- Konu Sahibi OKYANUS302
- #6.941
Tabii canım.bekle bakalım canım adet oadigin sürece umut var belki çıkar yine olurBende anlamadım neden böyle oldığunu İnan aklım almıyorum. Birde erken gebelik değil bunlar yani normal testte çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabii canım.bekle bakalım canım adet oadigin sürece umut var belki çıkar yine olurBende anlamadım neden böyle oldığunu İnan aklım almıyorum. Birde erken gebelik değil bunlar yani normal testte çıktı
Hayret verici inan üzüldüm canını sıkma bekle bakalımBende anlamadım neden böyle oldığunu İnan aklım almıyorum. Birde erken gebelik değil bunlar yani normal testte çıktı
Günün geçmemiş olsa erken yaptın vs diyeceğim ama günün de geçti ee testler De belli anlam veremedim canim kırmızı gelmeden umudunu yitirme bir de gelirse sakın ola üzülme regl bitince ovulasyon a başla bir kere daha en azından ne zaman yumurtladığını bilirsin hayırlısı olsun kuzucumBende anlamadım neden böyle oldığunu İnan aklım almıyorum. Birde erken gebelik değil bunlar yani normal testte çıktı
Benim gibi dedi ovulasyon iyi regl bılıyosun ve ne zaman yumurtladıgından da emin oluyosun ben de sasırdım soyle 25 30 lu bi deger bekledim acıkcası M MekapGünün geçmemiş olsa erken yaptın vs diyeceğim ama günün de geçti ee testler De belli anlam veremedim canim kırmızı gelmeden umudunu yitirme bir de gelirse sakın ola üzülme regl bitince ovulasyon a başla bir kere daha en azından ne zaman yumurtladığını bilirsin hayırlısı olsun kuzucum
Bende çok şaşırdım ve çok üzüldüm. Anlam veremiyorum. Ovülasyon ile takip edemedim ama 21 22 ocakta uzayan akıntım vardı ordan biliyorum yumurtladığımı. Neden oldu inan hiç Bilgim yok
Bende mantıklı bısey söyleyemiyorum inan ki kanama olsa kimyasal diycem kanaman da yok hala olmadın hiç test mest yapma sadece bekle bakalımBende çok şaşırdım ve çok üzüldüm. Anlam veremiyorum. Ovülasyon ile takip edemedim ama 21 22 ocakta uzayan akıntım vardı ordan biliyorum yumurtladığımı. Neden oldu inan hiç Bilgim yok
Göğüs ağrısı başladı birde bugünBende mantıklı bısey söyleyemiyorum inan ki kanama olsa kimyasal diycem kanaman da yok hala olmadın hiç test mest yapma sadece bekle bakalım
İnsallah geç döllenme olmustur ama deger cok düşük kanama olmadan nası oyle onu idrak edemedim bekle kendini cok kaptırmadan insallah hersey istediğin gibi sonuclanır cok sasırdım yanlız inan kiGöğüs ağrısı başladı birde bugün
Geç döllenme olsa çıkmaz mıydı en azından 2 filanİnsallah geç döllenme olmustur ama deger cok düşük kanama olmadan nası oyle onu idrak edemedim bekle kendini cok kaptırmadan insallah hersey istediğin gibi sonuclanır cok sasırdım yanlız inan ki
yani ne bilim test de çıkınca kan da da cıkar yani sasırdımGeç döllenme olsa çıkmaz mıydı en azından 2 filan
Kac test yaptın 3 üde bozuk cıkmaz herhalde sen de bi istisnasın inan ki kanama olmadan degeri düşük cıkanYaptığım testler bozuktu o zaman
Sana her topik de 1001 kez dediler gebe falan degılsınBende sürtünmeyle ilişki yaşadım ertesi gün hapı içtim korkudan zaten tam birleşme de olmadı defalarca test yaptım negatif, içimi rahatlatmak için beta testi yaptırdım o olaydan 3 ay sonra 23 Kasım da referans aralığında bisey yazmıyordu çizgi vardı, <1.20 negative yazıyordu diğer tarafta, 5 aydır adetimi de oluyorum ama korktum
Birsey sorabilir miyimSana her topik de 1001 kez dediler gebe falan degılsın
yani ne bilim test de çıkınca kan da da cıkar yani sasırdım
Kac test yaptın 3 üde bozuk cıkmaz herhalde sen de bi istisnasın inan ki kanama olmadan degeri düşük cıkan
Her haltı yiyorsunuz sonra her topikte bu soruyu soruyorsunuz. Hamileyseniz 9 ay sonra anlarsınız testlere bu kadar güvenmiyorsanızBende sürtünmeyle ilişki yaşadım ertesi gün hapı içtim korkudan zaten tam birleşme de olmadı defalarca test yaptım negatif, içimi rahatlatmak için beta testi yaptırdım o olaydan 3 ay sonra 23 Kasım da referans aralığında bisey yazmıyordu çizgi vardı, <1.20 negative yazıyordu diğer tarafta, 5 aydır adetimi de oluyorum ama korktum
Söküleceksin o zaman büyük ihtimal olsun önüne bakarsın sakın üzülmeKahverengi bir akıntım geldi ama böyle açık kahve çok çok az
Bakalım. Yerleşme filan olamaz dimiSöküleceksin o zaman büyük ihtimal olsun önüne bakarsın sakın üzülme
Sanmam canım bekle bakalım üzülme ama tamm mı bakBakalım. Yerleşme filan olamaz dimi