- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 32
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #6.921
Hayırlı güzel sonuçlarla gel canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı güzel sonuçlarla gel canim
Tövbe yarabbim tövbe tövbe kanama falan oldu mu bu sana bi kere daha oldu diye hatırlıyorum bariz testlerinde var nası 0.100 ya0.10 çıktı kızlar….
Yok kanamam filanTövbe yarabbim tövbe tövbe kanama falan oldu mu bu sana bi kere daha oldu diye hatırlıyorum bariz testlerinde var nası 0.100 ya
Cidden cok şaşkınım suan testlerine bakınca değer kanama olmadan nası düşük çöküyo anlamıyorumBu nasıl olabilir
İnan cok saskınım ya vallaYok kanamam filan
Kanama olur deger düşer anlarım sen de kanama yok testler de var ama degerin düşük hayret ediyorum inan cok saskınımYok kanamam filan
Aaaa niye böyle ciktiii
Valla bende anlamadım canimm çizgi gayet belkiydiBu nasıl olabilir
Valla sasırdım kaldım testlerinde bariz belli olmayan sey o sekılde cıkmaz kac test yaptı kanama olsa deger duser ama kanama da yok nası oluyo mantıklı bi yorumum yokAaaa niye böyle ciktiii
İnan cok üzüldüm mantıklı inan yorumum yok kanaman olsa diyecem ki degerin dustu o yok zaten ama testlerinde bariz belli olmayan sey cıkmaz sasırıyorum mantıklı yorum yapamıyorum anlamıyorum inan ki nası oluyoYok kanamam filan
Bende çok üzüldüm canım çok şaşırdım var gibiydi. Testler mı bozuk başka biseymi valla bilemiyorum bı doktora git istersen sende bı bak bunları anlatHiç bilmiyorum çok üzgünüm..
Kaç Farklı marka test yaptımBende çok üzüldüm canım çok şaşırdım var gibiydi. Testler mı bozuk başka biseymi valla bilemiyorum bı doktora git istersen sende bı bak bunları anlat
Evvet oda var canım bilemiyorumkiKaç Farklı marka test yaptım
Geç döllenme mi oldu kiEvvet oda var canım bilemiyorumki
Canım tabiki ihtimal dahilinde ama testte görünüyordu betada çıkması gerekirsi diye dusunuyorumGeç döllenme mi oldu ki
Bende anlamadım neden böyle oldığunu İnan aklım almıyorum. Birde erken gebelik değil bunlar yani normal testte çıktıCanım tabiki ihtimal dahilinde ama testte görünüyordu betada çıkması gerekirsi diye dusunuyorum