Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya üzülmeme imkansız. Normal bir durum olsa tamam ama resmen pozitif testlerim nasıl oluyor da kan testi negatif anlam veremiyorum çok üzüldüm
Seni anlıyorum inan yazarken bile hissediyorum seninki bi istisna inan ki geçti de adetin ne bileyim mantıklı bısey de diyemiyorum anlayamadım cunku

Yumurtlamanı ovulasyon la gordun mu ne zaman oldu ne zaman catladı
Hayır benim adetim hep düzenidir yumurtlama gününden önce akıntı başlar az az yumurtlama günü çok akıntım olur sonraki gün akıntı direk biter tam 14. Gün yunurtlama oldu diye düşünüyorum o yüzden ama biz ondan önceki 3 gün ve sonrasında 2 gün değerlendirdik denk gelmiştir diye düşünüyorum. 4 şubatta yumurtlamam oldu

Benimle aynı batiniz. Bende 30-31_1 arası çatlama olduğunu düşünüyorum daha var canım testte beklicez
Ayyyy ne iyi oldu beraber bekleriz artık Adet döndünüz kaç gün oluyor ? Benim çatlama 4 şubat diye düşünüyorum akıntımdan öyle anladım yani. Ne zaman yapsak ki test yaa

Ayyyy ne iyi oldu beraber bekleriz artık Adet döndünüz kaç gün oluyor ? Benim çatlama 4 şubat diye düşünüyorum akıntımdan öyle anladım yani. Ne zaman yapsak ki test yaa
Dongum 27canim. 28.gunu sabh adet olurum ben .erken yumurtlama görüyorum akıntıdan biliyorum 30.nda yoğun akıntım vardı 31_1 arası çatlama olmuş olabilir benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…