- 16 Kasım 2021
- 245
- 80
- 33
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #7.021
Ahahaha inşallah olurda bir daha uğraşmamıza gerek kalmaz canım yaaRekor benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahaha inşallah olurda bir daha uğraşmamıza gerek kalmaz canım yaaRekor benim
Amin canım rabbim isteyen herkese nasip etsin ınsallahAhahaha inşallah olurda bir daha uğraşmamıza gerek kalmaz canım yaa
Yarın sabah yapayımCanim yeniden bı kaset test yap bakalım hala cikiyomu çizgi
8hafta 4 günlük oldum canım sen de ne var ne yok bakalm nasıl gidiyo bulantın var öı ?Bebitom kaç haftalık olsun hiç yoksun ortalıkta durumlar nasil
Cok şükür kuzum kalp atışını duyduk dün hersey yolunda çok şükür hafta olarak bende kwstjremedim kaç haftalik8hafta 4 günlük oldum canım sen de ne var ne yok bakalm nasıl gidiyo bulantın var öı ?
ayy çok güzel duygu güpgüpgüp diye olsun kalbi duymuşsun ya şükürCok şükür kuzum kalp atışını duyduk dün hersey yolunda çok şükür hafta olarak bende kwstjremedim kaç haftalik
Test yaptnmı canım adetn gelmemişti demiKızlar benim çok az Kahverengi akıntım vardı şuan pembe ve çok suluya döndü ve çok çok az E Emine1990 OKYANUS302
Kasette çıktı ama kanda çıkmadıTest yaptnmı canım adetn gelmemişti demi
Sökülcen büyük ihtimal canını sıkma ama degısıl bi sey oldu seninKızlar benim çok az Kahverengi akıntım vardı şuan pembe ve çok suluya döndü ve çok çok az E Emine1990 OKYANUS302
8hafta 4 günlük oldum canım sen de ne var ne yok bakalm nasıl gidiyo bulantın var öı ?
Masallah supanallah hamişler darısı basımaCok şükür kuzum kalp atışını duyduk dün hersey yolunda çok şükür hafta olarak bende kwstjremedim kaç haftalik
Canim adetim geliyordur belkiii. Belki yerleşme hayırlısı olsun artikk bekleyip gorcezKızlar benim çok az Kahverengi akıntım vardı şuan pembe ve çok suluya döndü ve çok çok az E Emine1990 OKYANUS302
Masallh canım saglicaklada kucağına al artikkkCok şükür kuzum kalp atışını duyduk dün hersey yolunda çok şükür hafta olarak bende kwstjremedim kaç haftalik
Öyle gercekten bi sekılde kafaya takmadan vakit geçirmek lazım sürekli o modda olmuyo tecrübeyle sabit
Sağol kuzum darısıı basınızaaaMasallah supanallah hamişler darısı basıma
Anladım canım nasip değilmiş stres olma diğer ay inşalllahKasette çıktı ama kanda çıkmadı
Hastaneye gidip doktora soracağımSökülcen büyük ihtimal canını sıkma ama degısıl bi sey oldu senin
Olursan bile üzülme canım ama doktor a da mutlaka görünKozlar belim kopacak gibi ağrıyor. Birde sağ kasığım adet belirtim değil benim bunlar