Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah ki testim böyle kızlar
Günaydın bu arada kızlar :)
Günaydın canım sen bi git bence kadın doğuma ve anlat gelmedi demi arkası kanamanın testlerin Boyle olup kan da cıkmaması imkansız ve cok sasırtıcı cunku beta önce kana sonra idrara gecer idrar da cıkıp kan da cıkmaması saçma degıl mi

Ama buradaki testler hiç koyulaşmıyor hep aynı. Beta varsa biraz da olsa yükselmesi gerekir

Kızlar ben hala adet olmadım. Artık korkuyorum bi problem var diye kasıklarımda ağrı devam ediyor çünkü pembe akıntım da bitti

Kızlar ben hala adet olmadım. Artık korkuyorum bi problem var diye kasıklarımda ağrı devam ediyor çünkü pembe akıntım da bitti
Hafta sonu gelmeden randevu al canım git mutlaka bi bkar ultrosanla falan belki yine kana da bakar ne oluyo bıtıyo cıkar yani

Cuma gidicem. Adet olmadan yumurtlama olur mu sence
Olmaz canım gebelikte kızarır yeniden ama senin ki gectı saglıklı gebelikte mavıs denemişti adet günü pik cıkmıstı ben de kanamadan önce denemiştim kırmızıydı pike yakın bence ziyan etme ne ovulasyon ne gebelik bekle cumaya belli olcak zaten ne oldugu kendini yıpratıyosun suan hem aklın kalıyo hem canın sıkılıyo yapma canım

Hala bi umut düşünüyorum

Hala bi umut düşünüyorum
Ve üzülme Boyle yapıp baktıca daha cok üzülüyosun ümit ettiğini de biliyorum inan bana gecıyo yaptıgın testlerden cabandan anlıyorum onu zaten nasip olcak bi kendini bırak rahat cuma ya gideceksin ne olmus ogreneceksin hayırlı haberle gel insallah ama doktora güzelce anlat adam akıllı baksın yani

O kadar iyi anlıyorum ki canım kendini yıpratıyosun emin ol vakti geldiğinde olcak kafan Boyle daha cok takılıyo
Bakalım ne diyecek çok ağrım var kasığım çok ağrıyor ve ilk defa böyle bi şey oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…