı tabi

İcinfen çıkan kağıdı hiç okumadım ben geçen ay çok yanlış yaptım sadece pik günü ve siliklestigi günü değerlendirdik . O yüzden olmadı zaten yanlış biliyomusum megerse

İcinfen çıkan kağıdı hiç okumadım ben geçen ay çok yanlış yaptım sadece pik günü ve siliklestigi günü değerlendirdik . O yüzden olmadı zaten yanlış biliyomusum megerse
Bende öle yaptım canım pik günü birde siliklestiği gün yaptık sonra dediler tamam dinlenin artık bida yapmadık şimdi bu ay adete kadar devam o zaman

Yok cabım koyu oldugu günle birlikte 3 gün üst üste yapanlar hamile kalıyo genel de orayı kacırmıssın bu yazı içinden cıkan kagıtta yazıyo zaten yumurtlama olcak demek oldugu 24 36 saat içinde verimli zaman demek

Bende öle yaptım canım pik günü birde siliklestiği gün yaptık sonra dediler tamam dinlenin artık bida yapmadık şimdi bu ay adete kadar devam o zaman
İşte orda yanildik canimm. Benimde öyleydi bide çok guvenmistom büyük hayal kırıklığı yaşadım resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…