- 16 Kasım 2021
- 245
- 80
- 33
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #6.981
İnşallah tutmuşturDongum 27canim. 28.gunu sabh adet olurum ben .erken yumurtlama görüyorum akıntıdan biliyorum 30.nda yoğun akıntım vardı 31_1 arası çatlama olmuş olabilir benimde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah tutmuşturDongum 27canim. 28.gunu sabh adet olurum ben .erken yumurtlama görüyorum akıntıdan biliyorum 30.nda yoğun akıntım vardı 31_1 arası çatlama olmuş olabilir benimde
Canım erken test yapma taraftari değilim beklemek en sağlıklısı 16ocak Çarşamba bat günüm haftasonu yaparım test eğer olmazsam tabi.Sen nasıl o kadar bekleyeceksin ya bir ben mi böyleyim acaba
Bekle ama kendini kaptırmadan bekle acıkcası adet gecikmesine hem kan kanda hem idrar testinde koyuca çıkardı senin kanama olmadan beyanın düşük cıkmasına sasırıyorum 3 test attın üçünde de gözüküyodu birinde sadece inceden gözüküyordu ama bekle devamı gelirse kanamanın tamm ama gelmezse bi daha kan ver yada idrar da kendin bak sakince bekle sımdıBöyle bir şey buldum ama
Bı sen degilsin canım insanda heyecan oluyo merak ediyo normldir canım. İlkmi olacakSen nasıl o kadar bekleyeceksin ya bir ben mi böyleyim acaba
Bende artık dayanabildiğim kadar beklerimCanım erken test yapma taraftari değilim beklemek en sağlıklısı 16ocak Çarşamba bat günüm haftasonu yaparım test eğer olmazsam tabi.
Evet olursa inşallah ilk olacak seninBı sen degilsin canım insanda heyecan oluyo merak ediyo normldir canım. İlkmi olacak
Ustunden 12gun kesin geçsin canım ona göre yap ins vardirrrBende artık dayanabildiğim kadar beklerim
Benimki ikinci olcak insEvet olursa inşallah ilk olacak senin
Mekapinki çok farklı beta hiç olmasa kaset testte çıkmazdı. Adette olmadı bilemedim vallla.Bekle ama kendini kaptırmadan bekle acıkcası adet gecikmesine hem kan kanda hem idrar testinde koyuca çıkardı senin kanama olmadan beyanın düşük cıkmasına sasırıyorum 3 test attın üçünde de gözüküyodu birinde sadece inceden gözüküyordu ama bekle devamı gelirse kanamanın tamm ama gelmezse bi daha kan ver yada idrar da kendin bak sakince bekle sımdı
Canim yeniden bı kaset test yap bakalım hala cikiyomu çizgiBende anlamadım neden böyle oldığunu İnan aklım almıyorum. Birde erken gebelik değil bunlar yani normal testte çıktı
aynen canım 16 subatsa adet en erken 14 yada 13 bak insallah olmustur10 günüm var o zaman
Ona sasıyorum ben de testlerinde vardı kan da nasıl yok anlamadım adet de olmadı oda ayrı bekleyecek biraz daha olmadı doktora gidecek kanama sökülmezse yapacak bısey yokMekapinki çok farklı beta hiç olmasa kaset testte çıkmazdı. Adette olmadı bilemedim vallla.
Benceddde. Her şekli goruyoruz burda nasippp artikkOna sasıyorum ben de testlerinde vardı kan da nasıl yok anlamadım adet de olmadı oda ayrı bekleyecek biraz daha olmadı doktora gidecek kanama sökülmezse yapacak bısey yok
16 şubatta yapacağım o zamanUstunden 12gun kesin geçsin canım ona göre yap ins vardirrr
Öyle canım bende 20subatta yapcam ins güzel haberler veririz16 şubatta yapacağım o zaman
13 14 gibi erken gebelik testi ile bakarım artıkaynen canım 16 subatsa adet en erken 14 yada 13 bak insallah olmustur
İnşallahÖyle canım bende 20subatta yapcam ins güzel haberler veririz
MecburenBekle ama kendini kaptırmadan bekle acıkcası adet gecikmesine hem kan kanda hem idrar testinde koyuca çıkardı senin kanama olmadan beyanın düşük cıkmasına sasırıyorum 3 test attın üçünde de gözüküyodu birinde sadece inceden gözüküyordu ama bekle devamı gelirse kanamanın tamm ama gelmezse bi daha kan ver yada idrar da kendin bak sakince bekle sımdı
İnsanın başına her türlü şey gelebilir bebek işi suda elle balık yakalamaya benzer ne olcagı belli olmaz bu işler böyle maalesefBenceddde. Her şekli goruyoruz burda nasippp artikk
Sakince bekle sıtres sıkıntı etme insallah olmustur ama olmadıysa da dünyanın sonu değil diyerek sakin kafayla yola devam13 14 gibi erken gebelik testi ile bakarım artık