-
- Konu Sahibi OKYANUS302
her yer aynı canım ya bu ara cidden kuru ayaz var
İnsallah canım öncesi sonrası yaptık evde olunca biz bu sefer hep öğleden sonra 1.30 gibi calıstık ben sabah 11 de test yaptım yumurtlama
Evet ben cok umutlandim o zaman üzüldüm sonra benim ki de baya kızarıktı sonra adet olduk nasip ya
Kuzum yumurtlamayı bekliyorum bugünki de böyleydiFatmazell sen ne yaptın
Sende güzel değerlendirmişsin canım gayet iyi insAllah tutmuştur bebişin seni emeklerin boşa cikmasin seninde benimde buradaki herkesin canım
Yani cif çizgi çıkınca iki gün önemli canım aynenCanım bak ovuyla ilgili yine bi yazi okudum pik gördükten sonra yumurtlama oluyooo diyo burdada
Olabilir canım tutabilir . Zaten pik gördüğün zamn yumurtlama basliyo demek tam zamnlarini değerlendirmiştik benceKızlar merhaba ben bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım yunurtlama gördüm ancak degerlendiremedim o geceyi ertesi gün çatlama oldu testim siliklesti ve çatlama günü dahil 3 gün değerlendirdim çatlama günü sonrası 2 gün olucak şekilde çatlama gününün gecesinden beri ara ara kasıklarımda batma oluyor onun dışında hiç bir şeyim yok ve ağzımda metalik bir tat var gebelik oluşuyor mudur sizce yumurtlama gününü degerlendiremedim diye çok tereddüt ettim
Biliyorum canım zaten içinden çıkan kagıtta aynısı yazıyo mantıklı düşününce zaten catlatma iğnesi vurulanlar da igneği yapıp ertesi gün ilişki diyolar biz de piki ve beraberindeki 2 günü ondan degerlendiriyoruz yaCanım bak ovuyla ilgili yine bi yazi okudum pik gördükten sonra yumurtlama oluyooo diyo burdada
Ama bat senin 22 Aralık dime canımKuzum yumurtlamayı bekliyorum bugünki de böyleydi
Evvet bir gün sonra yumurtlama sonra nezamn catlarsa artikkkYani cif çizgi çıkınca iki gün önemli canım aynen
Evet canım yani benim geçen ay pik 18 kasimdi 20 de siliklesti yani 24 saat olayı doğru canım evet ama nasip olmadı geçen ay o ayrı tabiCanım bak burdada pik gördükten sonra 24 saat içinde yumurtlama oluyo diyo. Yani pik olması yumurtladigin anlamına gelmiyo. Her yerde aynı diyo aslinda
İcinfen çıkan kağıdı hiç okumadımBiliyorum canım zaten içinden çıkan kagıtta aynısı yazıyo mantıklı düşününce zaten catlatma iğnesi vurulanlar da igneği yapıp ertesi gün ilişki diyolar biz de piki ve beraberindeki 2 günü ondan degerlendiriyoruz ya
Yeniden koyulmaya baslamısKuzum yumurtlamayı bekliyorum bugünki de böyleydi
Nasip canım.senin cizginde çıkmıştı ama nasip isteeEvet canım yani benim geçen ay pik 18 kasimdi 20 de siliklesti yani 24 saat olayı doğru canım evet ama nasip olmadı geçen ay o ayrı tabi
BencedeeeYeniden koyulmaya baslamıssen yumurtlama beklerken hamile cıkacan
Bende öle yaptım canım pik günü birde siliklestiği gün yaptık sonra dediler tamam dinlenin artık bida yapmadık şimdi bu ay adete kadar devam o zamanİcinfen çıkan kağıdı hiç okumadımben geçen ay çok yanlış yaptım sadece pik günü ve siliklestigi günü değerlendirdik . O yüzden olmadı zaten yanlış biliyomusum megerse
Evet benim garipti zaten canım sanırım bı oluyorum tutunuyorum dedi ama bıraktı galiba yani çizgi net idi çünkü kısmet canım Allah ol derse olurNasip canım.senin cizginde çıkmıştı ama nasip istee
Kiz sen bı gebelik testi yapppp. Bak sen gene cikacannn artık günün geldi önceki ovu bundan koyuydu. Sen yumurtladin benceKuzum yumurtlamayı bekliyorum bugünki de böyleydi
Yok cabım koyu oldugu günle birlikte 3 gün üst üste yapanlar hamile kalıyo genel de orayı kacırmıssın bu yazı içinden cıkan kagıtta yazıyo zaten yumurtlama olcak demek oldugu 24 36 saat içinde verimli zaman demekİcinfen çıkan kağıdı hiç okumadımben geçen ay çok yanlış yaptım sadece pik günü ve siliklestigi günü değerlendirdik . O yüzden olmadı zaten yanlış biliyomusum megerse
Bende öle yaptım canım pik günü birde siliklestiği gün yaptık sonra dediler tamam dinlenin artık bida yapmadık şimdi bu ay adete kadar devam o zaman
Aynen canım hayırlısı artık kısmet belki bu ayaEvet benim garipti zaten canım sanırım bı oluyorum tutunuyorum dedi ama bıraktı galiba yani çizgi net idi çünkü kısmet canım Allah ol derse olur
Bakalım canimm beklicez artık bu ay sürekli deherlendirdik nasip artikkYok cabım koyu oldugu günle birlikte 3 gün üst üste yapanlar hamile kalıyo genel de orayı kacırmıssın bu yazı içinden cıkan kagıtta yazıyo zaten yumurtlama olcak demek oldugu 24 36 saat içinde verimli zaman demek
Nasip tabi zamanı var sen pazartesi günü sabah yap gebelikBakalım canimm beklicez artık bu ay sürekli deherlendirdik nasip artikk