- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #7.001
Senin şu tavrına hastayım ya 16 subat adet gününse kalmadıysan direk adet olacaksın zaten test yapmıycam adet olursam olurum olmazsam yaparım deseneÖyle canım bende 20subatta yapcam ins güzel haberler veririz
Öyle yapmaya çalışıyorum inşallah olmuştur diyip bekliyorum şu an içinSakince bekle sıtres sıkıntı etmeinsallah olmustur ama olmadıysa da dünyanın sonu değil diyerek sakin kafayla yola devam
Bende gerçekten çok imrendim sakinliğineeSenin şu tavrına hastayım ya 16 subat adet gününse kalmadıysan direk adet olacaksın zaten test yapmıycam adet olursam olurum olmazsam yaparım deseneama test ziyan etmiyorsun oda bısey her sey 2 katına çıkmış sımdı daha beter oda ayrı konu bu konusma akıllanmış ben
Cok takmıycaksın kontrole gidip basladıysan biliyorsan ki bir seyin yok ne zaman nasip olacaksa olacakÖyle yapmaya çalışıyorum inşallah olmuştur diyip bekliyorum şu an için
O öyle ya gecerse yaparım kafasında bekleyebiliyo bana sorarsan cok merak ediyosan ideal zaman bence ya 1 gün önce ya adet günü ne cok erken ne cok geç ögrendin mi 3 gün bekle baktın koyu evdeki testlerin hit kanını ver bi gün dur bi daha ver artıs normal otur bekle zaten normal yumurtlama olduysa 5 haftalık kese görünüyo o zaman ki degere gore gidip bakarsınBende gerçekten çok imrendim sakinliğineeen iyisi en mantıklısını yapıyorsun
Senin şu tavrına hastayım ya 16 subat adet gününse kalmadıysan direk adet olacaksın zaten test yapmıycam adet olursam olurum olmazsam yaparım deseneama test ziyan etmiyorsun oda bısey her sey 2 katına çıkmış sımdı daha beter oda ayrı konu bu konusma akıllanmış ben
diğer topikleri de okuyorum ben ne cok sey var cidden belli olmuyo her sey insan içinBenceddde. Her şekli goruyoruz burda nasippp artikk
Mantıklı olmayınca dürtü de olmuyo demiCanım beklicem işte zaten adet günü olmazsam umutlanirim artikkk.uc dört gün bekler yaparimm. Tüm testleri en son yapmıştım.biliyosun iki aydır testim yok n almam eczaneden zaten zor geciyoz memur olarakkk
Yapmam gereken bu zaten ama ilk olacağı için sanırım ben hiç rahat duramıyorumO öyle ya gecerse yaparım kafasında bekleyebiliyo bana sorarsan cok merak ediyosan ideal zaman bence ya 1 gün önce ya adet günü ne cok erken ne cok geç ögrendin mi 3 gün bekle baktın koyu evdeki testlerin hit kanını ver bi gün dur bi daha ver artıs normal otur bekle zaten normal yumurtlama olduysa 5 haftalık kese görünüyo o zaman ki degere gore gidip bakarsın
Canim ilk cocugumda adetim üç gün geçmiş haberim yoktu gittim direk kese görüldü. Cahillik mutluluk MuşBende gerçekten çok imrendim sakinliğineeen iyisi en mantıklısını yapıyorsun
Aynnnen evde yoksa yapmıyorum zaten..o ay ovulasyon almıştım erken gevelik hepsini bitirdik ha oldu ha olmadı diye. Kendimi biliyodum evde yoksa eczaneden almammm . Rahhhtca beklerimdiğer topikleri de okuyorum ben ne cok sey var cidden belli olmuyo her sey insan için
Mantıklı olmayınca dürtü de olmuyo demien güzeli ben de artık olsa da dürtü olmuyo oda ayrı insan bazı seyleri aklı selim düşünüyo
Öyle gerçekten bilmemek denk gelip öğrenmek en güzeliCanim ilk cocugumda adetim üç gün geçmiş haberim yoktu gittim direk kese görüldü. Cahillik mutluluk MuşNe bat biliyodum.ne yumurtlama. Şimdi ikinci istiyoz herşeyi öğrendim 1.5 senedir olmuyo hsg amh hormon vajina ultrasyon herseyim bı ay önce yapıldı temiz cikti. Artık Allah'a bıraktım nasip nezamnsa olur ne yapalım canim
Test alma işini bana sor yapma işinin adamıyla konusuyosun suanYapmam gereken bu zaten ama ilk olacağı için sanırım ben hiç rahat duramıyorumama haklısın elimden geldiğince beklemem lazım sonra boşa test alıyoruz bir dünya yazık yani
Aminnn canım hepimizin ins.Öyle gerçekten bilmemek denk gelip öğrenmek en güzeliinşallah en yakın zamanda 2. Olur Allah gönlüne göre verir
Sende mi testlere çok para verdinTest alma işini bana sor yapma işinin adamıyla konusuyosun suanalınanın yapılanın haddi hesabı yok ilk olsun ikinci olsun bu fark etmiyo istediğin an yokmuş gıbı basa dönüyorsun cunku aynı ugras yani
Öyle gercekten bi sekılde kafaya takmadan vakit geçirmek lazım sürekli o modda olmuyo tecrübeyle sabitÖyle degilmi ama canım. Adet gelecek dite beklerdikk. Şimdi yumurtlamadan catlamadan gün sayıp duruyoz. Alllhtan okul açıldı vakit geciyoo
Aynen öyle 4 ayda 78 ovulasyon 16 gebelik testi bitirmiş insanımSende mi testlere çok para verdinbizde 2 3 aydır istiyoruz o kadar çok test alıp yaptım ki delirmiş gibiyim
Ovulasyon kullanmadım ama bende 7 8 tane gebelik testi bitirdim 2 3 aydaAynen öyle 4 ayda 78 ovulasyon 16 gebelik testi bitirmiş insanım
Rekor benimOvulasyon kullanmadım ama bende 7 8 tane gebelik testi bitirdim 2 3 ayda